Joe Lemonade Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 Výborný film, který jsem v poslední době viděl, je Obhájce (The Lincoln Lawyer).
Návštěvník admira Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 Už se fakt těším na Alois Nebel-moc se mi zamlouvá komiksová technika a navíc zajímavě zní i soundtrack http://kultura.idnes.cz/recenze-nebela-si-zamilujete-i-kdyz-je-cernobily-a-neumi-se-smat-pvy-/filmvideo.aspx?c=A110915_133643_filmvideo_tt Recenze: Alois Nebel chce být jen cool Král Šumavy
sibirnaya Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Výborný film, který jsem v poslední době viděl, je Obhájce (The Lincoln Lawyer). obhajce sem videl v cervnu, kdyz vysel v USA, a muzu rict, ze je to bomba, ostatne tu o nem uz tehdy basnil MarcelG..
African Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Cameron se ukázal s filmem Sanctum" Docela jsem ho hltal od začátku do konce, paráda"
tombed Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 včera po půlnoci běžel Lovec draků, za sebe doporučuji, fakt, že jo.
sureshot Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 taktiez by som doporucil knihu kto "nema cas" na citanie jej narozpravana verzia existuje na fore mluveneslovo.chaves.cz vyborna vec včera po půlnoci běžel Lovec draků, za sebe doporučuji, fakt, že jo.
Kalifx Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 (upraveno) Byl jsem na filmu Alois Nebel a nemůžu se ubránit pocitu zklamání. Asi nejlíp to vystihuje komentář od Civala na CSFD, kterej si dovolím citovat: "Poetické nic. Z pokusu o světovost vzešla zase zoufalá provinčnost, utopená v neschopnosti i to málo odvyprávět a adekvátně prodat technologické řešení s velkým potenciálem. Zbytečná investice a spláchnutí osmdesáti milionů do stoky. Dostane to Lvy, ale na ty... s..e pes." Líp bych to neřek. Možná je namístě připomenout film, kterej snad každej milovník dobrejch bijáků zná: Ghost Dog: The Way of the Samurai od Jima Jarmusche... Nejde ani tak o vynikajícího Foresta Whitakera v hlavní roli, celkový výkon ostatních herců nebo parádní soundtrack. Spíš chci v souvislosti s Nebelem demonstrovat, že vynikající scénář dokáže i z prvotně triviálního příběhu, kterej je navíc přecpanej hromadou klišé, udělat dílo vpravdě filozofické a HLAVNĚ ZÁBAVNÉ. http://www.youtube.com/watch?v=gpf0NFVLEn8 Takže za mě rada tvůrčímu kolektivu pro příště: I s železničářem je možný natočit dobrej biják, ale scénárista nesmí bejt koloťuk. P.S. pozitivní na tom filmu je, že tvůrci společně s Vaškem Neckářem dokázali, že na to, aby vás hráli v rádiu stačí mít slušnou písničku s hitovým potenciálem a není potřeba se soudit s celým státem (sic). Upraveno 9. října 2011 uživatelem Kalifx
ttrstom Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Tak dnes jsem mel filmouvou nedeli, takze strucne:- Drive- zvlastni ale zajimave, davam 8/10- Elitni zabijaci - lepsi, nez dratem do voka 6/10- English 2- docela prekvapeni, prijemne, 7,5/10
Jay Doll Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Dík za tipy. Koukal jsem, že letos natočili 2 filmy s podobnými názvy, Drive a Drive Angry. Viděl někdo ten druhý? Hraje tam Mikuláš Klec
robo Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Hej videl som ten s tým Nicolasom a mne to pripadalo, ako spracovaný komiks., ale nechcem Ťa odrádzať. Pozrieť sa to dá( raz) Dík za tipy. Koukal jsem, že letos natočili 2 filmy s podobnými názvy, Drive a Drive Angry. Viděl někdo ten druhý? Hraje tam Mikuláš Klec
Jay Doll Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Oukej, začnu tím výše doporučeným od ttrstoma, a pak zkusím i ten druhý. Dík
Gustaf Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Dík za tipy. Koukal jsem, že letos natočili 2 filmy s podobnými názvy, Drive a Drive Angry. Viděl někdo ten druhý? Hraje tam Mikuláš Klec Drive Angry jsem videl a muzu doporucit ;-)
ttrstom Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Drive Angry mi prislo jako volne pokracovani Ghost ridera... (mysleno programove)...Prijde mi, z N. Cage se stava takovy Bruce Willis, jen v jinem zanru...Nepamatuji se, ze bych ho videl za poslednich par let ve filmu, ktery by me vylozene zaujal....(krome Obchodnika se smrti) Za me Drive Angry (po 3 pivech/panacich/jointu) koukatelne....
Filipes Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Byl jsem na filmu Alois Nebel ..zoufalá provinčnost, utopená v neschopnosti.. to je hodně tvrdý - u mě to zanechalo takovej podobně divnej dojem jako komiks - a to byl asi záměr kterej se vydařil, celkem se mi to líbilo
lexa Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Elitni zabijaci,vcera jsem to jako velky fan Stathama zkouknul- no zadnej velkofilm a trhac rekordu to nebude,absolutne trapne pusobi ten nazev filmu,hodil by se urcite jinej,mene agresivnejsi-jinak film ujde,akorat se nesmi moc pitvat detaily 6 a pul z 10
SEMRY Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Drive Angry jsem videl a muzu doporucit ;-) Za mě nejhorší co jsem kdy viděl, vyjma postavy účetního.
Jay Doll Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tak Drive mám za sebou, a musím říct, že nechápu, proč tam musí prakticky všichni zemřít. Dobrý, zlí, úplně všichni. To je ale blbej film
ttrstom Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tak Drive mám za sebou, a musím říct, že nechápu, proč tam musí prakticky všichni zemřít. Dobrý, zlí, úplně všichni. To je ale blbej film Jestli jsem to dobre pochopil, tak ten hlavni (kamenny xicht) to prezil , ne???
Jay Doll Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Hm, jo, ten a snad ta pipka s dítětem. Ale jinak snad nikdo, což je na mě trošku drsná bilance
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se