marosh Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Se fakt omlouvam, jsem si to neuvedomil. Stačí, neblbni. Už na to kašli. Zase se toho tolik nestalo. Prostě jsou tam bubáci a tečka. Více to neřešme. Upraveno 25. března 2020 uživatelem marosh
tano Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 (upraveno) marosh: ok dam si pozor priste a za domaci ukol se naucim ty spojlery. Stejne jsem zavreny doma, tak to bude k necemu dobre. Upraveno 25. března 2020 uživatelem tano
efreeti Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 (upraveno) Gentlemani...prosvihnul sem to nedávno v kině, tak mě trochu překvapilo s jakou rychlostí se to objevilo 'jinde'. Guy Ritchie opět nezklamal. Stylové postavičky, kulometné tempo dialogů, špetka humoru a akce. 2 hodiny super zábavy v tomto současném domácím arestu. Doporučuji a možná si to dám brzy znovu. Upraveno 26. března 2020 uživatelem efreeti
warann Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Dík za připomínku. V kině jsem to taky prošvihl a pak na to nějak zapomněl. Taky se teším, akorát jsem zvědavej na toho Farella. U něj mi přijde, že hraje cokoli čím dál tím víc stejně, ať už je to jakákoli role, grimasy v ksichtu nevyjímaje.
morricone Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Farell že hraje stále stejně ?? Tak co potom Nicolas Cage ??
morricone Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Abych nebyl OT - ZA mne podařený dokument o kapele INXS a hlavně o jejím frontmenovi Michael Hutchence https://www.csfd.cz/film/717136-mystify-michael-hutchence/komentare/
Tondaa73 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Tak Gentlemani právě za mnou...a pecka...a ten Farell je tam super.
warann Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Farell že hraje stále stejně ?? Tak co potom Nicolas Cage ?? No to asi není nejlepší příměr..nebo vlastně naopak je. Ten je úplně děsivej. A to jsem kdysi měl tak rád Wild at heart, teda do tý doby, než jsem měl to smůlu, že jsem to viděl s dabingem Vetchýho.
Frantik Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Tak Cage hraje uz 20 let jeden debilní pohled vojetýho baseta a tim to hasne. Farell v Gentlemanech vybornej a nejlepsi Hugh Grant, kteremu ta role "zmrdíka" strasne sedi. A naopak mam pocit ze McConaughey hraje jednu a tu samou polohu poslednich par let.
Bobisky Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Narazil jsem na tento seriál https://www.csfd.cz/film/764869-nula-nula-nula/prehled/a po první epizodě velká spokojenost. Filmy a seriály o kokainu, to je prostě pro mně nej ....
Bobisky Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 A ještě koukám na třetí sérii Westworld, ale dám ještě šanci třetí epizodě, nějak mně to nebere, první sérii jsem vzdal po páté epizodě :-(
Marfael Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Ja si dal Lov https://www.csfd.cz/film/702725-lov/prehled/ a za me paradni jednohubka.Inteligentni nekompromisni zeny, to ja rad...
Chronofobik Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Španělé zase nezklamali.https://www.csfd.cz/film/834527-kde-jsem-doma/komentare/
Marfael Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Španělé zase nezklamali.https://www.csfd.cz/film/834527-kde-jsem-doma/komentare/Zrovna jsem to objevil a pustil, zatim hodne dobry...
Rodkopf Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Tak Gentlemani právě za mnou...a pecka...a ten Farell je tam super. Tak jsem to zkouknul, Luxus
Povidláček Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Neviditelný. Pár stran zpět to tu mělo rozporuplné reakce. Za mě teda pecka a fakt supr atmosféra, jen to mohlo být tak o 20 min kratší.
warann Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 ad Gentlemani (pozor možný SPOILER). Po pravdě nevím, docela jsem rozpačitej. Možná to byla klasika v podobě přehnanýho očekávání, ale na první dobroou to nějak extra nefungovalo. Moc mi neseděl ten koncept s vyprávěním, kdy do reálnýho dějovýho času se to dostalo někdy po hodině. Pro mě to ten děj hrozně tříštilo a brzdilo, aby se to pořádně rozjelo. Poslední cca třetina to trochu spravila, ale že by to šlo srovnávat s Lock, Stock and Two Smoking Barrels nebo se Snatch, tak to ani omylem. Vlastně přes odlišněj styl mě bavily víc i Muži ze strýce. Asi to sjedu ještě jednou, třeba si mínění trochu zlepším.
Oliver333 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Mohu doporučit i PODFUCK od stejného režiséra
efreeti Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Jestli ste viděli film Bez věci nad věcí ...tak tv prima se inspirovala..experiment 21... cool.iprima.cz/experiment-21
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se