shag Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Včera jsem videl Černou labuť! Zas takova bomba to neni, ale scéna, kde si spolu holky hrajou me trochu zapotila :-) uplne s tebou suhlasim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 proste sem si tak predstavil, ze bych tam sedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) Nejaka dobra duse (nebo vice dusi) nahrala nekolik dobych veci primo na YT, tak mozna doporucim: Elitni zabijaci nebo treba Zohan, kryci jmeno kadernik samozrejme to vpravo nabidne furu jinejch veci.. Upraveno 25. června 2012 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Koupil jsem si na DVDčku 13 samurajů, což je remake klasiky z roku 1963 a musím říct, že režisér Takashi Miike nezklamal.Manželka se na to se mnou vydržela díval asi 10 minut a pak to zhnuseně vzdala http://www.csfd.cz/film/271424-13-samuraju/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 jj, už jsem tady o tom taky psal. Souhlasím, dost dobré to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Red Tails - byl jsem chvilku u natáčení v Milovicích, tak jsem byl zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 dneska ve 22:00 na čt2 Big Lebowski , už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 tombed: Dobrej tip! Netušíte někdo, jestli to pustěj v originále, nebo to bude przněný dabingem? Hledal jsem to na CT2, ale nenašel. A chci věřit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) jaja, tak to je prelomovy kusok.. no, dnes uz tak len vyzeram hehehe http://www.youtube.com/watch?v=WnS_5tR-K9U&feature=fvwrel edit: pauznite si to na 00:05 Upraveno 25. června 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) dneska ve 22:00 na čt2 Big Lebowski , už se těším Mám to sice na DVD, ale pustim si to na ČT2 a zase půjdu pozdě spát... "Nobody f.u.c.k.s. with Jesus!" Upraveno 25. června 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) jaja, tak to je prelomovy kusok.. no, dnes uz tak len vyzeram hehehe edit: pauznite si to na 00:05 Zhubnout a budeš jako Bridges. Ještě malinko přibrat, ostříhat hřívu a budeš jako Goodman (a teď už na Slovensko nejedu ) btw, právě jsem se vrátil z Diktátora a super. Předčilo to moje očekávání - čekal jsem víc trapných vtipů a hluchých momentů, ale překvapivě to fungovalo po celou délku filmu. Upraveno 25. června 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Faunův Labyrint na Barrandově, jen škoda toho pitomého dabingu... Ve španělštině je to naprosto geniální film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 dneska ve 22:00 na čt2 Big Lebowski , už se těším Bohužel dabovaný to ztrácí přibližně 40 % svý hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Ja jsem nihilista, me se to libi i dabovany ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Ja jsem nihilista, me se to libi i dabovany ... Nojo, akorát ten kapitán má hlas jak nějaká bukvice, to oproti originálu moc nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Nojo, akorát ten kapitán má hlas jak nějaká bukvice, to oproti originálu moc nesedí... A je ten kapitan taky nihilista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 A je ten kapitan taky nihilista? Si nemyslím, že by byl takovej filosof Má Roskopfky a Lugera, to je jeho životní filosofie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Ja jsem nihilista, me se to libi i dabovany ... Za mě tam není jedinej hlas zvolenej dobře. Bridgese není potřeba v originále snad ani vidět, stačí poslouchat, Torturo...ech... Rimský, kterej mně jinak celkem nevadí, je u Goodmana bez výrazu a hlubokej hlas starýho kovboje prostě nenahradíš ničím. Dokonce i malý role mají v originále svoje klasické hlasové zabarvení. Třeba takovej Jon Polito je bůh. Viz třeba jeho Johnny Caspar v Miller's Crossing: http://www.youtube.com/watch?v=TsX9-OlQRlg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) Viděli jste director cut famozního fimu Blade Runner ? Právě jsem si koupil blu-ray disc, ale ještě jsem se k němu nedostal. Mám původní, sestříhanou verzi, zajímalo by mě, jestli je director cut o tolik lepší, vesměs se píše, že ano, je to tedy pravda ? Edit : ještě maličký kousek fimu http://www.youtube.com/watch?v=a_saUN4j7Gw Upraveno 25. června 2012 uživatelem Harlequin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 A já se docela těším na Abraham Lincoln: Vamoire Hunter Asi to bude blbina, ale Bekmambetov s Burtonem si mě získali použitím hlasu Johnyho Cashe do traileru, který se mi notabéne taky celkem líbí. http://www.youtube.com/watch?v=3qtViH8xYmk&feature=player_detailpage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se