organic Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Atlas mraků. Jeden z nej filmů co jsem viděl. Stavím ho vedle Forest Gumpa a CrashVčera jsem váhal jestli jít, projekce od 20:50 do půlnoci, ale byl jsem taky nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 jsem rád, že jsem nemusel včera s dcerou na hobita, přece jenom se mi líp spí vleže. .. dnes si dám trochu romantiky : http://www.csfd.cz/film/277974-valecny-kun/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Get the G r i n g o- film s Melem Gibsonem.Po delší době dobrej počinek. Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem vadim6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Neviděl jste někdo tohle http://www.csfd.cz/film/311967-hon/ ?Vypadá to zajímavě a 90% nedostane jen tak nějaká volovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Neviděl jste někdo tohle http://www.csfd.cz/film/311967-hon/ ?Vypadá to zajímavě a 90% nedostane jen tak nějaká volovina. Naprosto úžasné. Pro mě jeden z nej filmů roku 2012, pokud né i delšího období!!! Silně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Be coolrok 2005, travolta, uma thurman a kopec dalsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Naprosto úžasné. Pro mě jeden z nej filmů roku 2012, pokud né i delšího období!!! Silně doporučuji.Podle traileru film dle mého gusta. Premiéra 10.1. Díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Atlas mraků. Jeden z nej filmů co jsem viděl. Stavím ho vedle Forest Gumpa a CrashVčera jsem váhal jestli jít, projekce od 20:50 do půlnoci, ale byl jsem taky nadšený.A cetli jste knizku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Na atlas mraku bych sel mozna znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 (upraveno) Hasta la vista jo dobrý,chce to zkouknout a nenechat se odradit obsahem na ČSFD Upraveno 19. prosince 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Na atlas mraku bych sel mozna znovaTenhle film k tomu úplně vybízí. Byl jsem na tom v neděli sám a přes Vánoce bych chtěl vytáhnout mou lepší polovičku. Až to uvidím dvakrát, můžu pak aspoň dělat po projekci chytrýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Včera jsem koukal na Strážce zákona, do předvánočního času se to asi moc nehodí. Takové docela depresívní a ten konec byl hodně drsný ... . Ale líbilo se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Snad to tady jeste nebylo, ale Cesky film: CZECH MADE MAN hodne dobry.... a oddechovka "Meda" :-) doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Snad to tady jeste nebylo, ale Cesky film: CZECH MADE MAN hodne dobry.... a oddechovka "Meda" :-) doporucuju!CZECH MADE MAN odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 (upraveno) Kdyby to teda dnes v šest odpoledne nedopadlo, tak by se hodilo pustit si De Sicův Poslední soud.Http://www.ceskatelevize.cz/porady/42395-poslední-soud/29538141435/ Upraveno 21. prosince 2012 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Jsem na ten Atlas mraků taky zvědavý... jen mne děsí to přirovnání ke Crash od Haggise... stupidnější, melodramatickou, politicky korektní, vypočitavou a rádoby duchaplnou volovinu těžko hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Crash od Haggise... stupidnější, melodramatickou, politicky korektní, vypočitavou a rádoby duchaplnou volovinu těžko hledat. zkus si to po sobe precist a zamysli se. Ale co se divim. Na vsechno dobre se najde nejaky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 zkus si to po sobe precist a zamysli se. Ale co se divim. Na vsechno dobre se najde nejaky ... četl jsem to teď třikrát... a názor nezměněn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 SCIFI > hoď si to do kontextu s filmy staršího data jako např. 21 gramů a možná změníš názor, ale tam je to bez té multikulti trendovně líbivé omáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Naprosto úžasné. Pro mě jeden z nej filmů roku 2012, pokud né i delšího období!!! Silně doporučuji. Nemáte někdo nějakej funkční link, kde by se to dalo stánout?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se