Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Včera jsem koukal na City of God (Město bohů). Pokud ne nejlepší, tak jeden z nej filmů všech dob.

http://www.csfd.cz/film/88625-mesto-bohu/

A Inglourious Basterds asi každý zná, ale kdyby ne: http://www.csfd.cz/film/117077-hanebny-pancharti/

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě na jeden film bych se rád zeptal: hráli to tak v 70.letech, příběh byl přesun mafiánského účetního před soud, a přežít noc ve velkoměstě, což se skoro podařilo (účetního nakonec sestřelil ze střechy ostřelovač na schodech soudu). Pak tenhle film měl remak Půlnoční běh, ale zajímá mně ten původní. Nevíte někdo?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, sice to je dokument, ale i to se snad počítá... dneska jsem shlédl M*A*S*H: 30th Anniversary Reunion, zde je odkaz na csfd . Příznivce tohoto seriálu určitě potěší, až po shlédnutí avizovaného dokumentu jsem si ujasnil, že M*A*S*H 4077 je pro mě seriál no. 1

Odkaz ke komentáři

...byl jsem už snad tisíckrát v kině.

Některé filmy mne bavily více, jiné jsem skoro ani nedokoukal. Je jen málo filmů, které jsem si odnášel uvnitř. Nemám vyhraněný žánr, který se mi líbí. Ano, jsem fanda filmů Stanleyho Kubricka, kterého vnímám za jednoho z nejlepších režisérů. Nesmím opomenout další velikány - Scorseseho, Scotta, a mnohé další. Existuje však jeden režisér, který je velmi mladý - v podstatě po celou dobu jeho režijní tvorby se nedá říci, který film by byl vyloženě slabý - každý má skutečně něco do sebe. Tento člověk je, podle mého názoru, génius - troufám si říci - že se nyní v kině promítá film, který bude jednou takový kultovní snímek, že děti našich dětí si o něm budou vyprávět. Insomnia, Memento, Batman začíná - toť jedny z jeho laskominek. Někteří už budou vědět, o kom mluvím. Nebudu déle napínat, jedná se o Christophera Nolana - většina lidí ho bude mít spojeno s velkým filmem - Temný rytíř, kde podal nezapomenutelný výkon, člověk, který tady už bohužel není - Heath Ledger...

Koukám, že jsem se rozepsal. No nic, pánové a dámy - film, o kterém píšu - to je opravdu nevšední zážitek. Dokonalé, skutečně brilantní dílo ve všech směrech, které předčilo veškeré mé představy o filmařině. Ač jsem neměl nikdy Lea DiCapria zrovna v lásce - musím říci, že je to pan herec.... Nikdy mi k srdci nepřirostl v Titanicu, ale poté jsem na něj změnil názor. V každém filmu, kde vystupuje, podává struhující výkon. Tajemný ostrov z letošního roku je toho jasným důkazem. Nebudu už nic psát - lidi, zajděte si na Inception. Enjoy!!!!

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Fuuha, už teraz to ma na CSFD lepšie hodnotenie ako Shawshank, na IMDB je treti, to nemôže byť len tak :mellow:

Pozrel som si 4 trailery a už z nich som uneseny a akurat sme s přítulkou hľadali film na buduci tyždeň, ukecať ju ukecam, len porad, či sa jej to bude pačiť ^_^

Tj ma ten film vyraznu filozoficku myšlienku aj pre nefajnšmekra ?

Odkaz ke komentáři

Právě jsem dokoukal na The Box a je to fakt luxusní psychárna. Takovej ten film, na kterej se díváte a říkáte si Kristebože, co se tam ještě může stát zvrácenějšího? Plus vynikající Frank Langella a pořád ještě hezká ženská a čím dál lepší herečka Cameron Diaz.

Doporučuju. Sice to není na plnej počet hvězdiček, ale má to vyloženě fincherovskej rukopis...

Odkaz ke komentáři

Ač jsem neměl nikdy Lea DiCapria zrovna v lásce - musím říci, že je to pan herec.... Nikdy mi k srdci nepřirostl v Titanicu, ale poté jsem na něj změnil názor.

Takhle to skutecne je. Zaradit ho do skatulky kvuli jednomu americkymu kasovnimu dojaku by byla fakt skoda, protoze ten clovek je vazne skvely herec. Pripominam napriklad skvele zahranou roli mentalne zaostaleho brachy Johnyho Deepa ve filmu What's Eating Gilbert Grape.

A abych nebyl uplne OT, tak minulej tyden jsem konecne videl Tri sezony v pekle a fakt dobry!

Odkaz ke komentáři

...byl jsem už snad tisíckrát v kině.

Některé filmy mne bavily více, jiné jsem skoro ani nedokoukal. Je jen málo filmů, které jsem si odnášel uvnitř. Nemám vyhraněný žánr, který se mi líbí. Ano, jsem fanda filmů Stanleyho Kubricka, kterého vnímám za jednoho z nejlepších režisérů. Nesmím opomenout další velikány - Scorseseho, Scotta, a mnohé další. Existuje však jeden režisér, který je velmi mladý - v podstatě po celou dobu jeho režijní tvorby se nedá říci, který film by byl vyloženě slabý - každý má skutečně něco do sebe. Tento člověk je, podle mého názoru, génius - troufám si říci - že se nyní v kině promítá film, který bude jednou takový kultovní snímek, že děti našich dětí si o něm budou vyprávět. Insomnia, Memento, Batman začíná - toť jedny z jeho laskominek. Někteří už budou vědět, o kom mluvím. Nebudu déle napínat, jedná se o Christophera Nolana - většina lidí ho bude mít spojeno s velkým filmem - Temný rytíř, kde podal nezapomenutelný výkon, člověk, který tady už bohužel není - Heath Ledger...

Koukám, že jsem se rozepsal. No nic, pánové a dámy - film, o kterém píšu - to je opravdu nevšední zážitek. Dokonalé, skutečně brilantní dílo ve všech směrech, které předčilo veškeré mé představy o filmařině. Ač jsem neměl nikdy Lea DiCapria zrovna v lásce - musím říci, že je to pan herec.... Nikdy mi k srdci nepřirostl v Titanicu, ale poté jsem na něj změnil názor. V každém filmu, kde vystupuje, podává struhující výkon. Tajemný ostrov z letošního roku je toho jasným důkazem. Nebudu už nic psát - lidi, zajděte si na Inception. Enjoy!!!!

Je to skvělej film. Měl jsem možnost být na předpremiéře a byl jsem nadšenej. A DiCaprio? Skalis už tady zmiňoval jeden skvělej film, ale celá řádka dalších...

Chyť mě, když to dokážeš

Gangy New Yorku

Letec

Skrytá identita

Krvavý diamant

Nouzový východ

Labyrint lží

Prokletý ostrov

... to neustále potvrzuje. Protože na každý se vyplatí kouknout, a to také kvůli DiCapriově herectví.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...