Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Zkoukl jsem zatím dostupné 4 díly Six a za mě dobrý.

Mimochodem, ešli na to někdo koukáte, zaujaly mě ty jejich čtyřtroubový noktobrejle a našel jsem někde článek, že ta sranda stojí kus 65.000,- USD. To je teda drahý pokoukáníčko.

attachicon.gifNoctovizor.jpg

Obdobný jsou taky součástí výstroje Ratnik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dal včera Spojence (Allied). Co k tomu říct. Fantastická výprava, vycizelované interiéry, exteriéry, kostýmy, auta, všechno super. Chvílemi to fakt evokuje starý dobrý Hollywood. Zemeckis jako režisér taky super. Slušný scénář. Jen ta chemie mezi Marion a Bradem není. Marion hrála jak o život a opět se mi potvrdilo, že Brad je jen průměrný herec. A tím průměrem mu ještě lichotím. Navíc jak stárne, vypadá jako gumák. Zlatý Fight Club nebo Seven...I ve World War Z byl lepší. 

Odkaz ke komentáři

Ja si prave myslim, ze Brad umi hrat super, ale ne charatkerni a sladký role (Joe Black, Spojenci, Z, B.Button, Legenda o vasni, apod....) Tam všude vypada jako kreten, i když to nejsou spatny filmy. Ale když hraje pošuka nebo magora, tak je proste skvelej - 12 opic, Pancharti, Fury..... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ja si prave myslim, ze Brad umi hrat super, ale ne charatkerni a sladký role (Joe Black, Spojenci, Z, B.Button, Legenda o vasni, apod....) Tam všude vypada jako kreten, i když to nejsou spatny filmy. Ale když hraje pošuka nebo magora, tak je proste skvelej - 12 opic, Pancharti, Fury..... :lol2:

souhlas, ještě bych přidal Podfuck

Odkaz ke komentáři

Mam stazene vsechny cos napsal, vecer bude trochu času snad.

Tak jestli se ti to líbí, tak si do seznamu dej ještě Světla v soumraku, Le Havre, Drž si šátek Tatjano a Smlouva s vrahem. Mě se líbila i Juha - to je takový zvláštní, páč je to v podstatě němý film. A nakonec i Leningradští kovbojové dobývají Ameriku, to se mi líbilo taky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...