Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Já myslel že tvym kultem je Únos aut a Gumball... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Já myslel že tvym kultem je Únos aut a Gumball... To jsem myslel jako v rámci filmů se Silvestrem Gumball,Únos aut a ruské lovy a rybolovy jsou tím nejlepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 To jsem myslel jako v rámci filmů se Silvestrem Gumball,Únos aut a ruské lovy a rybolovy jsou tím nejlepším Jop, hlavně rybolov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Po přečtení spalte - mohu jen doporučit, dlouho jsem se v kině tak nebavil, jako při sledování B.Pitta hrajícího trenéra z posilky, stylem "jsem sice úplnej debil, ale úplně v pohodě" Brad Pitt byl naprosto vynikajici, bohuzel to je jedina cast filmu, o ktere se to da rict. A kdyz ho zastrelili, legrace skoncila a uz to byla nuda Docela me ten film zklamal, pripomina mi hodne Pan a pani Smithovi - taky akcni komedie, kde je ale humor vpodstate pouze situacni a (az na svetle vyjimky) nijak extra promyslenej, pointa a nejaky smerovani filmu totalne utopeny... skoda, tema a herecky obsazeni super, ale moc dobre se s tim tvurci nepoprali. Kdyz uz dostali Pitta do takovyhle role, meli z nej vyzdimat vic, stejne tak z Clooneyho, kdyz uz z nej udelali namachrovanyho poseru, taky to mohlo byt lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Vcera jsem shlednul pomerne slusny snimecek "Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám". Pro fanousky zn. OMEGA je shlednuti povinnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 "Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám". Pro fanousky ... Pro fanousky Simona Pegga urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 ted sem dokoukal film Taken. v cestine 96 hodin. takova "Bournovka". od zacatku vite jak to zkonci a jak to bude probihat, ale je to celkem fajn film na nnudu. pro akcneji zalozene jedince. je to z roku 2008, otvoci unesou albanci dceru. on jako byvaly specialni agent si pro ni jde. herce pripravoval byvaly prislusnik SAS . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 docela příjemný byl NESTYDA,jinak se rád kouknu na statečné srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Body of Lies, Vicky Cristina Barcelona, .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Slumdog Millionaire - Milionář z chatrče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Toxický mstitel Toxický mstitel 2 Toxický mstitel 3 Toxický mstitel 4 Nazev sice mluvi za vse. Sice je to z 80.let, kvalita nevalna, triky ohrane a umele... to ale nic nemeni na tom, ze je to poradna krvava prdel s prvky hororu. Takze vyfasovat popcorn, kyblik coly a hura na Toxieho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Slumdog Millionaire - Milionář z chatrče Vcera jsem na to koukal. Prvni polovina vyborny, ve druhe to totalne zkonil (stejne jako The Beach). Na to jake ma hodnoceni na CSFD, tak me totalne zklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Uz jste nekdo videli Frost/Nixon? Pokud ano, jaky to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 A Beautiful Mind - Čistá duše velice pěkný příběh o laureátovi Nobelovy cenu J. Nashovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 A Beautiful Mind - Čistá duše velice pěkný příběh o laureátovi Nobelovy cenu J. Nashovi jen doplnim, jeste vyborne jsou bonusove materialy k tomuto filmu. je tam Nash jak se snazi ve volne chvilce reporterovi vysvetlit teorii her a dalsi. jinak super film kdyz jsme u tech bonusu, tak jsem si vzpomnel na film "Catch me if you can" s DeCapriem a Hanksem. podle skutecne udalosti, filmy super a bonusy taky. nakonec se z toho typka vyklubal manik, co prodaval svoje napady vsem bankam a dnes pouzivaji jeho technologie, postupy. vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 jen doplnim, jeste vyborne jsou bonusove materialy k tomuto filmu. je tam Nash jak se snazi ve volne chvilce reporterovi vysvetlit teorii her a dalsi. jinak super film Díky za info, kouknu na to, teď mě to čeká ve škole, tak si udělám náskok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 jen doplnim, jeste vyborne jsou bonusove materialy k tomuto filmu. je tam Nash jak se snazi ve volne chvilce reporterovi vysvetlit teorii her a dalsi. jinak super film kdyz jsme u tech bonusu, tak jsem si vzpomnel na film "Catch me if you can" s DeCapriem a Hanksem. podle skutecne udalosti, filmy super a bonusy taky. nakonec se z toho typka vyklubal manik, co prodaval svoje napady vsem bankam a dnes pouzivaji jeho technologie, postupy. vyborny. Ted kdyz si to tak ctu, tak mi uplne unika smysl, proc nakupuju DVDcka jak magor, kdyz jsem vlastne z tech cca 200-300 kusu nevidel bonusy snad na zadnem krome Pulp Fiction, ke kterymu jsem poslouchal i soundtrack na CD.. Jsou vubec nejaky bonusy na takovych tech DVD s novinama, nebo tam je jenom samotnej film? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Ted kdyz si to tak ctu, tak mi uplne unika smysl, proc nakupuju DVDcka jak magor, kdyz jsem vlastne z tech cca 200-300 kusu nevidel bonusy snad na zadnem krome Pulp Fiction, ke kterymu jsem poslouchal i soundtrack na CD.. Jsou vubec nejaky bonusy na takovych tech DVD s novinama, nebo tam je jenom samotnej film? Zajímavej dotaz, kouknul jsem a k filmu Jáchyme hoď ho do stroje JSOU bonusy... takže usuzuju že budou ke všem novinovým filmům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Valkýra - včera jsem byl na ní v kině. Zpočátku klídek pohoda, prvních 10 minut lehká nuda. Pak ale napětí začně narůstat a divák pořád čeká a čeká kde udělají spiklenci chybu a v jakém okamžiku je zatknou a popraví. Konec jak jinak než smutný. Co se mi líbilo: žádné zbytečné násilí Co se mi nelíbilo: Hlavní hrdina je až moc kladný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Ted kdyz si to tak ctu, tak mi uplne unika smysl, proc nakupuju DVDcka jak magor, kdyz jsem vlastne z tech cca 200-300 kusu nevidel bonusy snad na zadnem krome Pulp Fiction, ke kterymu jsem poslouchal i soundtrack na CD.. Jsou vubec nejaky bonusy na takovych tech DVD s novinama, nebo tam je jenom samotnej film? tipoval bych, ze plne bonusy tam nebudou. max nejake fotky. ale mozna se pletu. ze stanku nic nemam. ja si zase bonusy uzivam. a jeste lepsi je si pak pustit film a misto zvuku si dat reziserovy/producentovy komentare. je to hodne zajimave. P.S. ovy/ovi nevim jak to ma byt spravne. jsem na tohle blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se