prischera Odesláno 30. dubna Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna Ruka už mi dovolí trochu fotit, tak nějaká ta letní radost s novým řemenem od US na SBGW031 7 1
prischera Odesláno 19. května Autor Nahlásit Odesláno 19. května A to jsem si říkal, že letos to bude hodinkově klidnější... 6 1
prischera Odesláno 20. května Autor Nahlásit Odesláno 20. května To si ted zrovna uplne presne nepamatuju… ale urcite nekdy jo!
Harwey Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Ciel bol red dial, alebo nejaky iny? Ci sa vyskytla neodmietnutelna prilezitost:)
prischera Odesláno 20. května Autor Nahlásit Odesláno 20. května Nikdy jsem nemel Pointer Date ani cerveny hodinky. A tak jsme okolo sebe zvolna krouzili a otukavali se. No a kdyz se dcera dostala na stredni a navic prisla neodolatelna nabidka, bylo hotovo :).
Kluk jako buk Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Ty jsou dokonalé! Měl jsem strašně rád ten jejich tah.
prischera Odesláno 31. května Autor Nahlásit Odesláno 31. května V 22. 5. 2025 v 23:57, Kluk jako buk napsal: Ty jsou dokonalé! Měl jsem strašně rád ten jejich tah. Úplně jsem zapomněl odpovědět, omlouvám se Právě náramek u téhle starší generace mě přesvědčil vít tu a ne novější s aplikovanými indexy (a taky tedy pointer date šipka, co působí jako GMT). A protože letošní rok je celkem jízda, hlásím další přírůstek. Tyhle Schaffky jsem měl u Matouše zamluvené zhruba rok a teď na ně došlo. Tímto jsem doplnil klasicky model ke Spitfirům , které jsem bral od @Kid_A v roce 2022 a můžu se s každým kusem v jedné ruce dohadovat, které jsou lepší :) 3
Kluk jako buk Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června V 31. 5. 2025 v 15:28, prischera napsal: Úplně jsem zapomněl odpovědět, omlouvám se Právě náramek u téhle starší generace mě přesvědčil vít tu a ne novější s aplikovanými indexy (a taky tedy pointer date šipka, co působí jako GMT). A protože letošní rok je celkem jízda, hlásím další přírůstek. Tyhle Schaffky jsem měl u Matouše zamluvené zhruba rok a teď na ně došlo. Tímto jsem doplnil klasicky model ke Spitfirům , které jsem bral od @Kid_A v roce 2022 a můžu se s každým kusem v jedné ruce dohadovat, které jsou lepší :) Ta nová generace je taková... meh. Tahle starší je mnohem lepčí, konečně mají safír (koneckonců ten vypouklý akryl, co měly dřív, byl hlavní důvod, proč jsem je pustil dál) a vybral si i za mě nejhezčí barvu.
prischera Odesláno 16. června Autor Nahlásit Odesláno 16. června Červený hodinky už jsem si odškrtl díky Orisu a teď přišly výměnou za ProPilotyX zelený. Takže na léto jsem barevně vybavenej 2
prischera Odesláno 12. července Autor Nahlásit Odesláno 12. července A Dorny dostaly nový řemen od Zrna 3 1
Kid_A Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září V 11. 7. 2025 v 21:54, prischera napsal: Něco letního topka!!!! 1
Arthur N. Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září V 9. 9. 2025 v 12:53, prischera napsal: Trocha toho letního osvěžení máš tam prosím i kanji? děkuji
prischera Odesláno 17. září Autor Nahlásit Odesláno 17. září před 11 hodinami, Arthur N. napsal: máš tam prosím i kanji? děkuji Ano, datový věnec je v angličtině a kanji. 1
prischera Odesláno 18. září Autor Nahlásit Odesláno 18. září ZAtím jen pár fotek, jsem příliš plný dojmů na to abych se víc rozepsal. Nvíc hodinky se ještě bohužel musí dojet podívat do GP na záruční opravu, takže víc povídání až budou zpět. Ale ano, tohle je pro mě jeden vrcholů hodinkového hledáni 3 2 2
Vit Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Krása, jedna z top značek a navíc legendární model. Ten číselník je vyloženě tělový. Jsem rád, že je máš ty, my ostatní se budeme kochat aspoň na dálku krásnými fotkami.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se