Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

GoT jde zatim taky úplně mimo můj proud, asi nic pro mně. Ikdyž to jsem si řikal o plno seriálech, které jsem pak hltal jako malej kluk Rychlé Šípy of Foglara :D

Btw, trochu z jiného soudku, sledoval jste někdo Californication? Já skončil po S05, pak už nebyl čas. Tak teď dostahuju S06/07 a skouknu zbytek. Hank Moody rulez  :punk:

http://www.csfd.cz/film/233595-californication/prehled/

Californication jsem sjížděl od začátku. Je to takový ten klasický vývoj: první série totální pecka, druhá a třetí solidní nářez, čtvrtá a pátá víceméně ze zvyku a s občasnými záblesky. A u šesté už jsem si místy říkal WTF, že to snad nemůžou myslet vážně, a Minchin mě celkem dost nebavil. A hlavně ten konec byl jako z červené knihovny. To jsem se zařekl, že na sedmou už se můžu tak leda z vysoka...

Jo, a souhlas s Liqidem, Duchovny dabovaný Rychlým je fakt eklhaft...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Californication jsem sjížděl od začátku. Je to takový ten klasický vývoj: první série totální pecka, druhá a třetí solidní nářez, čtvrtá a pátá víceméně ze zvyku a s občasnými záblesky. A u šesté už jsem si místy říkal WTF, že to snad nemůžou myslet vážně, a Minchin mě celkem dost nebavil. A hlavně ten konec byl jako z červené knihovny. To jsem se zařekl, že na sedmou už se můžu tak leda z vysoka...

Jo, a souhlas s Liqidem, Duchovny dabovaný Rychlým je fakt eklhaft...

Už asi potřebuju dovolenou... Přeze vše pouštím poměrně natěšen S06, abych následně zjistil, že S06 už jsem viděl. Znechucení bylo očividně tak masivní, že mozek tento fakt zcela vytěsnal. Proběhl jsem v rychlosti pár dílů, pak mi to naběhlo - červená knihovna je celkem trefné. Nvm co mě sr*lo víc, ale nejvíc asi ten uřvanej rocker. Škoda, na S07 už zas nějak nemám chuť, tak to odložim na příště. Aspoň že ten Homeland kvalitativně stoupá!

Odkaz ke komentáři

Už asi potřebuju dovolenou... Přeze vše pouštím poměrně natěšen S06, abych následně zjistil, že S06 už jsem viděl. Znechucení bylo očividně tak masivní, že mozek tento fakt zcela vytěsnal. Proběhl jsem v rychlosti pár dílů, pak mi to naběhlo - červená knihovna je celkem trefné. Nvm co mě sr*lo víc, ale nejvíc asi ten uřvanej rocker. Škoda, na S07 už zas nějak nemám chuť, tak to odložim na příště. Aspoň že ten Homeland kvalitativně stoupá!

Homeland stoupa? Fakt? My dali dve serie a po precteni obsahu treti uz jsme se na to vykaslali.

Odkaz ke komentáři

Treti byla takova znouze ctnost s Brodym, uz tam byl navic. Presto me i trojka dost bavila.

Ctyrka jako takovy maly restart serie je hodne slusne pokoukani. Zacatek mi prisel slabsi, ale cca od 4 dilu uz to chytalo slusny spad. Ale samozrejme tot muj pohled na vec :)

//edit: grammar nazi

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Jsem dal včera třetí díl třetího Broenu a dobrý. A mám takový tušení ohledně novýho dánskýho kolegy Henrika (?) - kdo sleduje a chce se nad tím zamyslet:

Přijde mě jestli není cvok a ta jeho partnerka (a v jedné scéně i děti) nejsou jen nějaký přelud. V první řadě je celý ten vztah popisován jako dost ujetej (i když to by se vzhledem ke zbytku seriálu asi ještě vsáklo), ale když ke konci 3. dílu sedí u stolu a ona mu říká, že přijde pozdě do práce, za ním se dívají děti na televizi, kterou on následně vypne, aniž by to vyvolalo jakoukoliv reakci - divné.

Ale třeba jen moc kombinuju :)

Odkaz ke komentáři

Hm ten Broen vypada dobre, vyzkousim.

Ja muzu doporucit episodes, super humor

http://www.csfd.cz/film/290076-epizody/prehled/

Upozornuju, ze prvni serie neni zas tak zabavna,spis je hodne seznamovaci. Ale treba posledni ctvrtou serii jsem sjel v kuse. Taky to ma vse jen 20 min a je to po sesti dilech.

Tohle je taky dobra oddechovka.

http://www.csfd.cz/film/228806-it-s-always-sunny-in-philadelphia/prehled/

Jinak Fargo super, jeste me v posledni dobe celkem bavil daredevil jo a parks and recreation.

Odkaz ke komentáři

Čtyřka už se válí na uložto od včera nebo předvčera a titulky jsou na titulky.com - kde je problém?

Problém je v tom, že potřebuju titulky v obraze. Nechce se mi vysvětlovat proč, ale je to tak. S tou F5 je to nadsázka, naposledy jsem to checkoval včera večer. Dneska už to možná bude na hellspy

Odkaz ke komentáři

Problém je v tom, že potřebuju titulky v obraze. Nechce se mi vysvětlovat proč, ale je to tak. S tou F5 je to nadsázka, naposledy jsem to checkoval včera večer. Dneska už to možná bude na hellspy

Ale přece se tam dají normálně vložit, ne?? Tuším, že v KMP, který používám, se dá ta pozice měnit, takže to ve výsledku může vypadat stejně, jako když jsou tam vložené natvrdo.

Odkaz ke komentáři

Ale přece se tam dají normálně vložit, ne?? Tuším, že v KMP, který používám, se dá ta pozice měnit, takže to ve výsledku může vypadat stejně, jako když jsou tam vložené natvrdo.

Tam bude hádám souvislost se zařízením, na kterém se film pouští - nebude umět externí .srt titule, proto je potřeba natvrdo vložit do filmu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...