utrejch Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 evil dead! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Z nových filmů třeba rocknrolla od Guye Ritchieho. To mi uteklo a teď jsem koukal a opravdu supr filmeček , supr hudba i tak opožděně pokoukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Teraz som dopozeral THE LINCOLN LAWYER a môžem len odporúčať !!! fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 kdybyste nekdo mel naladu zkusit, jak velka chujovina sou hranari, tak to nezkousejte. z filmu z kina jsem odesel jen dvakrat za zivot. do dneska. po pul hodine sem to vzdal a do tretice vseho dobreho odesel si dat kafe. takova snuska trapnosti, to tu uz dlouho nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Díky za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Já si včera udělal pěkný, sci-fi večer. Konečně jsem se dostal k podívání na In Time. Andrew Niccol mne opět překvapil, každopádně po dokoukání jsem si zapnul nádhernou Gattacu - doporučuju. Překrásný film se super hudbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) Neskoro,ale ....Obcanský průkaz.Nic svetoborneho,je to dlhe,obcas pritiahnute za vlasy,ale v poslednej dobe v tych srackach co sa tu nataca aspon bez nudy...A krcma v ktorej sa cast filmu odohrava je moja oblubena Hospoda U Klokocnika na Pankraci s excelentnym Kacovskym pivom... . Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Dneska vecer Prima "Last King of Scotland" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 The Stoning of Soraya M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) Já si včera udělal pěkný, sci-fi večer. Konečně jsem se dostal k podívání na In Time. Andrew Niccol mne opět překvapil, každopádně po dokoukání jsem si zapnul nádhernou Gattacu - doporučuju. Překrásný film se super hudbou. A pro mě je ta Gattaca právě kámen úrazu. Pořád jsem to tak nějak musel srovnávat. In Time je vizuálně prefektně zvládnutej. Ale nic jinýho jsem od Andrewa ani nečekal. Bohužel na každým kroku jsem musel litovat promarněný příležitosti. Tak perfektní námět (nápad) a tak plochej příběh. Škoda. Ale vyloženě zklamanej jsem nebyl. Nakonec je to celkem slušnej zástupce dystopickejch filmů... Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 MGM Vrtěti psem právě ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Ahoj!Kdysi jsem videl silenou americkou ptakovinu jejiz pointa byla, ze hlavni hrdina filmu natocil novy film na sexualni vychovu v americe pro stredni skoly, desne na tom zbohatl a koupil si kabriolet atd ... Nevite prosim nekdo nazev? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) Ahoj! Kdysi jsem videl silenou americkou ptakovinu jejiz pointa byla, ze hlavni hrdina filmu natocil novy film na sexualni vychovu v americe pro stredni skoly, desne na tom zbohatl a koupil si kabriolet atd ... Nevite prosim nekdo nazev? The Girl Next Door EDIT: jen poznámka - pointa byla o něčem jiným, tohle bylo spíš takový finále. Ale jinak to nebyl špatnej film. Možná jeden z těch nejlepších v žánrů teen komedií... Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Jo, to je ono, díky moc! k editu: videl jsem to fakt davno, jen si pamatuju, ze na konci jel v hezkym aute (nejaky bmw zX tusim). Jeste jednou diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Jo, to je ono, díky moc! k editu: videl jsem to fakt davno, jen si pamatuju, ze na konci jel v hezkym aute (nejaky bmw zX tusim). Jeste jednou diky! Není zač. Ten film stojí za to znovu vidět už kvůli Elishe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) Není zač. Ten film stojí za to znovu vidět už kvůli Elishe. to je TA elisha? edit: ano, ano, pekne vyrostla od te doby co jsem ji zhulenej obdivoval v popularni mechanice pro deti ;-) Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Nebo jestli víte jak davali na SuperMaxu "Bojite se tmy?" ... taky tam byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 včera večer na hbo - piráti na vlnách. docela vtipnej film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Warrior - naprosta bomba. Hodnoceni 91% na CSFD je dle meho nazoru zaslouzeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Doporučím Religulous pro pobavení. Shánějte v původním znění, český voiceover je špatný. Film je nevhodný pro silně věřící jedince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se