Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Za mě Vinyl jedna hvězda...

Ta muzika byla prostě skvělá, výborně zachytili atomsféru sedmdesátých let.

A v předposledním dílu jsem si furt říkal, koho mi připomíná ten frotman začínající rockové kapely a přišel jsem na to...Byl to mladý Jagger...:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já asi nejsem ten pravej, kterej by ti nadhodil nějakej novej seriál kterej bys neviděl. Disk mi bobtná pod náporem nezkouknutejch sérií Americans, Bosch, Vikings, Night Manager, 11.22.63,  Homeland.

Dokoukal sem Billions a to mě hodně bavilo

11.22.63 jsem chtěl dát šanci během sobotní nespavosti. Nakonec jsem vypnul pilot asi 15 minut před koncem. Strašná číčovina, borec projde skříní motorestu do minulosti a chce zabránit atentátu na JFK. Ukončení Vikings byl jeden velký debatní kroužek.

Odkaz ke komentáři

Helemese, tak Kurosawův scénář se dočkal další reinkarnace, aneb remake remaku remaku - nových Sedm statečných.

a hromada lidí se pohoršuje nad tim že mezi těch 7 patří černoch, mexičan, asiat, indián.... 

Upraveno uživatelem MJ.
Odkaz ke komentáři

Za mě Vinyl jedna hvězda...

Ta muzika byla prostě skvělá, výborně zachytili atomsféru sedmdesátých let.

A v předposledním dílu jsem si furt říkal, koho mi připomíná ten frotman začínající rockové kapely a přišel jsem na to...Byl to mladý Jagger...:-)

Marošu, to já zas naopak. Kdybych si v titulích nepřečetl že to je mladej Jagger, tak podle vzhledu vůbec.. :-) 

Ale těch deset dílů uteklo jak voda, doufám že budou brzo další....  Totální nářez. 

Odkaz ke komentáři

to je ta štětka, ne?

mě přijde divnější remake Ghostbusters se ženskejma, nevim proč. Asi bych se měl stydět.

To snad není remake ne? To je jako že všichni ti Billové Murrayové jsou už out a musí to vzít do ruky někdo inej...?

Edit: Ták -  a teď si musím schovat jubilejní post na něco príííma :newyear:

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

To snad není remake ne? To je jako že všichni ti Billové Murrayové jsou už out a musí to vzít do ruky někdo inej...?

no tak vzkříšení, no.

Stejnej názor mam na Mauglího. Ten kreslenej nemá konkurenci. Hlavně nechci mít spojenej hlas Scarlet s nějakym hadem. Pro mě je hlas z Her.

Upraveno uživatelem MJ.
Odkaz ke komentáři

To se budou muset hodne snazit aby prekonali puvodni western. A z traileru me to teda zatim nepresvedcilo. Uz jen proto, ze by si to zaslouzilo nejakou svou tipickou hudbu. Nemyslim, ze by museli pouzit tu puvodni, ale House of the Rising sun me tu neuspokojuje

Odkaz ke komentáři

Pekna multikulti komedie z dnesni doby :) .

http://www.csfd.cz/film/370681-co-jsme-komu-udelali/prehled/

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

11.22.63 jsem chtěl dát šanci během sobotní nespavosti. Nakonec jsem vypnul pilot asi 15 minut před koncem. Strašná číčovina, borec projde skříní motorestu do minulosti a chce zabránit atentátu na JFK. Ukončení Vikings byl jeden velký debatní kroužek.

Mě teda S04e10 bavilo hodně - i ten souboj dobrý, včetně skvělé hudby.

Jen doplním, že se již dá sehnat v HD http://www.csfd.cz/film/30994-sauluv-syn/prehled/

místy mi ta kamera nedělala dobře, asi tou fixací. Ale jinak super počin.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...