Frantik Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Vcera jsem zhledl dva klasicke kousky ze zlateho fondu a to Taxikar a Lovec jelenu. I zde jsem kdysi cetl tip na tyto filmy, ktere by asi mel videt kazdy. Asi jsem to spatne pochopil nebo nevim, ale oba jsou neuveritelna nuda. A dialogy jsou neuveritelne dementni, jako by hlavni hrdinove nebyli schopni dat dohromady vetu nebo nedej boze smysluplny rozhovor. To mi totalne zkazilo pribeh, ktery je v obou snimcich hodne silny - zvlaste momenty na konci, ale ty nekonecne pasaze dementnich dialogu nebo chovani hercu to fakt zabily. Asi tyden predtim jsem koukal na dalsi klasiku Serpico a tam to same. Prijde mi to jako specialita starsich americkych filmu, nevim, spis nejsem asi tip na tento druh snimku. Takze za me nedoporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Vcera jsem zhledl dva klasicke kousky ze zlateho fondu a to Taxikar a Lovec jelenu. I zde jsem kdysi cetl tip na tyto filmy, ktere by asi mel videt kazdy. Asi jsem to spatne pochopil nebo nevim, ale oba jsou neuveritelna nuda. A dialogy jsou neuveritelne dementni, jako by hlavni hrdinove nebyli schopni dat dohromady vetu nebo nedej boze smysluplny rozhovor. To mi totalne zkazilo pribeh, ktery je v obou snimcich hodne silny - zvlaste momenty na konci, ale ty nekonecne pasaze dementnich dialogu nebo chovani hercu to fakt zabily. Asi tyden predtim jsem koukal na dalsi klasiku Serpico a tam to same. Prijde mi to jako specialita starsich americkych filmu, nevim, spis nejsem asi tip na tento druh snimku. Takze za me nedoporucuju S Lovcem jelenů souhlasím s Tebou Ferry, nuda nuda šeď. Nedokoukal jsem. NA Taxikáře si pamatuju matně, takže hodnotit nemůžu, ale Serpico?! Tak to ne, tahle klasika je dle mě skvělá. Nudné dialogy jsem tam nějak nepobral-nevšiml jsem si jich. Al Pacino úžasný. Serpica doporučuju. Včera jsem koukal na Saló aneb 120 dní Sodomy od Pasoliniho a totální brutus kombinovaný s hnusem. Vůbec jsem nepochopil proč toto "dílo" vůbec spatřilo světlo světa... Upraveno 27. června 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 No, Františku. Dyk přece polská svatba, táhnoucí se první půlhodinu Deerhuntera, je sama o sobě veledílo. Nebo si to tak aspoň pamatuju. Raděj se na to ale nebudu dívat znova . Na digitálně vylepšenou verzi Taxi Drivera jsem se bohužel znova podíval, měl jsem to ve vzpomínkách taky zařazený jako veledílo, a nebyl jsem schopnej to dokoukat. No a Serpí.čo byl nudnej už v době uvedení. Takže s tebou bohužel musím souhlasit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Jeee, tak to sem rad, ze nejsem uplnej magor a kulturni barbar :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Jeee, tak to sem rad, ze nejsem uplnej magor a kulturni barbar :-) To jsem ale nenapsal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Lisabonský příběh csfd, pokud máte náladu na film "bez děje" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 To jsem ale nenapsal . To nevadi, ale myslis si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Lovec jelenů je právě zajímavej (a troufnu si dokonce říct, že dokonalej) konstrukcí děje. Pomalá až úmorná první část, na kterou je surově "naroubovaná" vietnamská část. Z mého pohledu skvěle vyřešený problém, jak divákovi co nejlíp zprostředkovat v podstatě nezprostředkovatelné: šok obyčejnýho maníka, dejme tomu z oceláren, kterej skončí v pekle Vietnamské války. Nebo jakékoli války. Pro mě je to stále jeden z nejlepších filmů, které jsem viděl. Ovšem koho to jako celek nudí, může sáhnout po Četě, Obětech války, atd. Tím neříkám, že jsou to špatný filmy. Prostě jen nenutí nikoho sledovat složitěji vystavěný příběh a soustřeďují se až na důsledky války. Někde na pomezí je pak film Narozen 4. července. Tam byla určitá předehra nezbytná, i když zbytek filmu následně řeší spíš konsekvence. Upraveno 27. června 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Fanoušku, jestli ty jako člověk z reklamní branže nejsi moc netrpělivý a neočekáváš dialog jako zkratkovité reklamní motto? Abych jen nemudroval doporučuju dnes na čt2 Il divo , portrét bývalého italského ministerského předsedy Gulia Andreottiho. Doporučuji! Akorát to kurwa koliduje s fotbalem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Abych jen nemudroval doporučuju dnes na čt2 Il divo , portrét bývalého italského ministerského předsedy Gulia Andreottiho. Doporučuji! Akorát to kurwa koliduje s fotbalem Tak, tak. Dalsi Sorrentinuv majstrstyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Dokoukal jsem MI: Ghost protocol a bylo to prekvapive zabavne ... takovy hezky film, kdyz je clovek treba nemocny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Tak jsem dokoukal Red Tails až do konce ale jen kvůli tomu jak se mi líbí letadla z WW2 a tím že se část točila kousek od mého bydliště..Stupidita některých dialogů nezná hranic, hlavně pasáž kdy Red Tails poprvé doprovází bombardéry,působí to dost komicky..Scénář od počátku jasný do posledního detailu, děj nemastný, neslaný. Při představě kolik ten film musel stát a že tím filmem stál George Lucas to mohlo dopadnout rozhodně lépe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Pepe: jsou tam aspoň solidní letecké záběry? Letadla z WW2 mám taky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Komu se líbí Mad Men, mohl by se líbit seroš The Suits Díky za tip. V mém případě je to sice tak na 65 % úrovně MadMena, ale i tak je to hodně dobrej seriál. A v každým případě výborný vyplnění madmenovský letní vysílací pauzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Ak to tu este nebolo. http://www.imdb.com/title/tt0455323/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Když vidím toho De Nira,nemůžu jinak než postnout jeho film,který byl jeho režijní debut a zároveň si zahrál jednu z hlavních rolích.Velice příjemný příběhový film z dřívější doby,který si na nic nehraje a příjemně se na něj dívá.není moc známý,ačkoliv v TV už jsem ho viděl,ale stojí rozhodně za podívání.A neméně kvalitní je soundtrack,který je posazený tak dokonale,jako málo který jiný.Vůbec jsem od toho filmu nic neočekával,ale je u mě v top 10 rozhodně!Chazz Palminteri byl úchvátný,co by neohrožený vůdce tamních ulic.Vřele doporučuju,ačkoliv film už je docela starý. http://www.csfd.cz/film/11970-pribeh-z-bronxu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Pepe: jsou tam aspoň solidní letecké záběry? Letadla z WW2 mám taky rád. Letecké souboje (i když drtivá většina z nich bude dílem počítačové grafiky) tam jsou pěkné což je ale asi jedno z mála pozitiv toho filmu.. Na stejné téma je i starší TV film z produkce HBO s L.Fishburnem v hl. roli Letci z Tuskegee Je na něm vidět výrazně menší rozpočet ale je o dost povedenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Ještě jsem teď koukal na Safe House něco ve stylu Bourne trilogy sice to nedosahuje takových kvalit ale má to taky celkem spád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Iron Sky výborná parodie, i na amíky...výzkumná "útočná" loď U.SS Gerge Bush mě dostala a trochu navážno, ale stejně super film Untouchable Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se