Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Koukám na ten plakát k filmu od 911 a tam už snad chybí jen Zdeněk Srstka... ;)

nekde jsem uz cetl, ze koketovali s myslenkou na "dvojku" kde by uz byl i JCVD, mozna Segal a hlavne Chuck. ten me mrzi, ze nema ani malickou epizodni roli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuji U- turn. Film o tom, že když se to někomu (Sean Penn) s..e tak se to s..e:suicide_anim: a film Smrtihlav (Dark City). Podobná myšlenka jako např v Matrixu, jen rozvinutější a zajímavější. Ačkoliv byl tento film natočen dříve než Matrix je neprávem opomíjen.

Smrtihlav - ten film som miloval. Naozaj predbehol dobu a ukázal novú líniu v Sci-fi. Rufus Sewell vo svojej životnej roli, neskôr obsadzovaný hlavne ako záporák.
Odkaz ke komentáři

Smrtihlav - ten film som miloval. Naozaj predbehol dobu a ukázal novú líniu v Sci-fi. Rufus Sewell vo svojej životnej roli, neskôr obsadzovaný hlavne ako záporák.

Rufus Sewell je zvláštní herec - ve Smrtihlavovi jsem si ho všiml poprvý a dobrý, pak jsem si ho všiml v Hamletovi a ještě lepší, ale líbil se mi nejvíc v Iluzionistovi, to byl výbornej biják... je to jeden z těch herců, který člověk často nevidí, ale pokaždý si to zapamatuje :)

A Jennifer Connellyová, tu miluju dlouhodobě.

Odkaz ke komentáři

Rufus Sewell je zvláštní herec - ve Smrtihlavovi jsem si ho všiml poprvý a dobrý, pak jsem si ho všiml v Hamletovi a ještě lepší, ale líbil se mi nejvíc v Iluzionistovi, to byl výbornej biják... je to jeden z těch herců, který člověk často nevidí, ale pokaždý si to zapamatuje :)

A Jennifer Connellyová, tu miluju dlouhodobě.

Priznám sa, že som nevidel Iluzionistu, ani Hamleta so Sewellom. Vďaka za tip.
Odkaz ke komentáři

Priznám sa, že som nevidel Iluzionistu, ani Hamleta so Sewellom. Vďaka za tip.

Oba filmy jsou úžasný - toho Hamleta natočil Kenneth Brannagh v roce 1996 a je v něm neskutečná koncentrace divadelních a filmovejch hvězd (taková, že člověk skoro přehlídne vynikající výkon Kate Winsletový v roli Ofélie), doporučil bych úplně každýmu. No a Iluzionista, kterej se točil v Česku, tam je zase úplně uhrančivej Edward Norton, jeden z nejlepších herců současnosti :)
Odkaz ke komentáři

Dnešní MFD připomněla letošních 93 let stále činného hollywoodského herce jménem Ernest Borgnine. Přidám tip na jeden z mých oblíbených filmů s tímhle věčným hercem: Divoká banda (The Wild Bunch), western z roku 1969 režírovaný Samem Peckinpahem, kde hraje Borgnine s Williamem Holdenem hlavní roli. Skvěle režírovaný film, který kromě westernu má v sobě i "buddy movie" o přátelství a o konci jedné doby, snovou atmosféru mexické slavnosti směřující k tragickýmu vyvrcholení, esteticky podaný masakr plný krve, ze kterého se učili Tarantino a spol., prostě je tam toho hodně.

post-59-085394800 1282297239.jpg

Odkaz ke komentáři

byl jsem na premiere a nadhera, jsem nadsenej

a Panerai Luminor 1950 Regatta Rattrapante v detailním záběru. U dvojky Stallone a Statham to snad ani nepřekvapí, ale potěší určitě Posted Image Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

jo, ale byly PVDckovy, to me zarazilo. a nejsem si jistej, jestli to byly rattrapante, spis bych rekl, ze PAM253...

No v tom kine jsem je videl asi 1sec, ale uvadi to oficialni zdroje k filmu, ktere jsem vyhledal. Oficialni podekovani PANERAI v titulkach neslo prehlednout. Cely film jsem jukal vsem na ruce (proste sem uz nemocnej) a bylo tezky to rekognoskovat. Jen u Slye a Stathama ne. Steve Austin mel tak nejaky "JET SETy", ale neslo to zastavit. Musim pockat na nejakej kvalitni rip.

pozn. PVD vzhledem k popisu prace tech panu asi nutnost, ne? Jinak by hazeli sajny na padouchy a prozradili by se predem. Posted Image

Odkaz ke komentáři

Dnešní MFD připomněla letošních 93 let stále činného hollywoodského herce jménem Ernest Borgnine. Přidám tip na jeden z mých oblíbených filmů s tímhle věčným hercem: Divoká banda (The Wild Bunch), western z roku 1969 režírovaný Samem Peckinpahem, kde hraje Borgnine s Williamem Holdenem hlavní roli. Skvěle režírovaný film, který kromě westernu má v sobě i "buddy movie" o přátelství a o konci jedné doby, snovou atmosféru mexické slavnosti směřující k tragickýmu vyvrcholení, esteticky podaný masakr plný krve, ze kterého se učili Tarantino a spol., prostě je tam toho hodně.

Divokou bandu jsem viděl před lety na velkém plátně a byl to zážitek. Přesně jak to píšeš. Vynikající film.
Odkaz ke komentáři

No v tom kine jsem je videl asi 1sec, ale uvadi to oficialni zdroje k filmu, ktere jsem vyhledal. Oficialni podekovani PANERAI v titulkach neslo prehlednout. Cely film jsem jukal vsem na ruce (proste sem uz nemocnej) a bylo tezky to rekognoskovat. Jen u Slye a Stathama ne. Steve Austin mel tak nejaky "JET SETy", ale neslo to zastavit. Musim pockat na nejakej kvalitni rip.

pozn. PVD vzhledem k popisu prace tech panu asi nutnost, ne? Jinak by hazeli sajny na padouchy a prozradili by se predem. Posted Image

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Samý vyžilý Stallone, což tak něco úplně jiného.

Od tvůrců britského seriálu Kancl Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta Cemetery Junction.

Jak říká jeden můj kamarád: "...ten film je o ničem...", ale mě se líbil. Takové retro do sedmdesátých let na britském maloměstě s fajn muzikou.

Ale pozor, žádná megasranda jako Kancl to není.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...