kdojinej Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V posledním čtvrtroce se mi nejvíc líbil "Headhunters" s Akselem Heniem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V posledním čtvrtroce se mi nejvíc líbil "Headhunters" s Akselem Heniem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) Unknown zajimavej thriller s Liamem Neesonem, stylove ala Bourneovska trilogie. Ve filmu se mihnou i jedny zajimavy rolexky. Paul vcelku dobra komedie o mimozemstanovi. trosku road movie s nekolika super momenty. Melancholia Lars Von Trier, vcelku depresivni, ale kazdym coulem mistrovsky zvladnuta podivana. Brotherhood prijimani zelenacu do klubu na vysoke. zkouska se ale rochu zvrtne. mne se to hode libilo, urcite doporucuju. Proklety klub povinnost videt pro vsechny fotbalovy fanousky. Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem pusher... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Ty jo, já z toho byl tak paf že jsem drátky přehlídl ...tak, jak už to bývá, trojka Yipa byla nejslabší, drátky jsem občas viděl i já Ale taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Smrt ceka vsude, ted na film+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Takovej veselej film na nový rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Šťastie na dosah /The Pursuit of Happyness/ s výborným Willom Smithom. Deprimujúci dramatický príbeh so šťastným koncom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 http://www.csfd.cz/film/248845-sucker-punch/po shlidnuti traileru sem se do toho pustil i pres nevalny hodnoceni, urcite nelituju!!!... fantastickej obraz, hudba, akce, krasny zensky... dejove od toho ale zazrak necekejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Spomeniem trochu starsi film, ku ktoremu sa ale stale vraciam. Pre mna ma v sebe neuveritelne caro. 13 Assassins http://www.csfd.cz/film/271424-13-zabijaku/http://www.imdb.com/title/tt1436045/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 jj, souhlasím, po delší době dobrej samurajskej film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Na Silvestra jsem si dal jugo film z roku 1980 Ko to tamo peva. Patří do mé TOP TEN. Ten šlágr prostě milujuhttp://www.youtube.com/watch?v=0uCTJ7hkX-k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 (upraveno) Na Silvestra jsem si dal jugo film z roku 1980 Ko to tamo peva. Patří do mé TOP TEN. Ten šlágr prostě miluju Tak to bych měl taky jeden hodně dobrej jugo film Dom za vesanje, ale vlastně kterýkoliv film od Kusturici, je skvělý. Ať už je to Černý kočka, bílý kocor a nebo Arizona Dream. Upraveno 2. ledna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 http://www.csfd.cz/film/248845-sucker-punch/ po shlidnuti traileru sem se do toho pustil i pres nevalny hodnoceni, urcite nelituju!!!... fantastickej obraz, hudba, akce, krasny zensky... dejove od toho ale zazrak necekejte. tak tenhle film me nechal chladnym. Snad jen bitka ze samurajema stala za to. Nebejt toho, ze sem na to donutil koukat svoji pritelkyni,tak me to bylo blby to po15min vypnout :-D tak jsme se tim prokousali az do konce. Jinak hudba je ve filmu peckova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 dneska na čt2 Město bohů , rozhodně si nenechte ujít!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 dneska na čt2 Město bohů , rozhodně si nenechte ujít!!! Přesně tak, to je "MUST SEE MOVIE". Navíc to dávají v původním znění s titulkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Přesně tak, to je "MUST SEE MOVIE". Navíc to dávají v původním znění s titulkama. Jo, akorat nechapu, ze to zase daji na nekoukatelnej cas 23:15. Si asi mysli, ze nikdo v tehle republice nemaka nebo co. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jo, akorat nechapu, ze to zase daji na nekoukatelnej cas 23:15. Si asi mysli, ze nikdo v tehle republice nemaka nebo co. :/ Jsem si k Jezisku poridil DVD recorder s HDD, tak to bude prvni film, ktery si tam nahraju 23:15 fakt nedavam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jsem si k Jezisku poridil DVD recorder s HDD, tak to bude prvni film, ktery si tam nahraju 23:15 fakt nedavam... Pro nás co chodímě běžně do pelechu v jednu žádný problém,vsávám v pět ale stejně dneska si dám toto : http://www.csfd.cz/film/4344-ohnive-ulice/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Pro nás co chodímě běžně do pelechu v jednu žádný problém,vsávám v pět ale stejně dneska si dám toto : http://www.csfd.cz/film/4344-ohnive-ulice/ Starecka insomnie? Joke..Ja uz jsem pod perinkou, stroje jsou nastavene a muzu chrupkat. Budik zarachta v pet patnact. PS:Abych parafrazoval Skinera z vlakna o Stromech:"Mam iba UK klavesku" na svojom Blackberry, diakritika nebude (ani smajliky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Starecka insomnie? Joke..Ja uz jsem pod perinkou, stroje jsou nastavene a muzu chrupkat. Budik zarachta v pet patnact. PS:Abych parafrazoval Skinera z vlakna o Stromech:"Mam iba UK klavesku" na svojom Blackberry, diakritika nebude (ani smajliky) No spíš už zvyk na pouhé 4hoďky spánku,hlavně jestli jsi ty stroje správně nastavil,aby jsi měl opravdu nahraný to správný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se