Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Ten dredd je uplne bozi! Takle si predstavuju akcni film.

Taky jsem byl docela mile prekvapen, obvykle nemam odvahu sledovat filmy podobneho typu, ale jako oddychovka dost dobry- IMHO skoda jen ze ty soudci meli ty nesmyslny helmy, nejak mi do toho prostredi nepasovalo, jinak krve a nasili docela prekvapive dost, cekal jsem neco ala spiderman ale tohle je jiny kafe :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem byl docela mile prekvapen, obvykle nemam odvahu sledovat filmy podobneho typu, ale jako oddychovka dost dobry- IMHO skoda jen ze ty soudci meli ty nesmyslny helmy, nejak mi do toho prostredi nepasovalo, jinak krve a nasili docela prekvapive dost, cekal jsem neco ala spiderman ale tohle je jiny kafe :-)

Soudce dredd bez helmy je jako velbloud bez hrbu!

Odkaz ke komentáři

Soudce dredd bez helmy je jako velbloud bez hrbu!

Jj naprosto rozumim :-), jsem velky film fanda ale vesmes sleduji jen detektivky, krimi, nejlepe realneho charakteru, akcni filmy mam rad ty ne moc prehnany, komedie vubec, a ze scifi snesu star wars a vetrelce :-), takze vim ze nejakej Dredd uz byl, tusim Stallone ? Ale nic to nemeni na tom ze ta helma , no nevim nevim :-))

Odkaz ke komentáři

Sto lidí, sto chutí... Atlas mraků mne oslovil zatím natolik že jsem zaznamenal něco jako vizuálně Kubrick říznutý Lynchem, do toho Forest, trosečník, strážce ze Zelené míle... prostě kdokoli, jelikož Hanks má vždycky stejný výraz... během prvních pár minut jsem obsahově zaznamenal litanii na černoušky, otroctví, násilí, dva teplé bratry atd. ...mno a když se ta slátanina překulila prozměnu z kubrickolynche, přes klišovité viktoriánské období (neopomenuli tam nacpat ani klišé typu temný výtah ala Cube) do Vesmírné odysey nebo tarkovkovského Solaris, tak jsem vytuhnul... mein gott

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem zvědav, ještě to není a komentářů už hromada

http://www.csfd.cz/film/322881-prometheus-2/diskuze/strana-1/

Já se na to těším, asi jsem menšina... ale Prometheus 1 splnil naproto má očekávání a líbil se mi

Odkaz ke komentáři

do toho Forest, trosečník, strážce ze Zelené míle... prostě kdokoli, jelikož Hanks má vždycky stejný výraz...

hurá, konečně někdo, kdo to vidí jako já! pro mě je to furt Gump...tam je Hanks super...ale on je všude Gump :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...