Gilius Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Docela jsem se odreagoval a pěkně si užil film dle mistra fantasy žánru R.E.Howarda , SOLOMON KANE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 (upraveno) Včera jsem koukal na City of God (Město bohů). Pokud ne nejlepší, tak jeden z nej filmů všech dob. http://www.csfd.cz/film/88625-mesto-bohu/ A Inglourious Basterds asi každý zná, ale kdyby ne: http://www.csfd.cz/film/117077-hanebny-pancharti/ Upraveno 27. června 2010 uživatelem Radek Hulán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Poslední Woody Allen "Whatever works" je perfektní a myslím, že patří k tomu lepšímu co stvořil a u mně okupuje TOP 03 v jeho filmech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Včera jsem byl na A-Team a bavil jsem se. Povedenej remake kultovní klasiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Snad se vám Elitní jednotka bude líbit - mě teda ano. no taky jsem z tohoto filmu byl příjemně překvapenej,takže taky doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Svoboda Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Včera jsem byl na A-Team a bavil jsem se. Povedenej remake kultovní klasiky. Seriál jsem miloval a na tenhle film se taky chystam, tak jsem docela zvědavej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Ještě na jeden film bych se rád zeptal: hráli to tak v 70.letech, příběh byl přesun mafiánského účetního před soud, a přežít noc ve velkoměstě, což se skoro podařilo (účetního nakonec sestřelil ze střechy ostřelovač na schodech soudu). Pak tenhle film měl remak Půlnoční běh, ale zajímá mně ten původní. Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 dneska vyšel na divku za 99Kč fenomenální Big Lebowski včera vyšel Che Guevara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 dneska vyšel na divku za 99Kč fenomenální Big Lebowski Můj oblíbenej, Kahlua+Vodka+Mlíko+Led a jedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 něco pro motorkáře http://www.youtube.com/watch?v=FigWR6Kv4AE&feature=player_embedded *timetapestry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 (upraveno) Spíš připomínám... The Day Of The Jackal (Šakal), původní ze 73. Dnes jsem si to znovu dal a je to pořád super klasika Upraveno 9. července 2010 uživatelem Helex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2010 turecký válečný film 2009 trochu na způsob Full metal jacket Nefes: Vatan Sagolsun hodnocení IMDB 8,1/10 http://www.youtube.com/watch?v=hQyVgB9vUv8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2010 Náhodou jsem narazil na starší počin Jeremyho Clarksona, kdy hledá auto, které budí respekt... Celý film má asi 90 min a puštěné na dobrém stereu je to zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2010 Ahoj, sice to je dokument, ale i to se snad počítá... dneska jsem shlédl M*A*S*H: 30th Anniversary Reunion, zde je odkaz na csfd . Příznivce tohoto seriálu určitě potěší, až po shlédnutí avizovaného dokumentu jsem si ujasnil, že M*A*S*H 4077 je pro mě seriál no. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 (upraveno) ...byl jsem už snad tisíckrát v kině. Některé filmy mne bavily více, jiné jsem skoro ani nedokoukal. Je jen málo filmů, které jsem si odnášel uvnitř. Nemám vyhraněný žánr, který se mi líbí. Ano, jsem fanda filmů Stanleyho Kubricka, kterého vnímám za jednoho z nejlepších režisérů. Nesmím opomenout další velikány - Scorseseho, Scotta, a mnohé další. Existuje však jeden režisér, který je velmi mladý - v podstatě po celou dobu jeho režijní tvorby se nedá říci, který film by byl vyloženě slabý - každý má skutečně něco do sebe. Tento člověk je, podle mého názoru, génius - troufám si říci - že se nyní v kině promítá film, který bude jednou takový kultovní snímek, že děti našich dětí si o něm budou vyprávět. Insomnia, Memento, Batman začíná - toť jedny z jeho laskominek. Někteří už budou vědět, o kom mluvím. Nebudu déle napínat, jedná se o Christophera Nolana - většina lidí ho bude mít spojeno s velkým filmem - Temný rytíř, kde podal nezapomenutelný výkon, člověk, který tady už bohužel není - Heath Ledger... Koukám, že jsem se rozepsal. No nic, pánové a dámy - film, o kterém píšu - to je opravdu nevšední zážitek. Dokonalé, skutečně brilantní dílo ve všech směrech, které předčilo veškeré mé představy o filmařině. Ač jsem neměl nikdy Lea DiCapria zrovna v lásce - musím říci, že je to pan herec.... Nikdy mi k srdci nepřirostl v Titanicu, ale poté jsem na něj změnil názor. V každém filmu, kde vystupuje, podává struhující výkon. Tajemný ostrov z letošního roku je toho jasným důkazem. Nebudu už nic psát - lidi, zajděte si na Inception. Enjoy!!!! Upraveno 22. července 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Fuuha, už teraz to ma na CSFD lepšie hodnotenie ako Shawshank, na IMDB je treti, to nemôže byť len tak Pozrel som si 4 trailery a už z nich som uneseny a akurat sme s přítulkou hľadali film na buduci tyždeň, ukecať ju ukecam, len porad, či sa jej to bude pačiť Tj ma ten film vyraznu filozoficku myšlienku aj pre nefajnšmekra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Právě jsem dokoukal na The Box a je to fakt luxusní psychárna. Takovej ten film, na kterej se díváte a říkáte si Kristebože, co se tam ještě může stát zvrácenějšího? Plus vynikající Frank Langella a pořád ještě hezká ženská a čím dál lepší herečka Cameron Diaz. Doporučuju. Sice to není na plnej počet hvězdiček, ale má to vyloženě fincherovskej rukopis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 mne sa vcelku pacil film Carlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Ač jsem neměl nikdy Lea DiCapria zrovna v lásce - musím říci, že je to pan herec.... Nikdy mi k srdci nepřirostl v Titanicu, ale poté jsem na něj změnil názor. Takhle to skutecne je. Zaradit ho do skatulky kvuli jednomu americkymu kasovnimu dojaku by byla fakt skoda, protoze ten clovek je vazne skvely herec. Pripominam napriklad skvele zahranou roli mentalne zaostaleho brachy Johnyho Deepa ve filmu What's Eating Gilbert Grape. A abych nebyl uplne OT, tak minulej tyden jsem konecne videl Tri sezony v pekle a fakt dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 ...byl jsem už snad tisíckrát v kině. Některé filmy mne bavily více, jiné jsem skoro ani nedokoukal. Je jen málo filmů, které jsem si odnášel uvnitř. Nemám vyhraněný žánr, který se mi líbí. Ano, jsem fanda filmů Stanleyho Kubricka, kterého vnímám za jednoho z nejlepších režisérů. Nesmím opomenout další velikány - Scorseseho, Scotta, a mnohé další. Existuje však jeden režisér, který je velmi mladý - v podstatě po celou dobu jeho režijní tvorby se nedá říci, který film by byl vyloženě slabý - každý má skutečně něco do sebe. Tento člověk je, podle mého názoru, génius - troufám si říci - že se nyní v kině promítá film, který bude jednou takový kultovní snímek, že děti našich dětí si o něm budou vyprávět. Insomnia, Memento, Batman začíná - toť jedny z jeho laskominek. Někteří už budou vědět, o kom mluvím. Nebudu déle napínat, jedná se o Christophera Nolana - většina lidí ho bude mít spojeno s velkým filmem - Temný rytíř, kde podal nezapomenutelný výkon, člověk, který tady už bohužel není - Heath Ledger... Koukám, že jsem se rozepsal. No nic, pánové a dámy - film, o kterém píšu - to je opravdu nevšední zážitek. Dokonalé, skutečně brilantní dílo ve všech směrech, které předčilo veškeré mé představy o filmařině. Ač jsem neměl nikdy Lea DiCapria zrovna v lásce - musím říci, že je to pan herec.... Nikdy mi k srdci nepřirostl v Titanicu, ale poté jsem na něj změnil názor. V každém filmu, kde vystupuje, podává struhující výkon. Tajemný ostrov z letošního roku je toho jasným důkazem. Nebudu už nic psát - lidi, zajděte si na Inception. Enjoy!!!! Je to skvělej film. Měl jsem možnost být na předpremiéře a byl jsem nadšenej. A DiCaprio? Skalis už tady zmiňoval jeden skvělej film, ale celá řádka dalších... Chyť mě, když to dokážeš Gangy New Yorku Letec Skrytá identita Krvavý diamant Nouzový východ Labyrint lží Prokletý ostrov ... to neustále potvrzuje. Protože na každý se vyplatí kouknout, a to také kvůli DiCapriově herectví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se