911 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 sikana se musi utnout hned v zacatku a kdyz ne, tak se pak "sikanujici" nesmi divit jakymkoli nasledkum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Ten následoval hnedka po něm, jsem měl takový poetický školní týden...ten závěr byl děsivý, ale na druhou stranu silně předvídající, Eric Ponti mě zaujal více svým příběhem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 911: Celkem brutální konec, nechápal jsem, že se takhle postřílí , he to hnus, kam až šikana dojde... Plně souhlasím, sám se tomu člověk diví, nejhorší je, že je to realita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 hodne mrazivy a nechutny je video z Columbine univerzity. z prumyslovych kamer. na youtube to asi uz nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 No a ještě tu asi nebyl zmíněn film Requiem for a Dream, taky hodně silný snímek, ze začátku trochu nudil, ale opak se stal pravdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 No a ještě tu asi nebyl zmíněn film Requiem for a Dream, taky hodně silný snímek, ze začátku trochu nudil, ale opak se stal pravdou... Od stejného režiséra (Darren Aronofsky) ještě doporučuji Fontánu (The Fountain): http://thefountainmovie.warnerbros.com/ Requiem for a Dream je silný a drsný, Fontána je silná a krásná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Od 16.4.2009 v kinech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 YPO : Jsem zvědav, co na to řekneš, mne to nadchhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Koukam, ze u YPU uz to pobezi v unoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 jo .... já se se svojí angličtinou můžu dívat tak na toma a jerryho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) V podstatě na všechno z Top 200 na CSFD se dá celkem bez rizika kouknout. Zrovna před chvílí jsem opět po čase dokoukal film Donnie Darko a je to paráda... P.S. a na film v avataru se můžu podívat taky kdykoli... Upraveno 1. února 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 The Lives of Others / Životy tých druhých Reign Over Me / Volanie o pomoc The Shawshank Redemption / Vykúpenie z väznice Shawshank The Green Mile / Zelená míľa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Kurýr - Jason Statham s Panerai na ruce, co víc dodat? A dokonce měly ty jeho Paneraiky i alarm Jinak má oblíbená od dechovka Truman show Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 nedávno jsem rozšířil svojí žbirku vo tři parádní kousky: All the invisible children....Kusturica (Blue gypsy) a Scot nezklamali...milé překvapení v podobě ne úplně profláklý Katie Lund.... další dva kousky jsou vod Roba Zombie. House of 1000 Corpses a The Devil's Rejects ...úžasná závěrečná jízda a muzika..... je ale potřeba mít hodně nakoukáno aby to divák řádně vocenil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čamajda Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 tohle je take paradni ... http://www.csfd.cz/film/235331-man-from-earth-the/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Ted jsem se vratil z kina z Pribehu Benjamina Buttona a prislo mi to jako ztrata skoro tri hodin casu.. takova pateticka americka sberna na oscary.. To kuprikladu "Po precteni spalte" me bavilo vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Ted jsem se vratil z kina z Pribehu Benjamina Buttona a prislo mi to jako ztrata skoro tri hodin casu.. takova pateticka americka sberna na oscary.. To kuprikladu "Po precteni spalte" me bavilo vic tak to bych podepsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) spiderer: Na ten Příběh... jsme chtěli s přítelkyní zajít o víkendu ... , docela koukám, že jsi zklamaný... Asi se budu muset smířit s tímhle : Nouzový východ Upraveno 1. února 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Peta - no, svym zpusobem po tom co jsem videl trailer a precetl si par reci na netu, jsem neco podobnyho ocekaval a tak nejak tajne se modlil, aby to tak tajemne jak nektery filmy dokazou, to zacalo fungovat.. ale bohuzel Na druhou stranu pritelkyni se to libilo velmi, takze treba i ta tvoje by z toho mela stejny pocit.. Bohuzel ty 3 hodiny vcetne reklam jsou skutecne masakr Ja se tesim na to Gran Torino, jeste si chvilku pockam a uvidime, ale zatim me Eastwood svymi rezijnimi kusy nezklamal, tak verim, ze i tohle bude dobra podivana.. Nekdy v breznu by mela bezet kreslena Farma zvirat, kterou si taky rozhodne nemuzu nechat ujit, no a potom jeste s mym oblibencem Willem Smithem Seven Pounds, coz by mel byt taky myslim brezen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Spiderer: Seven pounds je taky dobrý, ale podruhé bych to nemusel vidět, což se o Gran Torinu říci nedá, viděl jsem to už 2x Ani jsem nevěděl, že ten Případ... má 170minut, to jsem byl jednou jedinkrát v kině na tak dlouhý film - na Pána prstenů (nikdy více už na film, delší než 120 minut ) , dodnes z toho mám hrůzu, ty dvě reklamy a dupa mne bolela ještě týden i z těch měkkých sedaček, které máme u nás v Cinestaru Jinak v kině jsem hodně často, snažím se chodit tak 2x, 3x do měsíce...( Štve mě , že občas se vyrojí 5 -6 dobrých filmů najednou a pak třeba i 6 měsíců čekáš na něco, co Tě zase nadchne, momentálně je to ta první varianta - Gran Torino, Případ..., Nouzový východ, atd.) Teď to musím napravit, měl jsem zkouškové období a nebyl jsem už dlouho... Do kina chodím daleko raději, než-li do hospody, nevím proč... EDIT: To bych tam byl taky tak často, když bych mohl skoro ležet :D, v Ostravě jsme bohužel ještě hodně za vámi :D Upraveno 1. února 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se