MarcelG Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 State of Play s Russellem Crowem a benem Affleckem - po delší době film, který mě fakt bavil - http://www.csfd.cz/film/235289-state-of-play/ - Russell Crow je tam fakt dobrej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Asi by to mělo být spíš v sekci humor, ale nedá mně to abych se nepodělil. Narazil jsem na skvělou stránku plmou neuvěřitelnejch filmů. Jako třeba: Úžasný scifi někdy z padesátejch let Warning from Space Vynikající horor ze stejnýho období The Deadly Mantis Nebo omračující film, plnej super bojovejch scén Ninja Terminator Hlavně ten Ninja Terminator je takovej stroj času. Úplně se vidím, jak v šestý třídě koukáme u kámoše na video a do simultánního dabingu nějakýho šišlavýho psychopata se mísí zvuk cirkulárky... A je tam toho ještě kopec... je to sice jenom stream, ale stačí. Totálně úchylná zábava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 opravdu dobrý, nečekal jsem to - http://www.csfd.cz/film/257869-district-9/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 (upraveno) ked tak pozeram na tie xichty na obrazku ze ninja terminator tak sa mi zda ze chemical brothers z toho urobili klip, špivanka sa vola Get yourself high je to ftipné ale mozno sa mylim Upraveno 16. září 2009 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Nějak mám poslední dobou chuť na filmy o lodích.....ale z dob,kdy Navy byla ještě plná dřevěných lodí a železných mužů.....Master and Commander jsem už slupnul,Hornblowera taky,Bounty taky........nemáte tip????? Piráty z Karibiku a podobný chujoviny ale ne.......něco fakt dobrýho???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NATY Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 opravdu dobrý, nečekal jsem to - http://www.csfd.cz/film/257869-district-9/ Souhlasím, viděl jsem to včera. Po dlouhé době něco co stojí v žánru sci-fi za vidění (a to jsem dlouholetým fandou tohoto žánru). Nenechte si to ujít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Nějak mám poslední dobou chuť na filmy o lodích.....ale z dob,kdy Navy byla ještě plná dřevěných lodí a železných mužů.....Master and Commander jsem už slupnul,Hornblowera taky,Bounty taky........nemáte tip????? Piráty z Karibiku a podobný chujoviny ale ne.......něco fakt dobrýho???? Je to z novejsi doby, ale drevenou lod a zelezne muze to splnuje http://www.csfd.cz/film/7233-dokonala-bour...fect-storm-the/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Je to z novejsi doby, ale drevenou lod a zelezne muze to splnuje http://www.csfd.cz/film/7233-dokonala-bour...fect-storm-the/ to ne.....ale díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Zkus tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 zkusím...díky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Včera jsem prošehl Velký útěk se Steve McQueenem . Vím, že film nepatří do síně slávy kinematografie, ale jak vidím něco s McQueenem, neznám bratra. Dívali jste se a nebo jste zase tupě zírali na chronomag tak jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Včera jsem prošehl Velký útěk se Steve McQueenem . Vím, že film nepatří do síně slávy kinematografie, ale jak vidím něco s McQueenem, neznám bratra. Dívali jste se a nebo jste zase tupě zírali na chronomag tak jako já. Obojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor01 Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Píše se tu o všem možném, tak mě napadlo, že to sem přidám. Tento film sice již není žádnou novinkou a bylo kolem něj rozruchu již dost, nicméně mně se do ruky dostal teprve nedávno a velmi se mi líbil. Je to film Der Untergang (Pad třetí říše). Doporučuji ho pro jeho autentičnost a apeluji na ostatní ať přidají další tip na zajímavý film. Viděl jsem, je skvělej! Obojí. jo, koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Včera jsem prošehl Velký útěk se Steve McQueenem . Vím, že film nepatří do síně slávy kinematografie, ale jak vidím něco s McQueenem, neznám bratra. Dívali jste se a nebo jste zase tupě zírali na chronomag tak jako já. Mám radši ten se slepicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Hanebny panharti----klasicka americka slatanina opevujici hrdinstvi us jednotek---vsichni vime,ze to je blbost,ale je to klasicky dobre,tarantinovsky natoceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Parádní filmy: Piráti na vlnách, Soukromé neřesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luvalu Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 MAMMA MIA a Líbáš jako bůh by řekla má drahá polovička. Pro mě je nejlepší film jakejkoliv fotbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Výměna Právě jsem dokoukal 141 minut úžasné podívané od Clinta Eastwooda. Rozhodně se nebojte, že tam hraje Angelina Jolie. Zmáknout během jednoho roku Gran Torino a Výměnu, tomu říkám počin. Bravo Clinte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Výměna Právě jsem dokoukal 141 minut úžasné podívané od Clinta Eastwooda. Rozhodně se nebojte, že tam hraje Angelina Jolie. Zmáknout během jednoho roku Gran Torino a Výměnu, tomu říkám počin. Bravo Clinte Jo, taky jsem na to koukal s určitým očekáváním a zhruba v půlce filmu jsem už nestačil koukat. Až zamrazí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 MOON Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se