B.F.G. Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Pokud máte rádi Sellerse tak určitě ještě doporučuju Being There, Murder By Death, The Mouse Tahat Roared, a hlavně Doktora Divnolásku
Ondoni Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Dnes na ČT2 Skafandr a motýl...bohužel začátek někdy před půlnocí
organic Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V 4. 2. 2013 v 13:26, Ondoni napsal: Skafandr a motýlDíky za tip, nahraju si a zkouknu v normálnější čas
PepaSFI Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 nedávno jsem si vzpomněl na starou italskou komedii Moji Přátelé II. Podařilo se mi najít i jedničku a trojku které u nás nikdy neběžely takže mají jen amatérské titulky a ne skvělý dabing, ale to vůbec nevadí. Báječné komedie pro "pamětníky" o partě starých kamarádů kteří jsou pro nějakou tu srandu schopni naprosto všeho. Od geniálních bleskových nápadů až po velkolepě vypracované recese ve kterých nelitují námahy ani prostředků.
marosh Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V 3. 2. 2013 v 8:11, MarcelG napsal: Doporučuji, moc dobré - ARGO Jako vždy s Tebou souhlasím, kdyby se ještě chodilo do kina, tak bychom mohli chodit spolu a žrát jeden popcorn atd...
little_w Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V 4. 2. 2013 v 15:31, PepaSFI napsal: nedávno jsem si vzpomněl na starou italskou komedii Moji Přátelé II. Podařilo se mi najít i jedničku a trojku které u nás nikdy neběžely takže mají jen amatérské titulky a ne skvělý dabing, ale to vůbec nevadí. Báječné komedie pro "pamětníky" o partě starých kamarádů kteří jsou pro nějakou tu srandu schopni naprosto všeho. Od geniálních bleskových nápadů až po velkolepě vypracované recese ve kterých nelitují námahy ani prostředků.Ja po ni pasu (s puvodnim ceskym dabingem) uz dlouho - kdybys ji mel, rekni!
MarcelG Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 (upraveno) V 4. 2. 2013 v 17:00, marosh napsal: Jako vždy s Tebou souhlasím, kdyby se ještě chodilo do kina, tak bychom mohli chodit spolu a žrát jeden popcorn atd... do kina chodím s manželkou, ale občas bych mohl udělat vyjímku a můžeme jít spolu Máňo :-) a doporučím Ti další - THE MASTER - neskutečný Joaquin Phoenix Upraveno 4. února 2013 uživatelem MarcelG
Leclerc Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V 4. 2. 2013 v 18:27, little_w napsal: Ja po ni pasu (s puvodnim ceskym dabingem) uz dlouho - kdybys ji mel, rekni!Je ke stažení třeba na uloz.to...
marosh Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V 4. 2. 2013 v 18:48, MarcelG napsal: do kina chodím s manželkou, ale občas bych mohl udělat vyjímku a můžeme jít spolu Máňo :-) a doporučím Ti další - THE MASTER - neskutečný Joaquin Phoenix Marcelku, říkej mi raději Maňko, to zní tak lokálně, Máňa je spíš Pražanda.The Master už kapečku znám.
Ondoni Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V 4. 2. 2013 v 18:48, MarcelG napsal: do kina chodím s manželkou, ale občas bych mohl udělat vyjímku a můžeme jít spolu Máňo :-) a doporučím Ti další - THE MASTER - neskutečný Joaquin Phoenix Od Andersona, režiséra The Master, dávají ve středu na Nova Cinema Hříšné noci...na to se hodně těším...Mark Wahlberg tam má fakt koule
tombed Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 V 4. 2. 2013 v 19:24, marosh napsal: Marcelku, říkej mi raději Maňko, to zní tak lokálně, Máňa je spíš Pražanda.The Master už kapečku znám.a to neznají další přezdívky dneska 20h Nova Cinema nej honička muscle carů všech dob aneb Mustang - Charger 1:0 http://www.csfd.cz/film/12348-bullittuv-pripad/ http://www.youtube.com/watch?v=-Lbs_nYW3-o
organic Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 V 5. 2. 2013 v 18:00, tombed napsal: Sexy p...lky...Už koukám, i když jsem Bullita viděl 100x a mám i originální US DVD
sibirnaya Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) ha haa, uz at je leto to zas bude picovina, ja uz se tesim.. http://www.youtube.com/watch?v=5XnoBOKMDOY Upraveno 6. února 2013 uživatelem sibirnaya
pebe Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Po shlédnutí prvního dílu Hořícího keře jsem se těšil na druhý díl, on.line chtějí nějakou registraci ke které musí být zakoupené HBO, nakonec jsem našel ten díl tady kdyby někdo chtěl vidět.
montemar Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 tenhle film mě baví http://www.csfd.cz/film/1244-propast/
sureshot Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 aj na druhy raz, Krasna fantasy oddychovka Terryho Prachetta - Going postalcsfd pre tych co radsej historicke/faktografickesvedsky ARNcsfd no a pre tych najnarocnejsich, hodne ujete, temne, miestami az nebergmanovske dielkohodina vlkov (hodina vlka?)csfd
organic Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Django Rocks! Akorat misto Lea si dovedu predstavit jineho hajzla...
sureshot Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 @Django... imo dve hviezdy z 5, herecke vykony vyborne, caprio nadpriemer (aj ked som to dlho odmietal uznat)ale celkovy mix pokusu o klasicky tarantinovsky B movie s westernom a vsetkymi ostatnymi pridavkami mi rozhodne nesadol.(ano scenka KKK velmi vydarena )
Stephan Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Ja teda musim dat Djangovi aspon 4 z 5 . Bavil sem se cely tri hodiny. A Leo mi prisel vybornej.
marosh Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Mě Django nudil, dlouhé jak Velké Karlovice a krve, jak na valašské zabíjačce, abych neměnil region.Ve mě fanouška toho pošuka z videopůjčovny nehledejte...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se