utrejch Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Ja jsem in time bohuzel take videl a docela dost me to celou dobu urazelo ... klise na klise ... sceny co jsem videl v jinych filmech navazovaly na sceny, ktere uz jsem taky videl ale v uplne jinych filmech ... vylozene hlouposti ve scenari ... pulku filmu jsem nechapal o co se snazi a nevim to dodnes, protoze se jednalo o tu druhou pulku ... proste dost hrozne ... koukat na to sam a ne u pratel tak nedokoukam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanni Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Nuž každý máme iný vkus. Dnes už vidieť film, ktorého scény by už predtým niekto nepoužil, je problém. Len nechápem, čo si na tom filme nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) Diky tomuhle vlaknu jsem vcera stahl Americana, kterej mi loni v kinech asi nejak unikl, a vecer sjel, a muzu rict, ze jsem cucel jak tele. At uz zacatek, kterej probihal naprosto tak, jak by probihat mel, a ne jak v hollywoodskym filmu, az po konec, kde nam zrejme hlavni hrdina skape, sem cucel. Fakt vrele doporucuju.. Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Diky tomuhle vlaknu jsem vcera stahl Americana, kterej mi loni v kinech asi nejak unikl, a vecer sjel, a muzu rict, ze jsem cucel jak tele. At uz zacatek, kterej probihal naprosto tak, jak by probihat mel, a ne jak v hollywoodskym filmu, az po konec, kde nam zrejme hlavni hrdina skape, sem cucel. Fakt vrele doporucuju.. potvrzuji - výborná záležitost... a Jirka Klunů je jak víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Vyměřený čas - scifi thiller akcni - hraje tam Justin Timberlake...sice zpevak, ale dal to moc pekne, kdo marad scifi, trochu thiller, tak vrele doporucuji, koukatelne od zacatku az do konce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Diky tomuhle vlaknu jsem vcera stahl Americana, kterej mi loni v kinech asi nejak unikl, a vecer sjel, a muzu rict, ze jsem cucel jak tele. At uz zacatek, kterej probihal naprosto tak, jak by probihat mel, a ne jak v hollywoodskym filmu, az po konec, kde nam zrejme hlavni hrdina skape, sem cucel. Fakt vrele doporucuju.. takže moonwatchů sis všimnul? už jsem to viděl 2x, takže se mi to líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Nemáte tip na podobně laděný snímek? Nebo něco ve stylu Bourna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 PhoeniX: Není to podobné, ale třeba Správci osudu se mi líbili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 OK, díky. Budu se o ten film zajímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 V poslední době jsem nenarazil na žádný opravdu dobrý film, nicméně jsem viděl dva zajímavé. Jeden je sice pěkná úchylárna ale milovníci nezávislých snímků to možná ocení. Zaujme to neuvěřitelnými zvraty, a když už se člověk chystá nudit, tak příjdou nějaké perverzní sexuální scény. Doporučuju v originálním znění, a kdo neumí řecky, tak s titulky. Druhý fim na který jsem narazil je dobře hodnocený na čsfd a není pro náročného diváka, jako ten prvně zmíněný. Fascinuje mě, jak se dá natočit komedie o tom, že člověk onemocní rakovinou a bojuje s ní. Nevěříte, že to lze? Tak na to koukněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Nemáte tip na podobně laděný snímek? Nebo něco ve stylu Bourna. nezdá se mi to podobné, ale možná se ti bude líbit Labyrint lží s DiCapriem pokud jsi to už neviděl - je i ke stažení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Nemáte tip na podobně laděný snímek? Nebo něco ve stylu Bourna. HITMAN....Je to trochu starší film, ale něco na ten způsob....natočen podle PC hry, ale akčňárna to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Nemáte tip na podobně laděný snímek? Nebo něco ve stylu Bourna. hodně se tomu stylu podobá 96 hodin s Liamem Neesonem taky je dobrý Neznámý s tím samým hercem Jinak jsem viděl tento týden Gambler dávali to na ČT2 v nočním filmovém klubu, skvělý výkon Phillipa Baker Halla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Jinak jsem viděl tento týden Gambler dávali to na ČT2 v nočním filmovém klubu, skvělý výkon Phillipa Baker Halla Zrovna tohle jsem viděl včera (nahrávám si klubové filmy na HDD, vysílací časy do 2:00 nedávám). V originále je to "Hard Eight" a je to prvotina Petera Thomase Andersona. Mimochodem od něj byl minulý týden film Až na krev (There Will Be Blood), který je taky úžasný nebo natočil třeba film Magnolia. No prostě kfalitka...V tom Gamblerovi jsou dobří všichni, taky mladinká Gwyneth Paltrow nebo negáč Samuel Jackson. Na ty táhlé záběry z obřích Las Vegaských heren jen tak nezapomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 http://www.eigasai.cz/2012/eigasai-2012/program.html pro fanousky japonskeho filmu a kitana takeshiho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Po pár dnech jsem nakoukl do vlákna. Pánové, díky za všechny tipy, i když ten Hitman je hodně bezduchá sračka. Namátkou jsem vzpomněl ještě film Syriana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Po pár dnech jsem nakoukl do vlákna. Pánové, díky za všechny tipy, i když ten Hitman je hodně bezduchá sračka. Namátkou jsem vzpomněl ještě film Syriana. Tak když už se tu probírá Clooney, aktuálně je v kinech film "Děti moje" v originále snad "Descendats". Režie Alexander Payne, co dělal bokovku. Podle několika komentářů a recenzí by to mělo být slušný pokoukání, já to zatím neviděl, ale brzy napravím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Po pár dnech jsem nakoukl do vlákna. Pánové, díky za všechny tipy, i když ten Hitman je hodně bezduchá sračka. Namátkou jsem vzpomněl ještě film Syriana. Já jsem si vzpoměl ještě na Zelená zóna Jak píšou na CSFD: Akčnímu thrilleru Zelená zóna se přezdívá ?čtvrtý Jason Bourne?. Do jisté míry oprávněně. S úspěšnou sérií ji spojuje nejen žánr, jméno režiséra Paula Greengrasse a představitele hlavní role Matta Damona, ale především stoprocentní filmařina, strhující tempo a výjimečný příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Tak když už se tu probírá Clooney, aktuálně je v kinech film "Děti moje" v originále snad "Descendats". Režie Alexander Payne, co dělal bokovku. Podle několika komentářů a recenzí by to mělo být slušný pokoukání, já to zatím neviděl, ale brzy napravím... Už jsem viděl i nějakou televizní recenzi. Já toho herce nikdy neměl moc rád, ale právě po filmech Syriana + Američan se mé mínění o něm změnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Já jsem si vzpoměl ještě na Zelená zóna Jak píšou na CSFD: Akčnímu thrilleru Zelená zóna se přezdívá ?čtvrtý Jason Bourne?. Do jisté míry oprávněně. S úspěšnou sérií ji spojuje nejen žánr, jméno režiséra Paula Greengrasse a představitele hlavní role Matta Damona, ale především stoprocentní filmařina, strhující tempo a výjimečný příběh. Na Zelenou zónu se chystám už delší dobu, Bourne, resp. jeho představitel je sympoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se