Přejít na obsah

Seiko SKX007 - moje první Seika

Doporučené příspěvky

Jagger nosil turtle, to je predchodca skx.

Ja som sa uz viackrat vyjadril ze Seiko skx007/009 je zrejme najlepsi pomer cena vykon "ever made". Vyzera ze tak skoro sa na tom nic nezmeni.

najlepsie na tom je, ze clovek ma za par korun radost z poctivych hodiniek, maju svoj styl, kvalitu, historiu. Clovek neriesi blbosti typu ci sa poskrabu alebo co kto povie. Proste paradne funkcne hodinky na kazdy den.

009 jsem jeste naživo neviděl, ale na fotkách se mi taky líbí moc. Jsou takové živější, na léto k vodě super, 007 mi díky své diskrétní barevnosti přijdou o něco univerzálnější. Ale oboje super hodinky a asi vlastnit oboje nebude od věci, asi se po nějakých 009 taky podívám :-).

Dnes jsem zkoušel 007 k obleku a podle mně to nepůsobilo nijak rušivě, ale v pohodě. I když já mám definici oblekovek docela posunutou, nosim k obleku i pilotky :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

congrat! u me taky dobrý! krásne hodinky ... odkedy chcem kupit manželke nejake Seika konkrétne Alpinist (vybral som jej iné) tak stále pozeram a čitam Seiko sem Seiko tam. Pritom číham pre seba Heuer a Béčka a Fortise, Omega. Hovor? si čo na tom všetci vidia? Nejaké Seiko za zlomok ceny, ale ako čítam a pozorujem a odporuračam okoliu kupiť si Seika, tak asi ako tester budem ja! fotky si cvakol parádne :)

Díky :-). Určitě vyzkoušej

Odkaz ke komentáři

009 jsem jeste naživo neviděl, ale na fotkách se mi taky líbí moc. Jsou takové živější, na léto k vodě super, 007 mi díky své diskrétní barevnosti přijdou o něco univerzálnější. Ale oboje super hodinky a asi vlastnit oboje nebude od věci, asi se po nějakých 009 taky podívám :-).

Dnes jsem zkoušel 007 k obleku a podle mně to nepůsobilo nijak rušivě, ale v pohodě. I když já mám definici oblekovek docela posunutou, nosim k obleku i pilotky :-))

u oblekoviek Seiko je zaklad aby nepustali helium :)

post-4112-0-86028800-1391977163_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

u oblekoviek Seiko je zaklad aby nepustali helium :)

To jsi neměl... Mně už se druhou noc za sebou zdálo, že se mi SKX přetavily přes noc v MM300.

No... Komu tím prospějete...

Edit. MM jsem měl na ruce jeden večer párkrát po pár minutách u pinkasů a v hlavě zůstaly déle jak hladinka z toho pivka...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Parádní! Je to jedna ze značek, které bych se chtěl víc věnovat. Myslíš, že by bylo možné použít tvoje fotky k propagaci? :) Samozřejmě výměnou za nějakou zajímavou slevu / dárek ;)

Odkaz ke komentáři

Já mám skx009 na situace,kdy se nechci bát o hodinky a tu roli plněj výborně.Měl bych dvě výhrady-špatná manipulace s korunkou(nic moc zpracování-asi nejhorší korunka jakou jsem kde kdy měl) a luneta,která jde příliš volně a tak se může stát,že se někam pohne,stačí se otřít o gauč nebo tak.Každopádně jedno vím jistě-už nikdy si nekoupím hodinky,který maj korunku jinde než na trojce.

Odkaz ke komentáři

Parádní! Je to jedna ze značek, které bych se chtěl víc věnovat. Myslíš, že by bylo možné použít tvoje fotky k propagaci? :) Samozřejmě výměnou za nějakou zajímavou slevu / dárek ;)

No problemo :)

Já mám skx009 na situace,kdy se nechci bát o hodinky a tu roli plněj výborně.Měl bych dvě výhrady-špatná manipulace s korunkou(nic moc zpracování-asi nejhorší korunka jakou jsem kde kdy měl) a luneta,která jde příliš volně a tak se může stát,že se někam pohne,stačí se otřít o gauč nebo tak.Každopádně jedno vím jistě-už nikdy si nekoupím hodinky,který maj korunku jinde než na trojce.

Ta luneta asi bude záležet kus od kusu. Ta moje není volná vůbec, jde tak akorát.

Odkaz ke komentáři

Pro mě jsou ty hodinky jak boomerang...už dvakrát jsem je prodal a nebude to určitě trvat dlouho a zase je budu mít (ikdyž přemýšlím nad malou "pepsi" změnou)...ale co Tobě Ondro budu vykládat, ty to znáš velice dobře se štajnama :)

Odkaz ke komentáři

Pro mě jsou ty hodinky jak boomerang...už dvakrát jsem je prodal a nebude to určitě trvat dlouho a zase je budu mít (ikdyž přemýšlím nad malou "pepsi" změnou)...ale co Tobě Ondro budu vykládat, ty to znáš velice dobře se štajnama :)

Pravdu díš ;)

Odkaz ke komentáři

Krásný fotky. Váhal jsem tak dlouho, že se nakonec dostaly k tobě :D Tyhle fotky mě ale přesvědčily, že je musím zkusit. Tak se snad balíku co nevidět taky dočkám :)

Moc doporučuji, jsou to fakt pohodove hodinky :)

Odkaz ke komentáři

Sice pozdě, ale přece, gratuluju...

A musím říct, že ti plně rozumím..Byly to moje první potápky, jako takové...Chtěl jsem 007, ale dlouho se tu žádné neobjevily...Pak se zde naskytla možnost koupě nových 009, tak jsem je zkusil..A musím říct, že jak jsem tu pepsinu původně nechtěl, záhy jsem si jí zamiloval a 007 má mysl vypustila uplně..Následně jsem dokoupil origo Oyster tah a tím byla má spokojenost završena..Hodinky do všech situaci, na na lyže, na štípání dřeva i do práce ke svetru..

Opravdu hodně muziky za pár peněz..A stejně jako ostatní myslím, že jsem je taky doma neměl naposledy.. ;-)  :punk:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...