Přejít na obsah

Prischerné fotky

prischera

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Obrázky z výletu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to NATO baví, občas :) Tenhle víkend jsem na čundru prověřil Igeny, pěkně usazené na cordovanu od Zekona. Řemen to má po letech už za sebou, takže to byla trochu rozlučka :). Nový kousek je na cestě.

Odkaz ke komentáři

Děkuji, za chválu :). Jak jsem už zmiňoval, Igeny potřebovaly nový řemen. Využil jsem, stejně jako minule, Zekonových služeb a jako vždy jsem dostal skvělý kousek. Horween Derby je myslím důstojným nástupce, starého kousku. NIcméně starého řemene mi bylo líto, a co udělat se starým řemenem lepšího, než ho šoupnout na staré hodinky. Púvodní omačkaná 19 sedla na 18mm akorát.

Odkaz ke komentáři

Díky kluci, to potěší. Sem teď nějak fotograficky vyhořelej, fotím vlastně furt to samý. Dycky mě popadne fotící nálada tak něco nacvakám, ale v poslední době mi nějak chybí nápady :(

Kubo, napiš McStigerovi, určitě tě nasměruje k dalším fotohrátkám. Máš to fajne, tak proč stagnovat?

Odkaz ke komentáři

Člověk si má dělat radost. Nedávno mě tu zaujal Kid_A (díky!) s canvasem od timefactors. Já mám tyhle látkový věci rád, líbí se mi i NATO, ale pak to moc nenosím, naživo mě to nebaví  :). Nicméně šedý dvojdílný strap s překlápěčkou se mi prostě líbil. Po poměrně dlouhých peripetiích se mi podařilo strap objednat. Eddie přijímá objednávky od úterního rána do vyčerpání kapacity a vždycky, když sem si ve čtvrtek večer vzpoměl, že chci strap měl zavříno  :). Na formulaci:

Time Factors will open for business on Tuesday morning of each week. The objective is to ship all received orders by the end of the week in which they were received, which means that when the number of orders is high, ordering may be disabled again on Wednesdays or Thursdays until the following Tuesday.

Eddie Platts

Jsem už byl alergický. A když už sem si vzpomněl v úterý ráno, přestala Eddiemu fungovat tiskárna a bylo opět zavříno. No nakonec se podařilo a od objednání byl už strap celkem rychle (asi za tři dny) u mě. Jsem z něj nadšenej. Strap je ušitý z přeloženého popruhu, tedy pěkně robustní. Překlápěčka obyčejná, ale s hladkým chodem, v zásadě totožná s těmi od Riosu. Řemen pěkně ladí s barvou keramické lunety, musím říct že mě hodně baví. Pokud máte canvasy rádi,. určitě doporučuju. Za cenu kolem 550,- včetně poštovného je prostě super.

Tady se šedé pozadí nabízelo samo :)

Jen "technické" foto demonstrující tloušťku řemene.

Odkaz ke komentáři

Mate na nej odkaz? Taky bych neco od nej na me SMPcka koupil.

Dik

Člověk si má dělat radost. Nedávno mě tu zaujal Kid_A (díky!) s canvasem od timefactors. Já mám tyhle látkový věci rád, líbí se mi i NATO, ale pak to moc nenosím, naživo mě to nebaví  :). Nicméně šedý dvojdílný strap s překlápěčkou semi prostě líbil. Po poměrně dlouhých peripetiích se mi podařilo strap objednat. Eddie přijímá objednávky od úterního rána do vyčerpání kapacity a vždycky, když sem si ve čtvrtek večer vzpoměl, že chci strap měl zavříno  :). Na formulaci:

Time Factors will open for business on Tuesday morning of each week. The objective is to ship all received orders by the end of the week in which they were received, which means that when the number of orders is high, ordering may be disabled again on Wednesdays or Thursdays until the following Tuesday.

Eddie Platts

Jsem už byl alergický. A když už sem si vzpomněl v úterý ráno, přestala Eddiemu fungovat tiskárna a bylo opět zavříno. No nakonec se podařilo a od objednání byl už strap celkem rychle (asi za tři dny) u mě. Jsem z něj nadšenej. Strap je ušitý z přeloženého popruhu, tedy pěkně robustní. Překlápěčka obyčejná, ale s hladkým chodem, v zásadě totožná s těmi od Riosu. Řemen pěkně ladí s barvou keramické lunety, musím říct že mě hodně baví. Pokud máte canvasy rádi,. určitě doporučuju. Za cenu kolem 550,- včetně poštovného je prostě super.

Tady se šedé pozadí nabízelo samo :)

attachicon.gifIMG_4820.jpg

Jen "technické" foto demonstrující tloušťku řemene.

attachicon.gifIMG_4831.jpg

Odkaz ke komentáři

Příšero ten strap je super! Sám jsem u TF nedávno objednával Nata a musím říct, že kvalitou opravdu těžce převyšují ty klasické, co se dají sehnat všude možně. S Eddiem je to trošku složitější, ale stojí to za to.

Odkaz ke komentáři

Gratuluju, vypada to super. Eddie ma jedny z nejlepsich "hader" na trhu. Canvasy i nato. Jeste by se mohl trosku vic odvazat v barvach

To je fakt, že barvy mu trochu chybí, ale zrovna tady mi ta šedá sedla na první pohled :)

Mate na nej odkaz? Taky bych neco od nej na me SMPcka koupil.

Dik

Ten obchod je trochu nešikovně řešenej, najdeš to tady, ale je potřeba odrolovat kousek dolu, je to druhá nabídka.

Příšero ten strap je super! Sám jsem u TF nedávno objednával Nata a musím říct, že kvalitou opravdu těžce převyšují ty klasické, co se dají sehnat všude možně. S Eddiem je to trošku složitější, ale stojí to za to.

Já už mám od něj nějaký, heavyduty nato. To je taky pecka, takže kvalita byla jasná. Ale tenhle kousek mě opravdu příjemně překvapil :).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...