Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Páni, včera som dopozeral druhú sériu seriálu Boardwalk Empire http://www.imdb.com/title/tt0979432/ a odporúčam tento seriál každému. Má 2 série po 12 častí a zachytáva mafiu v Atlantic City. Najlepší seriál aký som kedy videl. Už sa teším na 3 sériu!

viděl jsem jeden díl a bylo v něm tolik násilí a opravdu drsných scén, že se mi udělalo nevolno

Odesláno (upraveno)

Mně se docela líbil Bůh masakru od Polanského. Zjevná a účelová "divadelnost" mně nevadila, herecký výkony slušný. Pak jsem ještě viděl Perfect Sense, ale ten film, podle mě, nebude pro každýho. Je trošku bezútěšnej a dobrej pocit z kina si asi odnášet nebudete. Ale líbilo se mně to. A Eva Green je super. :)

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odesláno

Jsem udělal tu chybu, že jsem si bůhvíproč po cca čtyřech letech pustil Funny Games U.S. od toho bláznivýho Hanekeho. Je to remake jeho filmu z roku 1997, kterej je stejně ujetej. Nevím čím to je, ale i když jsem dost velkej milovník hororů, od slasherů po lekačky, tak tenhle film mně nějak nedělá dobře... Bude se mně fakt "dobře" usínat...

http://www.youtube.com/watch?v=Ec-70W_K77U

Odesláno (upraveno)

jsem zvědavý na nový seriál LUCK, který začíná ode dneška na HBO. podle traileru vypadá slibně, herecké obsazení zajímavé (dustin hoffman, nick nolte)... ale to TERAPIE vypadala taky a nakonec šílená nuda... uvidíme..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Jsem udělal tu chybu, že jsem si bůhvíproč po cca čtyřech letech pustil Funny Games U.S. od toho bláznivýho Hanekeho. Je to remake jeho filmu z roku 1997, kterej je stejně ujetej. Nevím čím to je, ale i když jsem dost velkej milovník hororů, od slasherů po lekačky, tak tenhle film mně nějak nedělá dobře... Bude se mně fakt "dobře" usínat...

jo, tenhle film je mazec - ještě bych rád sehnal původní rakouskou verzi Funny Games z 1997 pro porovnání

Odesláno

Mám opravdu rád herce Philipa Seymoura Hoffmana, takže mě dost zajímalo, jak dopadne jeho režijní debut z roku 2010, ve kterém si přidělil i hlavní roli. Z mého pohledu dopadl film Jack Goes Boating určitě dobře. A bude se to líbit všem, kteří mají rádi typický NY indie filmy. Varování: vyznavači tradičnějšího pojetí filmu se ale můžou dost nudit. :)

http://www.youtube.com/watch?v=KcQjq2D2zXU

Odesláno

Já včera kolem druhé ráno pravého Ludwiga a dost parádní záležitost, ikdyž trocha stará, ale pravděpodobně nesmrtelná :guitar:

Odesláno

Maroshku 100 lidí 100 chutí, já třeba raději Sváťu Skopala v Sanitce než jako běžce a ze všech běžců mám nejraději Dustina Hoffmana ve filmu Maratónec, ačkoli sportu tam moc není ;)

dneska bude na Nova Cinema Crash, vyvedený film a zároveň na ČT1 96 hodin svižné krimi, zkrátka celý týden nic a pak se dva dobré kusy překrývají

Odesláno

Fair game. skvělá naomi watts i sean penn.. asi už stárnu, tenhle typ filmů se mi přesně líbí... spolu se Spy game, bezva kousky na sobotní večer, kdy v krbu praská oheň a venku nádherně mrzne,...

Odesláno (upraveno)

Na Dvojce zrovna běží úžasný záznam rockového muzikálu/opery Rent. Stojí to vážně zato. Kdyby pro nic jinýho, tak jako celkem jasnej důkaz, jaká je česká tzv. muzikálová scéna (podle mě u nás ani nikdy nic hodné toho jména neexistovalo) neskutečná sračka.

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odesláno (upraveno)

Maroshku 100 lidí 100 chutí, já třeba raději Sváťu Skopala v Sanitce než jako běžce a ze všech běžců mám nejraději Dustina Hoffmana ve filmu Maratónec, ačkoli sportu tam moc není ;)

dneska bude na Nova Cinema Crash, vyvedený film a zároveň na ČT1 96 hodin svižné krimi, zkrátka celý týden nic a pak se dva dobré kusy překrývají

Liam je kanonyr...

"Tak poslouchej. Můžeš mi dceru vrátit a zapomenu na to. Nebudu vás hledat. Nebo ji nevrátíš. Já vás budu hledat. Potom vás najdu. A zabiju."

Upraveno uživatelem shag

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...