SCIFI Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 (upraveno) No dobře, ale začali by je hledat třeba po 2 hodinách, za další 2 hodiny by je našli. Třeba. Třeba by to trvalo dýl.Takhle ten smrad dolů pelášil jak střelenej a arabáši byli na cestě za 10 minut. Nebo je mohli bouchnout do řepy pažbou a táhnout za sebou - turbani byli vyžlátka a chlapi ze SEALS chlapi jako hora. Prostě mi to přišlo celý nějaký ujetý....takhle by se podle mě možná zachoval Mirek Dušín, ale ne speciálně cvičené komando...chápu že ti to nevyhovuje a je podle tebe lepší třílet civilisty ale přečti si knižní předlohu kterou napsal člověk který se toho účastnil a přežil a pak změníš názor. Upraveno 13. ledna 2014 uživatelem SCIFI
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 chápu že ti to nevyhovuje a je podle tebe lepší třílet civilisty ale přečti si knižní předlohu kterou napsal člověk který se toho účastnil a přežil a pak změníš názor. Beztak mu utekli když se nekoukal tak to napsal takhle aby nebyl za blbce
SCIFI Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 (upraveno) jak to bylo doopravdy ví jen on a ti afgánci. a teď ty Upraveno 13. ledna 2014 uživatelem SCIFI
Petr_123 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 chápu že ti to nevyhovuje a je podle tebe lepší třílet civilisty ale přečti si knižní předlohu kterou napsal člověk který se toho účastnil a pak změníš názor.To není o tom střílet na civilisty. Jako průzkumná hlídka tam měli důležitý úkol, který vlastně tím pádem nesplnili. Pak je tu otázka vojenského úhlu pohledu. Tedy nejen splnění důležitého úkolu, ale i hodnota špičkově vycvičené průzkumné skupiny, prozrazení taktického cíle jednotky atd. Nemuseli je zrovna zastřelit. Je vícero možností. A to že to tak pán napsal neznamená, že se to tak ve skutečnosti stalo.
SCIFI Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 tak to se omlouvám. nevěděl jsem že jsi tam byl s tomášem taky. děkuji za upřesnění
Petr_123 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 tak to se omlouvám. nevěděl jsem že jsi tam byl s tomášem taky. děkuji za upřesněníSnažil jsem se to jen trošku osvětlit. V armádě jsem byl 15 let, mám i něco odslouženo v zahraničí. Taktiku malých jednotek jsem koncem kariéry učil. Není třeba být zbytečně jízlivý.
Radius Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Tak jsem shlédnul to THE DIVIDE, to byla teda hnusárna, několikrát jsem to stopnul, že to vypnu, ale nakonec (nevim proč) dokoukal, škoda času a akorát znechucení.
Petr_P Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 ....Jinak ten film sem zkouknul, posledních 5 minut dost se lišících od předlohy... O těch posledních pěti minutách se už natočily samostatné dokumenty a dokonce se vysílaly u nás - (Helicopter Wars - The Taliban Gambit), 2009, 50 minut. http://www.youtube.com/watch?v=ywyT51O0vx8
SCIFI Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Snažil jsem se to jen trošku osvětlit. V armádě jsem byl 15 let, mám i něco odslouženo v zahraničí. Taktiku malých jednotek jsem koncem kariéry učil. Není třeba být zbytečně jízlivý. víš jak. v podstatě se tady navážíte do člena seals jakej je to amatér a co udělali špatně atd. tím že jsi byl voják mě to udivuje ještě víc. nechci to dál plevelit. za mě to jsou borci a knížky od členů seals čtu rád. před chvílí jsem koupil od člena asi 12 knížek od marcinka takže se mám zas na co těšit.
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Tak jsem shlédnul to THE DIVIDE, to byla teda hnusárna, několikrát jsem to stopnul, že to vypnu, ale nakonec (nevim proč) dokoukal, škoda času a akorát znechucení. Zatím jsem to dokoukal tam, jak jim zavařili vrátka :-) Pak jsem musel na trénink. Takže to nejlepší teprve přijde jo ? :-)
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 víš jak. v podstatě se tady navážíte do člena seals jakej je to amatér a co udělali špatně atd. tím že jsi byl voják mě to udivuje ještě víc. nechci to dál plevelit. za mě to jsou borci a knížky od členů seals čtu rád. před chvílí jsem koupil od člena asi 12 knížek od marcinka takže se mám zas na co těšit. V klidu prosím tebe,jen jsme o tom diskutovali. Děláš jak kdyby to byl tvůj kámoš z lavice. Prostě měl slabší chvilku. Tři kolegové a kamarádi do něj hučej jediný rozumný řešení a on to takhle pos3ere, tak mě to prostě naštvalo, to je celý Chápu, že kdyby je tam zahrabali tak mohl film končit po 30 minutách....
MJ. Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 jo ještě jsem zapoměl... byl sem v kině na Secret life of Walter Mittyhttp://www.csfd.cz/film/117042-walter-mitty-a-jeho-tajny-zivot/videa/ super filmecek, měl jsem z něho hrozně dobrej pocit.
PNS Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Zase jsem po delší době zkouknul film Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina a opět se výborně pobavil.Nečekal bych že to někdo nezná, ale pokud se najdou lidi co neviděli Únos aut, tak možný je všechno
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Zase jsem po delší době zkouknul film Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina a opět se výborně pobavil.Nečekal bych že to někdo nezná, ale pokud se najdou lidi co neviděli Únos aut, tak možný je všechno Kilo cukru na kilo hoven
organic Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Zatím jsem to dokoukal tam, jak jim zavařili vrátka :-) Pak jsem musel na trénink. Takže to nejlepší teprve přijde jo ? :-)Si piš..
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Sem viděl ty Rivalové a snad nejlepší film za poslední rok.
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Sem viděl ty Rivalové a snad nejlepší film za poslední rok. Taky jsem tomu neměl co vytknout. Nejvíc byl ten Laudův přízvuk
SCIFI Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 jo ještě jsem zapoměl... byl sem v kině na Secret life of Walter Mittyhttp://www.csfd.cz/film/117042-walter-mitty-a-jeho-tajny-zivot/videa/ super filmecek, měl jsem z něho hrozně dobrej pocit.byl jsemna tom včera a potvrzuju. fakt krásnej a pohodovej film. ben je borec jako herec i režisér. Sem viděl ty Rivalové a snad nejlepší film za poslední rok.moje řeč a to mě nebaví formule. ani jsem na to nechtěl jít
vanderB. Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Další život na Sibiři...je to i v HD, doporučuji větší formát, jsou tam krásné záběry.
Gustaf Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 tak sem včera zkouknul sinister a nic moc teda. Podle reakci a recenzi jsem čekal více lekacek a tajemná. S filmem V zajetí demonu IMHO nesrovnatelne. U toho jsem sral magy v kostkach...Teď se ještě těším na ten Insidious
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se