WEIDER Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Buďte rádi za český dubbing. Pořád je oceňován jako jeden z nej na světě. Ve srovnání s tím se např. na slovensky předubované filmy nedá dívat.Uplna pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Ten dredd je uplne bozi! Takle si predstavuju akcni film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 (upraveno) GOD BLESS AMERICA, něco na tom filmu je... trošku mi to připomnělo Volný pád s Douglasem... Upraveno 30. prosince 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Ten dredd je uplne bozi! Takle si predstavuju akcni film.Taky jsem byl docela mile prekvapen, obvykle nemam odvahu sledovat filmy podobneho typu, ale jako oddychovka dost dobry- IMHO skoda jen ze ty soudci meli ty nesmyslny helmy, nejak mi do toho prostredi nepasovalo, jinak krve a nasili docela prekvapive dost, cekal jsem neco ala spiderman ale tohle je jiny kafe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Taky jsem byl docela mile prekvapen, obvykle nemam odvahu sledovat filmy podobneho typu, ale jako oddychovka dost dobry- IMHO skoda jen ze ty soudci meli ty nesmyslny helmy, nejak mi do toho prostredi nepasovalo, jinak krve a nasili docela prekvapive dost, cekal jsem neco ala spiderman ale tohle je jiny kafe :-)Soudce dredd bez helmy je jako velbloud bez hrbu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 To jo, bez helmy to fakt není ono:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Soudce dredd bez helmy je jako velbloud bez hrbu!Jj naprosto rozumim :-), jsem velky film fanda ale vesmes sleduji jen detektivky, krimi, nejlepe realneho charakteru, akcni filmy mam rad ty ne moc prehnany, komedie vubec, a ze scifi snesu star wars a vetrelce :-), takze vim ze nejakej Dredd uz byl, tusim Stallone ? Ale nic to nemeni na tom ze ta helma , no nevim nevim :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 A ted davaji stardust a akocliv ten film vidim tak po pate, tak se opet bavim ... http://www.csfd.cz/film/224137-hvezdny-prach/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Konecne jsem se dostal k Tinker Taylor Soldier Spy ( Jeden musi z kola ven ) a byl jsem nadsen.Paradni film a herci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Zkouknul jsem End of Watch a bylo to lepší než jsem čekal. Některé idealisty života v US to torošku probere. (A taky zjistí, že se v LA za chvíli možná anglicky nedomluví )Za mě 4* z 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Mrknul jsem na Atlas mraků a nepřišlo mi to jako ztracený čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Komu se líbil Dredd, tomu se určitě bude líbit Zátah (The Raid) http://www.csfd.cz/film/297710-zatah/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Sto lidí, sto chutí... Atlas mraků mne oslovil zatím natolik že jsem zaznamenal něco jako vizuálně Kubrick říznutý Lynchem, do toho Forest, trosečník, strážce ze Zelené míle... prostě kdokoli, jelikož Hanks má vždycky stejný výraz... během prvních pár minut jsem obsahově zaznamenal litanii na černoušky, otroctví, násilí, dva teplé bratry atd. ...mno a když se ta slátanina překulila prozměnu z kubrickolynche, přes klišovité viktoriánské období (neopomenuli tam nacpat ani klišé typu temný výtah ala Cube) do Vesmírné odysey nebo tarkovkovského Solaris, tak jsem vytuhnul... mein gott Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Ještě dotaz nebyl někdo náhodou na letošním FILMASIA. Jsem zvědavý na nového Kim Ki-Duka Pieta. Viděl to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Tak to jsem zvědav, ještě to není a komentářů už hromada http://www.csfd.cz/film/322881-prometheus-2/diskuze/strana-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Tak to jsem zvědav, ještě to není a komentářů už hromada http://www.csfd.cz/film/322881-prometheus-2/diskuze/strana-1/ Já se na to těším, asi jsem menšina... ale Prometheus 1 splnil naproto má očekávání a líbil se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Já se na to těším, asi jsem menšina... ale Prometheus 1 splnil naproto má očekávání a líbil se miMe se to taky libilo, ale musim uznat, ze by se mi to asi libilo jeste vic, kdyby to nebylo tak blby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Me se to taky libilo, ale musim uznat, ze by se mi to asi libilo jeste vic, kdyby to nebylo tak blby Vidím, že jste si osvojil(a) logiku, jež mě odzbrojuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 do toho Forest, trosečník, strážce ze Zelené míle... prostě kdokoli, jelikož Hanks má vždycky stejný výraz... hurá, konečně někdo, kdo to vidí jako já! pro mě je to furt Gump...tam je Hanks super...ale on je všude Gump Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Tak to jsem zvědav, ještě to není a komentářů už hromada http://www.csfd.cz/film/322881-prometheus-2/diskuze/strana-1/ Na wiki psali, že scénárista odmítnul práci na druhém dílu. Že by ho zase přemluvili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se