Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

kdybyste nekdo mel naladu zkusit, jak velka chujovina sou hranari, tak to nezkousejte. z filmu z kina jsem odesel jen dvakrat za zivot. do dneska. po pul hodine sem to vzdal a do tretice vseho dobreho odesel si dat kafe. takova snuska trapnosti, to tu uz dlouho nebylo :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neskoro,ale ....Obcanský průkaz.Nic svetoborneho,je to dlhe,obcas pritiahnute za vlasy,ale v poslednej dobe v tych srackach co sa tu nataca aspon bez nudy...A krcma v ktorej sa cast filmu odohrava je moja oblubena Hospoda U Klokocnika na Pankraci s excelentnym Kacovskym pivom...:notworthy: .

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Já si včera udělal pěkný, sci-fi večer. Konečně jsem se dostal k podívání na In Time. Andrew Niccol mne opět překvapil, každopádně po dokoukání jsem si zapnul nádhernou Gattacu - doporučuju. Překrásný film se super hudbou.

A pro mě je ta Gattaca právě kámen úrazu. Pořád jsem to tak nějak musel srovnávat. In Time je vizuálně prefektně zvládnutej. Ale nic jinýho jsem od Andrewa ani nečekal. Bohužel na každým kroku jsem musel litovat promarněný příležitosti. Tak perfektní námět (nápad) a tak plochej příběh. Škoda. Ale vyloženě zklamanej jsem nebyl. Nakonec je to celkem slušnej zástupce dystopickejch filmů... Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Ahoj!

Kdysi jsem videl silenou americkou ptakovinu jejiz pointa byla, ze hlavni hrdina filmu natocil novy film na sexualni vychovu v americe pro stredni skoly, desne na tom zbohatl a koupil si kabriolet atd ... Nevite prosim nekdo nazev?

The Girl Next Door

EDIT: jen poznámka - pointa byla o něčem jiným, tohle bylo spíš takový finále. Ale jinak to nebyl špatnej film. Možná jeden z těch nejlepších v žánrů teen komedií...

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...