Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud máte rádi Sellerse tak určitě ještě doporučuju Being There, Murder By Death, The Mouse Tahat Roared, a hlavně Doktora Divnolásku :)

Odesláno

nedávno jsem si vzpomněl na starou italskou komedii Moji Přátelé II. Podařilo se mi najít i jedničku a trojku které u nás nikdy neběžely takže mají jen amatérské titulky a ne skvělý dabing, ale to vůbec nevadí. Báječné komedie pro "pamětníky" o partě starých kamarádů kteří jsou pro nějakou tu srandu schopni naprosto všeho. Od geniálních bleskových nápadů až po velkolepě vypracované recese ve kterých nelitují námahy ani prostředků.

Odesláno
  V 3. 2. 2013 v 8:11, MarcelG napsal:

Doporučuji, moc dobré - ARGO

Jako vždy s Tebou souhlasím, kdyby se ještě chodilo do kina, tak bychom mohli chodit spolu a žrát jeden popcorn atd...

Odesláno
  V 4. 2. 2013 v 15:31, PepaSFI napsal:

nedávno jsem si vzpomněl na starou italskou komedii Moji Přátelé II. Podařilo se mi najít i jedničku a trojku které u nás nikdy neběžely takže mají jen amatérské titulky a ne skvělý dabing, ale to vůbec nevadí. Báječné komedie pro "pamětníky" o partě starých kamarádů kteří jsou pro nějakou tu srandu schopni naprosto všeho. Od geniálních bleskových nápadů až po velkolepě vypracované recese ve kterých nelitují námahy ani prostředků.

Ja po ni pasu (s puvodnim ceskym dabingem) uz dlouho - kdybys ji mel, rekni!

Odesláno (upraveno)
  V 4. 2. 2013 v 17:00, marosh napsal:

Jako vždy s Tebou souhlasím, kdyby se ještě chodilo do kina, tak bychom mohli chodit spolu a žrát jeden popcorn atd...

:smile_anim:

do kina chodím s manželkou, ale občas bych mohl udělat vyjímku a můžeme jít spolu Máňo :-)

a doporučím Ti další - THE MASTER - neskutečný Joaquin Phoenix

Upraveno uživatelem MarcelG
Odesláno
  V 4. 2. 2013 v 18:48, MarcelG napsal:

do kina chodím s manželkou, ale občas bych mohl udělat vyjímku a můžeme jít spolu Máňo :-)

Marcelku, říkej mi raději Maňko, to zní tak lokálně, Máňa je spíš Pražanda.

The Master už kapečku znám.

Odesláno
  V 4. 2. 2013 v 18:48, MarcelG napsal:

Od Andersona, režiséra The Master, dávají ve středu na Nova Cinema Hříšné noci...na to se hodně těším...Mark Wahlberg tam má fakt koule :D

Odesláno
  V 4. 2. 2013 v 19:24, marosh napsal:

Marcelku, říkej mi raději Maňko, to zní tak lokálně, Máňa je spíš Pražanda.

The Master už kapečku znám.

a to neznají další přezdívky ;)

dneska 20h Nova Cinema nej honička muscle carů všech dob aneb Mustang - Charger 1:0

post-3584-048281100 1360087248.jpg

http://www.csfd.cz/film/12348-bullittuv-pripad/

http://www.youtube.com/watch?v=-Lbs_nYW3-o

Odesláno

Po shlédnutí prvního dílu Hořícího keře jsem se těšil na druhý díl, on.line chtějí nějakou registraci ke které musí být zakoupené HBO, nakonec jsem našel ten díl tady kdyby někdo chtěl vidět.

Odesláno

@Django... imo dve hviezdy z 5, herecke vykony vyborne, caprio nadpriemer (aj ked som to dlho odmietal uznat)

ale celkovy mix pokusu o klasicky tarantinovsky B movie s westernom a vsetkymi ostatnymi pridavkami mi rozhodne nesadol.

(ano scenka KKK velmi vydarena :))

human_anatomy_according_to_tarantino-223786.jpg

Odesláno

Mě Django nudil, dlouhé jak Velké Karlovice a krve, jak na valašské zabíjačce, abych neměnil region.

Ve mě fanouška toho pošuka z videopůjčovny nehledejte...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...