Šimon Stoklasa Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 no asi to bude kousek vedle, ale kdyz Takeši, tak jedine Takešiho hrad Takešiho hrad Tak z toho jsem jako malý opravdu nespal a bylo mi líto, že něco podobného není i u nás Každou "atrakci" bych si vyzkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Diky za tipy panove. Ja se s Takeshiho hradem setkal az ted nedavno na Novem Zelandu, kde jej davali v TV. Ale abych rekl pravdu, spis me tam uchvatila soutez Ninja Warrior. Nic lepsiho jsem tam na mistnich TV kanalech nenasel. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=lJmCem8qbTE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Diky za tipy panove. Ja se s Takeshiho hradem setkal az ted nedavno na Novem Zelandu, kde jej davali v TV. Ale abych rekl pravdu, spis me tam uchvatila soutez Ninja Warrior. Nic lepsiho jsem tam na mistnich TV kanalech nenasel. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=lJmCem8qbTE neni nic lepsiho nez JAPONSKE hry jakehokoli druhy. takeziho hrad, tenhle warrior a hlavne jejich blaznive souteze jako plneni ukolu v knihovne, hodina anglictiny http://www.youtube.com/watch?v=4iwM2hzprEY...feature=related - nevydrzim se nesmat. taky bych dostal na prdel http://www.youtube.com/watch?v=kkOE0rS5E8U...feature=related a jsou dalsi desitky japonskych show. oni se proste umi fakt bavit. treba lidsky tetris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Dalsi treba MAtrix Ping Pong Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Dost se mi líbilo třeba Soudný den: Doomsday, mix viruskosící lidi, akční řežba, černý humor a šíleného maxe. Výborná hudba a před sledováním odložte mozek do šuflete a potom je to Dále jsem viděl Rychlí a zběsilí, pokud necháte mozek v šufleti z předchozího filmu, tak si to i užijete. Do aut lejou natural a do aut leze namakanej Diesel, dlouho nevypadal tak cool Jinak je velmi úsměvné, když je napínavej silniční souboj a pro gradaci té ohromné rychlosti a cákajícího adrenalinu, náhle střih na to jak hlavní hrdinové podřazuji jak u automatu tak manuálu na nižší rychlost, aby toho druhého předjeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 zkouknul jsem film Defiance s "Jamesem Bondem"(p.Craig) v hlavní roli....o židovských partyzánech......podle skutečné události. Celkem dobré...... http://fffilm.fuxoft.cz/2009/04/odpor-defiance-60.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Flammen and Citronen Flammen and Citronen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Nedávno jsem shlédnul film Jaro, léto, podzim, zima... a jaro. Doporučuju. Spousta symboliky, východní filozofie, minimum slov, užasné obrazy, skutečné taekwondo na zamrzlém jezeře... Je toho mnoho proč na tenhle snímek kouknout, ale težko to popsat slovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Nedávno jsem shlédnul film Jaro, léto, podzim, zima... a jaro. Doporučuju. Spousta symboliky, východní filozofie, minimum slov, užasné obrazy, skutečné taekwondo na zamrzlém jezeře... Je toho mnoho proč na tenhle snímek kouknout, ale težko to popsat slovy. diky. podle popisu to muze byt fajn film. a kdyz uz nic jineho, tak se rad znova podivam na korejske taekwondo. doufam, ze ITF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Dobrý ročník (A good Year). Moc příjemnej film s Russelem Crowem, na klidnej večer se sklenkou vína jak dělanej. CSFD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Dobrý ročník (A good Year). Moc příjemnej film s Russelem Crowem, na klidnej večer se sklenkou vína jak dělanej. CSFD Vyborna volba, lahky a prijemny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Z podobného prostředí - Bottle Shock CSFD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Dobrý ročník (A good Year). Moc příjemnej film s Russelem Crowem, na klidnej večer se sklenkou vína jak dělanej. CSFD Já myslel, že tady mají být tipy na dobrý filmy? . . . . Jen fór při pátku , ale mně se to fakt nelíbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 Nedávno jsem shlédnul film Jaro, léto, podzim, zima... a jaro. Doporučuju. Spousta symboliky, východní filozofie, minimum slov, užasné obrazy, skutečné taekwondo na zamrzlém jezeře... Je toho mnoho proč na tenhle snímek kouknout, ale težko to popsat slovy. Fakt mi neni jasne, jak neco takoveho dokazi Korejci natocit. U Japoncu jsou mi ty jejich filmy jasne (od kreslene Magny po Kitana), ale od Korejcu bych to opravdu necekal. Nedávno jsem shlédnul film Jaro, léto, podzim, zima... a jaro. Doporučuju. Spousta symboliky, východní filozofie, minimum slov, užasné obrazy, skutečné taekwondo na zamrzlém jezeře... Je toho mnoho proč na tenhle snímek kouknout, ale težko to popsat slovy. Fakt mi neni jasne, jak neco takoveho dokazi Korejci natocit. U Japoncu jsou mi ty jejich filmy jasne (od kreslene Magny po Kitana), ale od Korejcu bych to opravdu necekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 (upraveno) Z poslední doby bych doporučil film Duel Frost/Nixon (http://www.csfd.cz/film/238187-duel-frostnixon-frostnixon/). Dneska jsem viděl film Stáhni mě do pekla (http://www.csfd.cz/film/236517-stahni-me-do-pekla-drag-me-to-****/), od kterého jsem si sliboval, že bude po velmi dlouhé době kvalitním hororem a ne totálním béčkem, ale bohužel se mi to nevyplnilo - je to sice plné skvělých scén a dobré hudby, ale bohužel to kazí mnoho zbytečných lekaček, logický nesmysl a hlavně typicky béčkovej konec, který to totálně zabil. Takže kvality Vymítače ďábla, Věci a Osvícení opět nebylo dosaženo - ale dobrej pokus EDIT: Nevím co má cenzura za problém se slovem h.e.l.l. Ale určitě to na CSFD najdete What the ****... Upraveno 20. června 2009 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 Wild Geese Dark of the Sun Addio Africa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 ale bohužel to kazí mnoho zbytečných lekaček, logický nesmysl a hlavně typicky béčkovej konec, který to totálně zabil já sem čezl recenzi, podle které je todle účel... pocta béčkovým hororům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 (upraveno) mengelis: Jasně, to už je věc názoru. Ale podle mě to ten film zkazilo a rozhodně mu to nepomohlo. První půlka byla perfektní a hrála si s napětím, druhá byla plná předvídatelných lekaček a konec mě byl hned jasnej, i když jsem pořád doufal, že to takhle nazabijou...a zabili Ale aby to nevypadalo, že jen pomlouvám - určitě je to jeden z nejlepších hororů posledních let...tedy...nejlepší ze špatných Upraveno 20. června 2009 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 Zrovna jsem se dodíval na Knowing. Pokud někdo chce vidět katastrofický film bez amerického hrdiny typu Bruce Willis (Armagedon) a jiné filmy plné patosu o hrdinství , poslední vteřině před výbuchem a že americký mozek všechno vyřeší , tak se určitě podívejte na tento film. Vřele doporučuji! Možná to má nějaké chyby, ale nenašel jsem je a hledat nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 Zrovna jsem se dodíval na Knowing. Pokud někdo chce vidět katastrofický film bez amerického hrdiny typu Bruce Willis (Armagedon) a jiné filmy plné patosu o hrdinství , poslední vteřině před výbuchem a že americký mozek všechno vyřeší , tak se určitě podívejte na tento film. Vřele doporučuji! Možná to má nějaké chyby, ale nenašel jsem je a hledat nechci hmmm, to vzbudilo mojí zvědavost Asi na to mrknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se