Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Asi by to mělo být spíš v sekci humor, ale nedá mně to abych se nepodělil. Narazil jsem na skvělou stránku plmou neuvěřitelnejch filmů. Jako třeba:

Úžasný scifi někdy z padesátejch let Warning from Space :)

post-1975-1251322927.jpg

Vynikající horor ze stejnýho období The Deadly Mantis :)

post-1975-1251322937.jpg

Nebo omračující film, plnej super bojovejch scén Ninja Terminator :)

post-1975-1251322947.jpg post-1975-1251322957.jpg

Hlavně ten Ninja Terminator je takovej stroj času. Úplně se vidím, jak v šestý třídě koukáme u kámoše na video a do simultánního dabingu nějakýho šišlavýho psychopata se mísí zvuk cirkulárky...

A je tam toho ještě kopec... je to sice jenom stream, ale stačí. Totálně úchylná zábava... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Nějak mám poslední dobou chuť na filmy o lodích.....ale z dob,kdy Navy byla ještě plná dřevěných lodí a železných mužů.....Master and Commander jsem už slupnul,Hornblowera taky,Bounty taky........nemáte tip????? Piráty z Karibiku a podobný chujoviny ale ne.......něco fakt dobrýho????

Odkaz ke komentáři

Nějak mám poslední dobou chuť na filmy o lodích.....ale z dob,kdy Navy byla ještě plná dřevěných lodí a železných mužů.....Master and Commander jsem už slupnul,Hornblowera taky,Bounty taky........nemáte tip????? Piráty z Karibiku a podobný chujoviny ale ne.......něco fakt dobrýho????

Je to z novejsi doby, ale drevenou lod a zelezne muze to splnuje :)

http://www.csfd.cz/film/7233-dokonala-bour...fect-storm-the/

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Včera jsem prošehl Velký útěk se Steve McQueenem :( . Vím, že film nepatří do síně slávy kinematografie, ale jak vidím něco s McQueenem, neznám bratra. Dívali jste se a nebo jste zase tupě zírali na chronomag tak jako já.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Včera jsem prošehl Velký útěk se Steve McQueenem :( . Vím, že film nepatří do síně slávy kinematografie, ale jak vidím něco s McQueenem, neznám bratra. Dívali jste se a nebo jste zase tupě zírali na chronomag tak jako já.

Obojí.:)

Odkaz ke komentáři

Píše se tu o všem možném, tak mě napadlo, že to sem přidám. Tento film sice již není žádnou novinkou a bylo kolem něj rozruchu již dost, nicméně mně se do ruky dostal teprve nedávno a velmi se mi líbil. Je to film Der Untergang (Pad třetí říše). Doporučuji ho pro jeho autentičnost a apeluji na ostatní ať přidají další tip na zajímavý film.

Viděl jsem, je skvělej!

Obojí.:)

jo, koukal

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Výměna Právě jsem dokoukal 141 minut úžasné podívané od Clinta Eastwooda. Rozhodně se nebojte, že tam hraje Angelina Jolie. Zmáknout během jednoho roku Gran Torino a Výměnu, tomu říkám počin. Bravo Clinte :wub:

Jo, taky jsem na to koukal s určitým očekáváním a zhruba v půlce filmu jsem už nestačil koukat. Až zamrazí...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...