Ondrej71 Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Jagger nosil turtle, to je predchodca skx. Ja som sa uz viackrat vyjadril ze Seiko skx007/009 je zrejme najlepsi pomer cena vykon "ever made". Vyzera ze tak skoro sa na tom nic nezmeni.najlepsie na tom je, ze clovek ma za par korun radost z poctivych hodiniek, maju svoj styl, kvalitu, historiu. Clovek neriesi blbosti typu ci sa poskrabu alebo co kto povie. Proste paradne funkcne hodinky na kazdy den.009 jsem jeste naživo neviděl, ale na fotkách se mi taky líbí moc. Jsou takové živější, na léto k vodě super, 007 mi díky své diskrétní barevnosti přijdou o něco univerzálnější. Ale oboje super hodinky a asi vlastnit oboje nebude od věci, asi se po nějakých 009 taky podívám :-). Dnes jsem zkoušel 007 k obleku a podle mně to nepůsobilo nijak rušivě, ale v pohodě. I když já mám definici oblekovek docela posunutou, nosim k obleku i pilotky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 congrat! u me taky dobrý! krásne hodinky ... odkedy chcem kupit manželke nejake Seika konkrétne Alpinist (vybral som jej iné) tak stále pozeram a čitam Seiko sem Seiko tam. Pritom číham pre seba Heuer a Béčka a Fortise, Omega. Hovor? si čo na tom všetci vidia? Nejaké Seiko za zlomok ceny, ale ako čítam a pozorujem a odporuračam okoliu kupiť si Seika, tak asi ako tester budem ja! fotky si cvakol parádne Díky :-). Určitě vyzkoušej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 009 jsem jeste naživo neviděl, ale na fotkách se mi taky líbí moc. Jsou takové živější, na léto k vodě super, 007 mi díky své diskrétní barevnosti přijdou o něco univerzálnější. Ale oboje super hodinky a asi vlastnit oboje nebude od věci, asi se po nějakých 009 taky podívám :-). Dnes jsem zkoušel 007 k obleku a podle mně to nepůsobilo nijak rušivě, ale v pohodě. I když já mám definici oblekovek docela posunutou, nosim k obleku i pilotky :-)) u oblekoviek Seiko je zaklad aby nepustali helium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) u oblekoviek Seiko je zaklad aby nepustali helium Upraveno 9. února 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) u oblekoviek Seiko je zaklad aby nepustali helium To jsi neměl... Mně už se druhou noc za sebou zdálo, že se mi SKX přetavily přes noc v MM300.No... Komu tím prospějete... Edit. MM jsem měl na ruce jeden večer párkrát po pár minutách u pinkasů a v hlavě zůstaly déle jak hladinka z toho pivka... Upraveno 9. února 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 u oblekoviek Seiko je zaklad aby nepustali helium Ebem na to, toto je tak dobré že to musí pridať Sibiř do svojho podpisu :DDD "instantovho frazeologického chrono slovníka"... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Parádní! Je to jedna ze značek, které bych se chtěl víc věnovat. Myslíš, že by bylo možné použít tvoje fotky k propagaci? Samozřejmě výměnou za nějakou zajímavou slevu / dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Já mám skx009 na situace,kdy se nechci bát o hodinky a tu roli plněj výborně.Měl bych dvě výhrady-špatná manipulace s korunkou(nic moc zpracování-asi nejhorší korunka jakou jsem kde kdy měl) a luneta,která jde příliš volně a tak se může stát,že se někam pohne,stačí se otřít o gauč nebo tak.Každopádně jedno vím jistě-už nikdy si nekoupím hodinky,který maj korunku jinde než na trojce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Parádní! Je to jedna ze značek, které bych se chtěl víc věnovat. Myslíš, že by bylo možné použít tvoje fotky k propagaci? Samozřejmě výměnou za nějakou zajímavou slevu / dárek No problemo Já mám skx009 na situace,kdy se nechci bát o hodinky a tu roli plněj výborně.Měl bych dvě výhrady-špatná manipulace s korunkou(nic moc zpracování-asi nejhorší korunka jakou jsem kde kdy měl) a luneta,která jde příliš volně a tak se může stát,že se někam pohne,stačí se otřít o gauč nebo tak.Každopádně jedno vím jistě-už nikdy si nekoupím hodinky,který maj korunku jinde než na trojce.Ta luneta asi bude záležet kus od kusu. Ta moje není volná vůbec, jde tak akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Dnešní foto hrátky na skoro jarní zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Pro mě jsou ty hodinky jak boomerang...už dvakrát jsem je prodal a nebude to určitě trvat dlouho a zase je budu mít (ikdyž přemýšlím nad malou "pepsi" změnou)...ale co Tobě Ondro budu vykládat, ty to znáš velice dobře se štajnama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Pro mě jsou ty hodinky jak boomerang...už dvakrát jsem je prodal a nebude to určitě trvat dlouho a zase je budu mít (ikdyž přemýšlím nad malou "pepsi" změnou)...ale co Tobě Ondro budu vykládat, ty to znáš velice dobře se štajnama Pravdu díš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sashoun Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Gratuluji ke krasnym hodinkam. Ja mel jako prvni Orient Ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Krásný fotky. Váhal jsem tak dlouho, že se nakonec dostaly k tobě Tyhle fotky mě ale přesvědčily, že je musím zkusit. Tak se snad balíku co nevidět taky dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Krásný fotky. Váhal jsem tak dlouho, že se nakonec dostaly k tobě Tyhle fotky mě ale přesvědčily, že je musím zkusit. Tak se snad balíku co nevidět taky dočkám Moc doporučuji, jsou to fakt pohodove hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Moc doporučuji, jsou to fakt pohodove hodinky Když to říká tolik majitelů, tak na tom přece něco bude. Asi je potřeba mít doma aspoň jedny Seika Není jen ta spona tahu moc "fórová"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Když to říká tolik majitelů, tak na tom přece něco bude. Asi je potřeba mít doma aspoň jedny Seika Není jen ta spona tahu moc "fórová"?Hele, za ty prachy je super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 sama chvála na tieto hodinky všade kde sa snimi stretnem..mám v pláne prve automaty za ludovi peniaz a vypadá to tak že sa nechám zlákať práve tymto modelom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Sice pozdě, ale přece, gratuluju...A musím říct, že ti plně rozumím..Byly to moje první potápky, jako takové...Chtěl jsem 007, ale dlouho se tu žádné neobjevily...Pak se zde naskytla možnost koupě nových 009, tak jsem je zkusil..A musím říct, že jak jsem tu pepsinu původně nechtěl, záhy jsem si jí zamiloval a 007 má mysl vypustila uplně..Následně jsem dokoupil origo Oyster tah a tím byla má spokojenost završena..Hodinky do všech situaci, na na lyže, na štípání dřeva i do práce ke svetru..Opravdu hodně muziky za pár peněz..A stejně jako ostatní myslím, že jsem je taky doma neměl naposledy.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Teď jsem si toho teprve všiml! Ondro, blahopřeju! SKX007 se mi hodně líbí - jednou jsem je i zkusil, ale jak jinak, byly na mě velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se