utrejch Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Ja jsem nastesti nic necekal, neco jsem si predtim zjistil, takze mozna proto nejsem v tak spatnem stavu jako vy ... u me je to na urovni ctyrky, ktera se mi libila, pricemz trojka je jasne ze vsech alienich filmu nejhorsi ... takze zadnej pruser ... Jo a Ludwigu, to se budes jeste divit, az je ve dvojce rapace vsechny sama sejme a vyhladi celou jejiech civilizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Ja jsem nastesti nic necekal, neco jsem si predtim zjistil, takze mozna proto nejsem v tak spatnem stavu jako vy ... u me je to na urovni ctyrky, ktera se mi libila, pricemz trojka je jasne ze vsech alienich filmu nejhorsi ... takze zadnej pruser ... Jo a Ludwigu, to se budes jeste divit, az je ve dvojce rapace vsechny sama sejme a vyhladi celou jejiech civilizaci Tak já jsem něco čekal, nic moc jsem si předem nezjišťoval (ale to je už takovej můj koníček, jít jako ovce na porážku), a proto jsem v tak špatným stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Ale vážně - já sám od toho čekal tolik, že moje zklamání je téměř neměřitelný. Snad tě to povzbudí. Víš, co by mě zajímalo? Od kdy tě to začalo celé štvát? Na CSFD psali, jak první půlka filmu byla úžasná, plná napětí a podobně a že to se pokazilo až ve druhé půlce. Ale já cítil zklamání v podstatě hned - ještě ani nepřistáli a už mě to nějak nebavilo. A pak bych potřeboval poradit s jednou věcí - ta první scéna filmu, kdy ten nasvalenej albín cosi polknul a rozpadnul se, ta něco znamenala? Jako on byl dost nelogickej celej film, ale ta první scéna tomu tak nějak nasadila pomyslnou korunu (satanžel trnovou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Víš, co by mě zajímalo? Od kdy tě to začalo celé štvát? Na CSFD psali, jak první půlka filmu byla úžasná, plná napětí a podobně a že to se pokazilo až ve druhé půlce. Ale já cítil zklamání v podstatě hned - ještě ani nepřistáli a už mě to nějak nebavilo. A pak bych potřeboval poradit s jednou věcí - ta první scéna filmu, kdy ten nasvalenej albín cosi polknul a rozpadnul se, ta něco znamenala? Jako on byl dost nelogickej celej film, ale ta první scéna tomu tak nějak nasadila pomyslnou korunu (satanžel trnovou). Kdy mě to začalo štvát? No vlastně už při trailerech. Viz citace z jednoho mýho předchozího postu: "...Ostatně - zamysleli jste se někdo nad tím, z jakého důvodu v tomhle prequelu vůbec účinkovali lidé? Když v regulérní jedničce nenašla posádka Nostroma absolutně NIC, co by nutně predikovalo, že tam kdy nějací vůbec byli?!..." A v kině? Já nevím. Bylo to dost podobný pocitu, když sedíš u vysokýho napětí... Nějak tě to tam irituje a přesně nevíš proč. A v první scéně filmu jde o zrození života na naší matičce Zeměkouli. Akorát se tvůrci nezdržovali s vysvětlením, jestli maník vypil ten životabudič dobrovolně (každé zrození života je oběť a stojí život jednoho kosmožokeje?) nebo šlo o trest? (trestanec moh buď umřít nebo své tělo darovat vědě? ) nevím... Ale to je jedno. Celej tenhle film mně ze všeho nejvíc připomínal ten onanistickej Malikův paskvil Strom života. Sled kumštylibřickejch, velkohubejch obrázků bez potřebných konsekvencí. A to mě asi vytočilo nejvíc. Upraveno 17. června 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Taky jsem včera zhlédl "Prometha" v 3D. A za mne coby velkého milovníka žánru scifi - vetřeleců a predátorů to bylo zklamání. Podle mne by se dalo z námětu stvoření vetřelce vydolovat mnohem více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Nevím jestli to tu bylo, ale myslím že ne - aspoň já jsem si nevšiml. Britský seriál Luther, docela povedená krimi, podle CSFD 88%. Na Whitechapel to podle mě nemá (ale zatím jsem viděl jen jeden díl). A protože vlákno "V hlavní roli hodinky" nějak skomřelo, hned sem šoupnu kvízovou otázku : Co má Idris Elba alias DCI Luther na ruce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 ????. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 http://www.csfd.cz/film/3320-vladci-vesmiru/ dneska jsem si na to vzpomnel, ted jdu koukat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 http://www.csfd.cz/f...testi-na-dosah/ doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Dneska vecer v teline: http://www.csfd.cz/film/225004-vychodni-prisliby/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Dneska vecer v teline: http://www.csfd.cz/film/225004-vychodni-prisliby/ A k tomu přehlídka JLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Komu se líbí Mad Men, mohl by se líbit seroš The Suits Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 uz se tesim na druhou serii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 (upraveno) uz se tesim na druhou serii Už běží, minulý týden byl první díl, dnes večer druhý (v usa). Upraveno 21. června 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 v the suits mě trochu štve neohrabaný product placement na příliš mnoho věcí, bije to do očí. btw hodinky Tag Heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Pecka od Roberta Zemeckise http://www.csfd.cz/film/10132-kontakt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Neviem,ci to tu uz bolo.Mojich top 10.Odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 (upraveno) Toto je taky neskutečná pecka, stejně jako Únos aut, ba toto mi přijde o řád lepší...ale jak se říká 100 lidí, 100 názorů http://www.csfd.cz/f...64-tajny-zavod/ [1976] Doporučuju s EN titulkama Upraveno 23. června 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Toto je taky neskutečná pecka, stejně jako Únos aut, ba toto mi přijde o řád lepší...ale jak se říká 100 lidí, 100 názorů http://www.csfd.cz/f...64-tajny-zavod/ [1976] Doporučuju s EN titulkama Perfektní film, jako děcko jsem na něm vyrostl a nedávno jsem na to kouknul znovu s tím že to bude asi blbost která se mě líbila jen díky nízkému věku..a ne! Plno skvělých aut, hlášek a hlavně zvuky motorů!! Taková daytona na začatku v ranním NY..parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Perfektní film, jako děcko jsem na něm vyrostl a nedávno jsem na to kouknul znovu s tím že to bude asi blbost která se mě líbila jen díky nízkému věku..a ne! Plno skvělých aut, hlášek a hlavně zvuky motorů!! Taková daytona na začatku v ranním NY..parada. Je fakt, že zvuk Ferrari je nepřekonatelnej, ale moje srdce má stejně AC Cobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se