Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak Atkinson/Maigret absolvován. Udělaný je to hezky, pěkná 60 léta a Atkinson hraje fakt dobře. Neznat ho jako kašpara, dalo by se říct, že je skvělej. Bohužel za sebou táhne stigma Beana, Černé zmije a podobně, takže divák podvědomě očekává, že i když se tváří vážně (což se tady tváří furt), bude následovat nějaký gag nebo pitvoření. Ale celkově dobrý.

úplně přesně, líbilo se mi to moc, pěkně natočené, super zahrané, ale chce si to asi chvilku zvyknout, že se zvládne hodinu a půl neusmát

Odesláno

Tak Mr. Maigret v pohodě...jen jsem měl prvních 10 minut problém s tou řezavou angličtinou v čistě francouzském prostředí...asi jsem krapet cimprlich. :)

Odesláno

Tak Mr. Maigret v pohodě...jen jsem měl prvních 10 minut problém s tou řezavou angličtinou v čistě francouzském prostředí...asi jsem krapet cimprlich. :)

To jako ze vsichni maji mluvit jako inspektor Clouseau? ;-)

Odesláno

To jako ze vsichni maji mluvit jako inspektor Clouseau? ;-)

Nooooo... :lol2:

Ne, ale rvalo mi uši, když tu anglinu prokládali správně vyslovenými názvy čtvrtí fráninou....ale jak říkám...prvních 10 minut. :)

Odesláno (upraveno)

Tak nám skončil Vinyl, první sérka. Dobré to bylo.

Vinyl jeden z nej seriálů poslední doby.

WDéčka maj zas pauzu??? To se přetrhli.

Taky už mě s tím natahováním a pauzama, klidně uprostřed série, pěkně štvou. A začíná to být pořád to stejné dokola. Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Mě to neláká. Film, kde se dvě hodiny jen plká o tom, mezi kterým párem nohou má stonožka ku.ndu už tu letos byl. Od Tarantina.

No, Man from Earth je teda mnohem chytřejší a trvá ani ne hoďku a půl. Je to dobrej film.

Odesláno

Včera to vypustili ven, a moc příjemné překvapení.

Jen mi tam moc nesedly ty barevné filtry.

A hned ze startu mnou milované Jeseníky :))).

http://www.csfd.cz/film/431903-krajinou-domova/prehled/

Take jsem to videl, moc se mi to libilo.

Odesláno

Snad jen škoda, že aspoň malou část nevěnovali Rejvízu a Medvědské hornatině, která je rozlehlá a bez lidí. Naopak Nízký Jeseník potěšil velmi :).

Odesláno (upraveno)

Je to teda vykopávka, která se mi nějak vyhnula a jsem rád, mohl jsem ji vidět dnes poprvé a stálo to za to: Pomsta mrtvého muže

http://www.csfd.cz/film/305954-pomsta-mrtveho-muze/komentare/

,,NASTRAŽIL JSEM PAST. TEN, KDO MI TO DĚLÁ, TRPÍ. NĚKOHO ZTRATIL. TŘEBA TY LIDI NA FOTCE. CÍTÍ OBROVSKOU BOLEST. A TU JSEM ZPŮSOBIL JÁ...?

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Už jste viděli Luxus na talíři od Streamu? Člověk se královsky pobaví dvakrát. Poprvé při sledování a podruhé při čtení komentářů. I když z některých komentářů spíše mrazí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...