huhulak Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Vypadají ty bondovky na řemenu parádně...... Tyhle hodinky jsou můj velký sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Včera jsem fotil Jagmanovi hodinky na prodej a protože tyhle jsou moje srdcovka, dám si jednu fotku na památku i sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Musím dohánět resty, už nějakou dobu tomu nazad jsem byl obdarován reedicí legendárních želv od Seika. Konkrétně se jedná o modrou variantu na oceli, SRP773. Asi nemá smysl se tu o nich dlouze vypisovat, koneckonců tu mají vlastní vlákno. Přidám jen pár postřehů. Hodinky podle spekulací nahrazují modely řady SKX. Nevím co je na tom pravdy, nicméně musím říct, že zpracování je o pořádný kus výš. Hodinky jsou masivnější, na špičkové úrovni je tah. Koncovky jsou plné a nebýt plechové spony je plně na úrovni masivních tahů například ze strapcode. Pocitově lepší je ciferník, hlavně díky plastickým indexům. Luneta je krom velikosti prakticky totožná s řadou SKX. Strojek je to, co řadí hodinky do nejnižší úrovně divers řady. 4R35 je sice hojně diskutovaný, nicméně je to prostě obyčejný levný strojek, který ale odvede svojí práci. Naopak vyzdvihnout musím pouzdro. A to nikoliv kvůli propracovaným hranám a líbivé kombinaci broušených a leštěných ploch. Nic takového tu totiž není. Ne, pouzdro musím pochválit kvůli neuvěřitelné pohodlnosti. Přestože jsou hodinky o 2mm větší než SKX, sednou bez potíží i na 17cm zápěstí. Díky tomu, že se pouzdro rozšiřuje od dýnka, nikde nepřekáží ani netlačí a přesto skvěle sedí. A nakonec i nějaký ten lesk a brus se najde a k tomu vrtané nožky! Já jsem obecně přes různé kombinace řemenů a tahů magor, takže jsem hned začal nakupovat. V rámci recenze nabízím první várku toho, co sem na želvy vymyslel. Další budou následovat. Originální tah je skvělý, možná jen je kombinace opravdu hodně masivní a těžká na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jubilee je prostě povinost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mesh je klasika a na léto asi nejpohodlnější varianta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aby to nebylo ocelově fádní, zkusil jsem modrý canvas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tady jedna přehledová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pouzdro z boku, je patrné rozšíření směrem nahoru i vrtané nožky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za cifr se želvy nemusí stydět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nakonec jedna srovnávací, po delší úvaze jsem zvolil 399 na jubilee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Kubo, jako vzdy, paradni fotky a super srovnavacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Díky Kubo. Na želvy koukám delší dobu a váhám zda do nich jít nebo ne. Tvoje fotky a komentáře me asi budou stát zas nejake peníze a zkusím je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Perfektni srovnani! Ze bych ke svym 399 taky poridil zelvy? Koketuju s modrou variantou a hodit na ne pepsi lunetu. Ovsem ten jubilee mi k temhle taky moc nejde. Aspon z fotek tedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 super srovnánímohl bys změřit, jestli jsou opravdu vložky lunety jinak veliké? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Parádní srovnání i když za mě vyhrávají 399, to jsou asi nejpovedenější SKX. Jo a ten canvas želvám neskutečně sluší, tam jsi to trefil naprosto přesně, vážně super kombinace. Ne že ostatní by nebyly dobré, ale ten canvas mě fakt vzal asi nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Díky za pozitivní ohlasy, docela mě překvapuje ten odpor k jubilee, mě se na nich líbí moc. Luneta je skutečně větší, vnější průměr vložky o necelé 2mm. Co se týče 399, tak to jsou prostě jiné hodinky. Neřekl bych že horší nebo lepší, obojí mají svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 super, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Tak dneska letně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Vlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Tak, i když jste mi pohaněli jubilee nezanevřel jsem na vás a tady je slibovaná druhá várka želv s variací řemenů. Na rozdíl od minule, kdy jsem se věnoval převážně oceli, dneska to bude do modra . Zrno, pro chladnější dny pro mě číslo jedna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A dvě varianty NATO strapů. ještě asi nějaké přibudou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a tady to máte po kupě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Kubo, jak jinak nez paradni fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Modra je dobra, to se vedelo. Zrno asi vede, vypada to s nim fakt podarene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Zrnič suprovej, takovej kultivovanej, ale i ten modrobílej hadrák k nim jde skvěle. Celomodrej už míň, přijde mi to takový fádní, dá-li se to tak říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Dvě fotky z dovčy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Tak sem zase jednou měl chuť si chvíli hrát s foťákem a ten neuklizenej bordel mi přišel poetickej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 To máš víc řemenů než ponožek ne? ... ale vybral bych si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Asi tak petkrat, tohle je jen cast kterou jsem v posledni dobe pouzil a neuklidil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se