Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Právě sem se vrátil z kina a viděl film WATCHMEN a.... jsem unešen.... čekal sem totální ptákovinu a ono se z toho vyklubalo něco co sem vůbec nečekal, tak technicky udělanej film pravděpodobně neexistuje, ta práce s kamerou detaily, střihy, nápady a ten příběh je dechberoucí, navíc film o délce 163 minut je pro mě opravdovým zážitkem, zejména pokud je nabitý od prvního titulku do závěrečného konce.

Recenze na http://www.csfd.cz/film/224865-strazci-watchmen-watchmen/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle dlouhé filmy mně serou ať jsou jakékoliv... ideální délka filmu je pro mně 1,5 hodiny... Současné snaha dělat filmy se skoro tříhodinovou stopáží mně sere. Dvakrát nastavované konce, dlouhé scény, skoro žádná zkratka... Prostě mně to štve,,,, To že je to takhle dlouhýpro mně znamená, že na to nepůjdu a kouknu se na to na DVD...

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem si za nesmysl 52 dílů (8 DVD) Šumná města, Vávrovo podání architektury mě dokáže dostat do neskutečné pohody a považuju to za milník v dokumentech za poslední desítky let, tenhle branický klaun dokáže naservírovat architekturu tak lehce stravitelně i lidem, který tenhle obor vůbec nezajímá...

Z filmů potom 70s-80s detektivky s oblíbeným Belmondem v čele s filmy Strach nad městem a Profesionál.

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Po shlédnutí Milionáře z chatrče jsem si opět uvědomil, že na tom, proč mě nijak extra netáhne cestování do Indie, opravdu něco je. Film je jinak výborný, ale je to naprosto jiný svět, jestli to tam takhle opravdu chodí, tak buďme rádi, že žijeme tady, i když na to občas všichni nadáváme. Shlédnutí tohoto filmu, i když dost dlouhého, což by někomu možná vadilo, byl pro mne fakt vyjímečný zážitek. Doporučuji.

Odkaz ke komentáři

Mě se v poslední době hodně líbil starý dobrý Clint Eastwood v Gran Torino, čistá práce, takhle točí film už jen on. Hezký příběh.

A pak ještě doporučuju film The Visitor-Nezvaný host. Není divu, že byl Richard Jenkins za tuto roli navržen na Oscara za hlavní mužskou roli.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...