doo13 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Docela mě pobavilo: ,,my name is Fortis,, (v kině si moc lidí souvislot asi nedalo...) Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem doo13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 kdes to tam slyšel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Predpokladam ze to tu uz bolo, ale opakovane som zhliadol The Guard s brilantnym vykonom Brendana Gleesona. prijemne, zabavne, inteligentne /aj ked kazde tretie slovo je "fok"/ Ak ste to este nevideli, uvodna scena filmu na linku nizsie nieco napovie /dajte si to vyhladat cez google, potom to funguje/ http://kinokanal.blo...hwarz-11840265/ pecka, dík za tip, dobře jsem se pobavil, a teď mám chuť na whiskey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Docela mě pobavilo: ,,my name is Fortis,, (v kině si moc lidí souvislot asi nedalo...) Já to neslyšel, nemám reprobedny. Ale ty hodinky si už kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Během posledních pár dní jsem juknul na Elitní zabijáci.............. Dobrej film!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 nemuzu nez doporucit tento starsi snimek U -Turn nudit se urcite nebudete,skoda ze podobnych filmiku neni vic- IMHO o tomto filmu se moc nemluvi,coz si urcite nezaslouzi,pritom osobne ho radim mezi mych TOP 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 nemuzu nez doporucit tento starsi snimek U -Turn nudit se urcite nebudete,skoda ze podobnych filmiku neni vic- IMHO o tomto filmu se moc nemluvi,coz si urcite nezaslouzi,pritom osobne ho radim mezi mych TOP 50 ..ale jo je jich víc..... jen pár v rychlosti Dogville (Lars von Trier), Fargo (bratří Coenových) a třeba i Ex Drummer vod Mortiera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 ..ale jo je jich víc..... jen pár v rychlosti Dogville (Lars von Trier), Fargo (bratří Coenových) a třeba i Ex Drummer vod Mortiera Fargo jsem videl pred par dny,nebylo spatny,sice nedosahuje kvalit "Tahle zeme neni pro stary" ale bavilo me to,na ty dva co postujes kouknu,dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 tak ked sme u starsich veci, ja si vzdy rad pozriem Maradonu od Kusturicu. Jak som toho maleho tucneho cigáňa, neznášal tak ho teraz na stare kolena mam rad film vyborny, odporucam. tu je zaverecna scena kde Diego hovori o tom, ze su veci ktore v zivote kardinalne pohnojil a nejdu vziat spät ani ked uz seka dobrotu. Street performance - Manu Chao. http://www.youtube.com/watch?v=IWkBCyQ1jxM&feature=related a dalsi dokument, s nazvom Senna. Videl som ho nedavno cestou do Brazilie /zhoda nahod pomohla ze som si ho vybral a nezaspal/ v lietadle. Sucasne formulky na dialkove ovladanie my uz nic nehovoria, i ked ako maly chlapec som to zral. Nuz, ten film je jasna odpoved preco. http://www.youtube.com/watch?v=QOQLeqRcgKc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 (upraveno) A ked uz sme pri tych dokumentoch - toto si pozrite aj ked vas motorky neberu. Je to dokument zachytavajuci sezony pocas prechodu MotoGP z dvojtaktnych 500ccm /240koni a 145kg../ na stvortaktne motory 1000ccm. Vizualne nadherne /to sa este jazdilo driftom na obe kolesa bez elektroniky/, pekne vidiet tvare a nazory vsetkych velkych mien poslednych dvoch dekad motocykloveho sportu. a Valentino ako mladik s usmevom Jacka Kostlivca http://www.youtube.com/watch?v=tEMmKyR11yM Upraveno 5. prosince 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Sucasne formulky na dialkove ovladanie my uz nic nehovoria, som sa tu tym pravsopisom asi nakazil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo13 Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Já to neslyšel, nemám reprobedny. Ale ty hodinky si už kup. Ty co sou ve filmu koupit nejdou bohuzel/bohudik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 pekny film Tak tohle jsem si užil. Film z prostředí, kde mám spoustu kamarádů a vím, jaká je to dřina, když chce člověk uspět. Mne zabrzdilo zdraví, abych se tomu mohl opravdu navážno věnovat.....rozhodně to není o "vybouchanejch makovicích", jak se spousta lidí nechává slyšet, když ty zápasy vidí. Panuje tam mnohem větší fair play, než třeba při fotbale, nebo hokeji.....a hlavně, ti lidé jsou na to připravení, trénovaní. Takže vědí, do čeho jdou. Dík za tip....opravdu prima film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Byl jsem na Hranařích, podle hodnocené odpad, nicméně já si to nemyslím, místy to bylo hodně přehnané, ale poukázat na podstatu problému se jim povedlo. Korupce je tam celkem pěkně líčená a dává člověku požnost si to tak nějak představit, realita je pochopiteně někde mezi. Za mě 60%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Byl jsem na Hranařích, podle hodnocené odpad, nicméně já si to nemyslím, místy to bylo hodně přehnané, ale poukázat na podstatu problému se jim povedlo. Korupce je tam celkem pěkně líčená a dává člověku požnost si to tak nějak představit, realita je pochopiteně někde mezi. Za mě 60%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Ty seš ten co to považuje za odpad že? Co člověk to názor, pohybujeme se ve stavebnictví, takže určitou představu jak Praha funguje mám. Proto mi to rozhodně jako odpad nepřijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Predpokladam ze to tu uz bolo, ale opakovane som zhliadol The Guard s brilantnym vykonom Brendana Gleesona. prijemne, zabavne, inteligentne /aj ked kazde tretie slovo je "fok"/ Ak ste to este nevideli, uvodna scena filmu na linku nizsie nieco napovie /dajte si to vyhladat cez google, potom to funguje/ http://kinokanal.blo...hwarz-11840265/ Doprčic já už sem asi ňákej divnej ale přišlo mně to hrozně nudný. No ten pán byl roztomilej, vo to nic ale přišlo mně to jako slátanina. Ale nedokoukal sem to, tak třeba to po půlce začlo bejt ňáký maso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 tak jsem, konečně, viděl novej anime Tekken . Sice jsem čekal něco jiného, ale úplně blbý to nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 U-Turn jsem koukal včera. Dobrej biják... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 na zpříjemnění nějakého večera doporučuju Dobrý ročník, výborná oddechovka nejen pro milovníky vína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se