Ondrej71 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Kupodivu to nevypadá vubec zle, podle mne. K nim se hodi skoro všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 za mě dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Mesh pěknej, hodinky velmi pěkný ale mě to dohromady nesedí. Je to první dojem. Budu na to koukat ještě chvíli a snad ten názor ještě přehodnotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Mi to taky uplne nesedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Za mě rozhodně ano! Kdyby to u stěžejky byly jen očka a né trubička bylo by to divný (jako jsem někde na netu viděl) ale takhle to vypadá podle mě skvěle. Asi jsem to jako trubička spíš popsal ale snad se chápem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Vzal jsem Sporty na výlet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Minulý týden mi Ota dodělal nový řemen. a myslím, že jsem našel definitivní. Ne, že by se ostatní nedostaly na řadu, ale tohle je pro mě číslo jedna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Definitivní řemen nebo hodinky? Každopádně parádní jako vždy pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Řekněme nejlepší řemen pro tyhle hodinky. Orisky jsou momentálně asi na druhém místě po SMPc. Definitivní jedny nejsou žádné. K finální kombinaci se blížím. Ale odejít můžou každé, jen u některých je to méně pravděpodobné než jiných. A Orisky patří spíše mezi stálice . Kdy dáme to kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Kdy dáme to kafe? Mám teď dost frmol kvůli odevzdání diplomky (deadline je 20.4.) ale jen co to odevzdám, domluvíme se. Jsem rád, že s tím ale počítáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Minulý týden mi Ota dodělal nový řemen. a myslím, že jsem našel definitivní. Ne, že by se ostatní nedostaly na řadu, ale tohle je pro mě číslo jedna. Ten řemen jim fakt sedne, hodně dobrá volba, krásně podrhuje tu vintážní naladěnost hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Tydlecty ORISky se fakt povedly, no a ten řemen taky. Miss watch měsíce dubna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Ahoj, můžu poprosit o jedno foto Orisek s kompletním řemenem tzn. hodinky leží na dýnku a řemen aby byl vidět v celé délce?Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Asi takhle? Fotka nic moc, jen pro představu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A konečně se mi definitivně vrátily 009. Tonda nasadil safír a seřídil stroj. Všimněte si toho lomu indexů v hraně skla. Tohle (a AR) byl hlavní důvod k výměně. V tomhle stavu jsem je já blb prodal a teď je mám konečně zpátky. Až budu mít zas cuky, dejte mi jednu po čuni Řemen klasicky Zrno, ještě z dob minulých Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Hmm, velká paráda, řemen je krásná práce a těm hodinkám opravdu sluší. Díky za fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Dvakrát úplně jednoduše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Super, Jakube. Fotky tohoto typu mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Něco málo Velikonočních momentek, včetně jednoho nehodinkového bonusu v podobě dřípatky horské Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Tak jsem zase jednou neuváženě nakupoval. Tentokrát velmi neuváženě, hodinky už jsou v prodeji, ale dám sem pár fotek pro dokumentaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Další kousek, který se mi dostal před objektiv jsou ikonické PAM111, byly půjčené jen na focení, ale rád se podělím. Moc fajn hodinky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se