Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

Mám dotaz, jak se vám divácky líbil snowboardcross jako závod (...i kdyby Samča nevyhrála)? Já jsem zaujatý....teď ještě Ester Ledecká...ta má zabijácký instinkt, tak snad se jí zadaří a trať bude ok.

Hele, já na to koukal, jako laik a líbilo se mi to hodně, ale přijde mi to dost náročné a nebezpěčné. Takže dvojitý respect za první zlato. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mám dotaz, jak se vám divácky líbil snowboardcross jako závod (...i kdyby Samča nevyhrála)? Já jsem zaujatý....teď ještě Ester Ledecká...ta má zabijácký instinkt, tak snad se jí zadaří a trať bude ok.

Nikdy jsem na prkne nestal,ale tyhle kontaktni zavody me berou,vic nez nejaka u rampa,kde o tom rozhodujou rozhodci.libila se me treba ta bulharka v semi,co pak ve finale spadla.

Odkaz ke komentáři

Líbí - je to rychlé a člověka to chytne. Ještě víc mně berou noční jízdy za umělého světla. Prkno neumím(zkoušel jsem to s instruktorem a katastrofa), ale zkusil bych to na lyžích.

Odkaz ke komentáři

Čím si vysvětluješ takovou převahu nad ostatními v tomto závodě? to je Samková takový kaskadér nebo ostaním chyběla odvaha to tam tak poslat jako ona? Zaostávala i vedoucí závodnice světového poháru.

Jak je na tom Ledecká ?

Odkaz ke komentáři

Jako snowboardovej veterán už jen přihlížím s otevřenou pusou a respektem, doby, kdy bych do takové trati vletěl po hlavě, jsou dávno pryč, dneska už bych si ukákl...je to masakr, jak si to dávají i holky, a to Eva vyhrála s rozdílem třídy, celkem by mě zajímalo její srovnání s chlapama...na to, jakou má u nás snowboard od svazu podporu, je to zázrak, že v těhdle podmínkách vůbec někdo na olympiádě je. S Esterkou kdysi trénoval brácha, pamatuju si ji jako malýho prcka, co se sotva udržel na nohách a dneska je to olympijská naděje...budu držet pěsti, byl by to mazec dvě placky ze snowboardu...

Upraveno uživatelem Mirek
Odkaz ke komentáři

Snowboardcross docela dobrý, zvlášť když vyhraje naše kočka, ale na skicross to nemá ani náhodou. :-)   ( jsem taky zaujatej)

Jsem zvědavej na Tomáše Krause, jestli se mu podaří na závěr kariéry ještě nějaký slušný výsledek. Ale i kdyby se mu nepodařil tak jeho dosavadní úspěchy už asi v lyžování nikdo z čechů nepřekoná.

Hodně příjemně mě překvapil Ondra Bank je to borec.

Odkaz ke komentáři

Zajímavé olympijské aplikace pro Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanappz.ufa

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.anywhere.sochi

Upraveno uživatelem Lihard
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...