marosh Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Za mě Vinyl jedna hvězda...Ta muzika byla prostě skvělá, výborně zachytili atomsféru sedmdesátých let.A v předposledním dílu jsem si furt říkal, koho mi připomíná ten frotman začínající rockové kapely a přišel jsem na to...Byl to mladý Jagger...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Já asi nejsem ten pravej, kterej by ti nadhodil nějakej novej seriál kterej bys neviděl. Disk mi bobtná pod náporem nezkouknutejch sérií Americans, Bosch, Vikings, Night Manager, 11.22.63, Homeland.Dokoukal sem Billions a to mě hodně bavilo11.22.63 jsem chtěl dát šanci během sobotní nespavosti. Nakonec jsem vypnul pilot asi 15 minut před koncem. Strašná číčovina, borec projde skříní motorestu do minulosti a chce zabránit atentátu na JFK. Ukončení Vikings byl jeden velký debatní kroužek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Ukončení Vikings byl jeden velký debatní kroužek.myslíš desátej díl čtvrté série? Tak to sem čet že je polovina série. S04 má mít 20 dílů, pokračování někdy v září. To mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 jo vlastně... asi se inspirovali u WD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Helemese, tak Kurosawův scénář se dočkal další reinkarnace, aneb remake remaku remaku - nových Sedm statečných. https://www.youtube.com/watch?v=0pG_Q5_0Gok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) Helemese, tak Kurosawův scénář se dočkal další reinkarnace, aneb remake remaku remaku - nových Sedm statečných.a hromada lidí se pohoršuje nad tim že mezi těch 7 patří černoch, mexičan, asiat, indián.... Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Chybi uz jen gay, transka a emancipovaná žena Ale jinak jsem na to zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Za mě Vinyl jedna hvězda...Ta muzika byla prostě skvělá, výborně zachytili atomsféru sedmdesátých let.A v předposledním dílu jsem si furt říkal, koho mi připomíná ten frotman začínající rockové kapely a přišel jsem na to...Byl to mladý Jagger...:-)Marošu, to já zas naopak. Kdybych si v titulích nepřečetl že to je mladej Jagger, tak podle vzhledu vůbec.. :-) Ale těch deset dílů uteklo jak voda, doufám že budou brzo další.... Totální nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Ále to je mi buřt, jestli to bude pěkně vodsejpat, tak ať tam daj třeba chobotnici Ale vážně - původních Sedm byl typický western 60. let no a tohle holt zas bude typický pro dnešní rasově a genderově vyrovnanou zpitomnělost. Když může mít Tarantino černocha lovce odměn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Chybi uz jen emancipovaná žena Ale jinak jsem na to zvědavej.to je ta štětka, ne?mě přijde divnější remake Ghostbusters se ženskejma, nevim proč. Asi bych se měl stydět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Když může mít Tarantino černocha lovce odměn...Tak Tarantino bude asi ten poslední, kdo by řešil rasovou vyváženost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) to je ta štětka, ne?mě přijde divnější remake Ghostbusters se ženskejma, nevim proč. Asi bych se měl stydět.To snad není remake ne? To je jako že všichni ti Billové Murrayové jsou už out a musí to vzít do ruky někdo inej...? Edit: Ták - a teď si musím schovat jubilejní post na něco príííma Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) To snad není remake ne? To je jako že všichni ti Billové Murrayové jsou už out a musí to vzít do ruky někdo inej...?no tak vzkříšení, no.Stejnej názor mam na Mauglího. Ten kreslenej nemá konkurenci. Hlavně nechci mít spojenej hlas Scarlet s nějakym hadem. Pro mě je hlas z Her. Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 To se budou muset hodne snazit aby prekonali puvodni western. A z traileru me to teda zatim nepresvedcilo. Uz jen proto, ze by si to zaslouzilo nejakou svou tipickou hudbu. Nemyslim, ze by museli pouzit tu puvodni, ale House of the Rising sun me tu neuspokojuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Včera jsem dal dva kousky non-hollywood produkce a tentokrát v obou případech vynikající. http://www.csfd.cz/film/68053-d-ardennen/prehled/http://www.csfd.cz/film/33228-el-desconocido/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 (upraveno) Pekna multikulti komedie z dnesni doby . http://www.csfd.cz/film/370681-co-jsme-komu-udelali/prehled/ Upraveno 26. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 11.22.63 jsem chtěl dát šanci během sobotní nespavosti. Nakonec jsem vypnul pilot asi 15 minut před koncem. Strašná číčovina, borec projde skříní motorestu do minulosti a chce zabránit atentátu na JFK. Ukončení Vikings byl jeden velký debatní kroužek.Mě teda S04e10 bavilo hodně - i ten souboj dobrý, včetně skvělé hudby. Jen doplním, že se již dá sehnat v HD http://www.csfd.cz/film/30994-sauluv-syn/prehled/místy mi ta kamera nedělala dobře, asi tou fixací. Ale jinak super počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Už se těšímhttp://filmserver.cz/clanek/11020/hbo-europe-predstavuje-prvni-teaser-noveho-serialu-pustina/ Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem 123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Už se těšímhttp://filmserver.cz/clanek/11020/hbo-europe-predstavuje-prvni-teaser-noveho-serialu-pustina/nevypadá zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Městečko Fortitude nevypadá zle, zatím jsem viděl pilot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se