utrejch Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Kral rybar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Právě sem se vrátil z kina a viděl film WATCHMEN a.... jsem unešen.... čekal sem totální ptákovinu a ono se z toho vyklubalo něco co sem vůbec nečekal, tak technicky udělanej film pravděpodobně neexistuje, ta práce s kamerou detaily, střihy, nápady a ten příběh je dechberoucí, navíc film o délce 163 minut je pro mě opravdovým zážitkem, zejména pokud je nabitý od prvního titulku do závěrečného konce. Recenze na http://www.csfd.cz/film/224865-strazci-watchmen-watchmen/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Takhle dlouhé filmy mně serou ať jsou jakékoliv... ideální délka filmu je pro mně 1,5 hodiny... Současné snaha dělat filmy se skoro tříhodinovou stopáží mně sere. Dvakrát nastavované konce, dlouhé scény, skoro žádná zkratka... Prostě mně to štve,,,, To že je to takhle dlouhýpro mně znamená, že na to nepůjdu a kouknu se na to na DVD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 No jo, Onione, chtělo by to třeba Kmotra trochu prostříhat, je to nějaký dlouhý . Nebo Vykoupení z věznice Shawshank a Forrest Gump, taky ňáký dlouhý. Doporučuju ti tohle - , ani nemusíš chodit do kina . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Koupil jsem si za nesmysl 52 dílů (8 DVD) Šumná města, Vávrovo podání architektury mě dokáže dostat do neskutečné pohody a považuju to za milník v dokumentech za poslední desítky let, tenhle branický klaun dokáže naservírovat architekturu tak lehce stravitelně i lidem, který tenhle obor vůbec nezajímá... Z filmů potom 70s-80s detektivky s oblíbeným Belmondem v čele s filmy Strach nad městem a Profesionál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Není to žádná novinka, ale včera jsem to zkoukl na Filmboxu a zážitek jsem z toho měl opravdu velkej. Million Dollar Baby http://www.csfd.cz/film/182363-million-dollar-baby/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 No jo, Onione, chtělo by to třeba Kmotra trochu prostříhat, je to nějaký dlouhý . Nebo Vykoupení z věznice Shawshank a Forrest Gump, taky ňáký dlouhý. Doporučuju ti tohle - , ani nemusíš chodit do kina . Co to proboha je??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Co to proboha je??? Film Mela Gibsona zkrácenej pro Oniona, nebo tak něco. Ale možná je to ještě dlouhý, pak doporučuju Pulp Fiction ve 30 vteřinách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 The Bucket List Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Vanishing Point z roku 71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Cüneyt Arkin - Dünyayi kurtaran Adam - doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Cüneyt Arkin - Dünyayi kurtaran Adam - doporučuju Jop, na tohle jsme úplně zapomněli - skutečně jedinečný snímek, který nelze než doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Poraďte mi,prosím,nějaký dobrý film s vůní benzínu.......mám chuť na nějaký film o autech.....kouknul jsem na LeMans......Rychle a Zběsile,Duel.........a pořád to není ono........nemáte tip???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 wolle......to vůbec nevytahuj...toho mám plný zuby od dětí........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Po shlédnutí Milionáře z chatrče jsem si opět uvědomil, že na tom, proč mě nijak extra netáhne cestování do Indie, opravdu něco je. Film je jinak výborný, ale je to naprosto jiný svět, jestli to tam takhle opravdu chodí, tak buďme rádi, že žijeme tady, i když na to občas všichni nadáváme. Shlédnutí tohoto filmu, i když dost dlouhého, což by někomu možná vadilo, byl pro mne fakt vyjímečný zážitek. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Der Baader Meinhof Komplex, recenzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 :D no to jsem koukal včera...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Tento tyden jsem byl na Monstra vs. Vetřelci ve 3D. Muj prvni zazitek s 3D a byl jsem hodne prekvapen. Dostal jsem v Palace Cinemas polarizacni bryle a bylo to. Zadna predrazena navsteva IMAXu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 jenže imax má lepší plátno, jakože obrovský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) Mě se v poslední době hodně líbil starý dobrý Clint Eastwood v Gran Torino, čistá práce, takhle točí film už jen on. Hezký příběh. A pak ještě doporučuju film The Visitor-Nezvaný host. Není divu, že byl Richard Jenkins za tuto roli navržen na Oscara za hlavní mužskou roli. Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se