Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám provedenou dokouknou 3. série Narcos a musím dát pět hvězd z pěti.

Říkal jsem si, že to už bude takový čajíček, když už byl ze hry hlavní macho Pavka Esobar, ale to byl ode mě omyl,jak cyp.

Brašuli z Cali to taky uměli rozjet ve velkém stylu...Super.

Odesláno

Jo, rozjede, dvojka je lepsi, tam Pablo zjisti ze uz je pomalu odkecanej a zacne mu regulérně hrabat. A Los pepes ho nenechaj vydechnout... Je to fakt hustý a ten proslov jeho matky je masakr...

Z trojky sem videl prvni dil, a bez Pabla me to nebralo... Tak dam tomu sanci a sjedu to celý

Odesláno

Ve prvních dvou sériích to byl samý Pablo a stálo to dost na jednom herci, který to však zahrál výborně. Trojka je výtečná v tom, že je tam těch hlavních postav víc, úžasná proměna Miguela, Pacho je brutální killer, Jorge z ochranky pomalu hlavní postava. NYC borec je taky na jedničku. Peňa je tady jeden z těch slabších článků, a tak to mám být, protože fandím těm zlým :) No žeru jim to i s navijákem, a to jsem teprve v půlce.

Odesláno

Já  si dal za poslední dva týdny repete první a druhé série Narcos a užil jsem si to znova :notworthy:

Včera jsem načnul třetí sérii,dal jsem 3.díly a kdybych nemusel díval bych se do rána.Velká paráda :notworthy:

Odesláno

Koukáte někdo na novej Star Trek (Discovery) ? Podle mě velice slušnej začátek, dobrý postavy a hezký efekty. Naposledy jsem se takhle bavil když vyšel seriál Hvězdná Brána v roce 1997 :-)

Zatím jsem dal čtyři díly a pěkný :-)

Odesláno

Je někde verze cz tit k El Chapo? co jsem se díval tak jen SK a navíc někde jsem četl že dost katastrofální překlad.

Někdo kdo to viděl?

Odesláno

Uz byl nekdo na Snehulakovi? Dík

Ja na tom vcera byl. Ta komplexnost knizni predlohy se do filmu dava tezko, ale je to dobry. Trailer na to je sice akcnejsi a temnejsi nez cely film, ale za me dobry. Videl jsem daleko horsi / nudnejsi / blbejsi filmy. :)

Odesláno

Tak to sem si vodfrk, chci to vidět, a včera jsem četl strašidelnou recenzi od nějakýho artovýho teroristy na ČSFD...

Me ty kecy na CSFD se*ou tak, ze tam uz ani nechodim. Teda chodim, ale jen kdyz chci zjistit oficialni cesky nazev filmu. Znam par typku, co tam pisou, a... ja bych to rekl... je to takovy ten typ zakriknutych radobyintelektualu, kteri jsou jeste v petadvaceti panicove a bydli u rodicu. Cimz se nechci dotknout tohoto demografickeho vzorku na foru, pokud tady jsou. :) Jen mi to proste nesedi. Kazdej film se neda srovnavat s Marketou Lazarovou nebo necim od Tarkovskeho, ze. Na nektere filmy se holt divam vazne jen proto, abych se pobavil.

Co si budem povídat von Nesbo má lepší knížky jak sněhulák ale film to není špatnej.

To ma. Navic zacinat takhle divne, uprostred te rady knih mi prislo dost neobvykle. Tedy, predpokladam, ze toho budou chtit zfilmovat vic. Ale treba to je umeleckej zamer - natocime par filmu, a potom "prequel" aneb "jak to cele zacalo". :lol2:

Odesláno

CSFD začíná bejt skutečně tragicka :-( Těch inťoušů je tam cim dal vic. Glorifikujou neuvěřitelný blbosti - ten Wind River budiž příkladem a utahana picovina vo Lazarový taktéž.

Odesláno (upraveno)

Vcera jsem videl toto, celkem napohodu a docela poucne.

https://www.csfd.cz/film/421934-baba-z-ledu/prehled/

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Taky jsem měl velké obavy, jakmile byl pablo pryč, ale pořád mě překvapujou, co s tím jsou schopni vymyslet

Mám provedenou dokouknou 3. série Narcos a musím dát pět hvězd z pěti.

Říkal jsem si, že to už bude takový čajíček, když už byl ze hry hlavní macho Pavka Esobar, ale to byl ode mě omyl,jak cyp.

Brašuli z Cali to taky uměli rozjet ve velkém stylu...Super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...