spineshank Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 včera jsme dali http://www.csfd.cz/film/395620-zuctovani/prehled/ a líbilo,malinko překombinované a ne moc uvěřitelné,ale jako celek to kupodivu bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Film o filmu,autech a jedněch hodinkách) http://www.bombuj.eu/online-film-steve-mcqueen-the-man-le-mans Steve McQueen: The Man & Le Mans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Zkoukl jsem zatím dostupné 4 díly Six a za mě dobrý.Mimochodem, ešli na to někdo koukáte, zaujaly mě ty jejich čtyřtroubový noktobrejle a našel jsem někde článek, že ta sranda stojí kus 65.000,- USD. To je teda drahý pokoukáníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Doporucuju http://www.imdb.com/title/tt2249364/ [broadchurch]. Dobre napsane a hezky nasnimana anglie u more. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Zkoukl jsem zatím dostupné 4 díly Six a za mě dobrý.Mimochodem, ešli na to někdo koukáte, zaujaly mě ty jejich čtyřtroubový noktobrejle a našel jsem někde článek, že ta sranda stojí kus 65.000,- USD. To je teda drahý pokoukáníčko.Noctovizor.jpgObdobný jsou taky součástí výstroje Ratnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Dneska http://www.csfd.cz/film/30163-zakladatel/prehled/ uvidime jake to bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 http://www.csfd.cz/film/229841-utek-do-divociny/prehled/Po delsi dobe jsem se zase kouknul na tenhle film a mam chut se zabalit a vypadnout Mam rad i ten soundtrack.Pokud uz to tu je, tak sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 ... Bohému ... Káva mi došla, udělám polévku. Právě jsem to dokoukal. Bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Tak jsem dal včera Spojence (Allied). Co k tomu říct. Fantastická výprava, vycizelované interiéry, exteriéry, kostýmy, auta, všechno super. Chvílemi to fakt evokuje starý dobrý Hollywood. Zemeckis jako režisér taky super. Slušný scénář. Jen ta chemie mezi Marion a Bradem není. Marion hrála jak o život a opět se mi potvrdilo, že Brad je jen průměrný herec. A tím průměrem mu ještě lichotím. Navíc jak stárne, vypadá jako gumák. Zlatý Fight Club nebo Seven...I ve World War Z byl lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Ja si prave myslim, ze Brad umi hrat super, ale ne charatkerni a sladký role (Joe Black, Spojenci, Z, B.Button, Legenda o vasni, apod....) Tam všude vypada jako kreten, i když to nejsou spatny filmy. Ale když hraje pošuka nebo magora, tak je proste skvelej - 12 opic, Pancharti, Fury..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Káva mi došla, udělám polévku. Právě jsem to dokoukal. Bomba.Chválím - tak teď Ariel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Vidíš to 12 opic. Tam byl fantastický. Na čsfd přisuzují jeho výkon v Allied faceliftu a docela bych tomu i věřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Ale když hraje pošuka nebo magora, tak je proste skvelej - 12 opic, Pancharti, Fury..... Já myslím, že se našel v Po přečtení spalte - to byl životní výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Chválím - tak teď ArielMam stazene vsechny cos napsal, vecer bude trochu času snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Já myslím, že se našel v Po přečtení spalte - to byl životní výkon Jo to bylo taky supr. V Allied je prostě jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Ja si prave myslim, ze Brad umi hrat super, ale ne charatkerni a sladký role (Joe Black, Spojenci, Z, B.Button, Legenda o vasni, apod....) Tam všude vypada jako kreten, i když to nejsou spatny filmy. Ale když hraje pošuka nebo magora, tak je proste skvelej - 12 opic, Pancharti, Fury..... souhlas, ještě bych přidal Podfuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jojo........Po Precteni spalte a Podfuck To ukazuje, ze proste hrat umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Mam stazene vsechny cos napsal, vecer bude trochu času snad.Tak jestli se ti to líbí, tak si do seznamu dej ještě Světla v soumraku, Le Havre, Drž si šátek Tatjano a Smlouva s vrahem. Mě se líbila i Juha - to je takový zvláštní, páč je to v podstatě němý film. A nakonec i Leningradští kovbojové dobývají Ameriku, to se mi líbilo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Zlato / Gold. Sry jestli to tu už bylo, ale zrovna jsem přečetl recenzi, skoukl trailer, a vypadá to dobře.http://www.csfd.cz/film/405898-zlato/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 jj, tak na to se chystam taky, zitra T2 - Trainspotting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se