organic Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 nevidel jste nekdo novy film Scott Pilgrim a zbytek sveta? Tak tohle jsem zkouknul včera a moc mě to bavilo. Sice už nejsem teenager, ale takhle nějak si představuju film pro mladý výrostky. Moooc dobrá zábava, troufám si tvrdit až kultovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Dík za tip. Pozriem aj toViděl jsem a není to špatné. Ovšem film "Ils", tak to je ještě daleko lepší francouzko-rumunská káva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Můžu doporučit : Shining od Stenley Kubricka,super film včera jsem na něj koukal. pokud to tu bylo omlouvam se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Stalker http://www.youtube.com/watch?v=ZeA5_miLF1w&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 BLITZ - mě se líbilo a řekl bych, že i DOST :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 (upraveno) Upraveno 1. srpna 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 JJ, taky jsem to viděl a docela mě to pobavilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Big Fish, konečně jsem to viděl v HD, nádhernej film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 (upraveno) Unstoppable vřele doporučuji Railmasterovi a nejen jemu. Upraveno 5. srpna 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aJgaSTuwp7I tohle doporučuji...pro místní "bajkery". Opravdu krásně natočený..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Honem přepnout na ČT1 (vysíláno i v HD), kde právě začíná Ospalá díra od Burtona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Honem přepnout na ČT1 (vysíláno i v HD), kde právě začíná Ospalá díra od Burtona. Jojo, Tim Burton čas od času nezaškodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Honem přepnout na ČT1 (vysíláno i v HD), kde právě začíná Ospalá díra od Burtona. ále fuj:) a přitom na barrandově tatry Martina Hollého. akorát s reklamama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 V posledni dobe me zaujaly filmy Hanna a Into the wild. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Unstoppable vřele doporučuji Railmasterovi a nejen jemu. Vďaka za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Trust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 In the name of the father , někdy začátkem týdne to běželo na kůlu... výborný film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jefgrav Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Já teď viděl 180 south, doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Okresní přebor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Tahle země není pro starý, když jsem ve formě, upravim si hřívu jako Anton Chigurh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se