kupko Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Spíš to bylo myšleno tak, že spousta filmů pod 50%, by mělo mít procent víc, a naopak. Vystihl jsi to přesně :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jde o to, že na ČSFD jsou hodnotící moc zaměření na artovou filmografii, a vzhledem k pravidlům webu se tak procenta zvedají u filmů s menší diváckou základnou.Neobhajuji filmy typu "Kameňák", ale filmy se podle mne točí s úmyslem pobavit, a tak když ajťácký panic s trikem od pizzy, co za poslední rok byl dvakrát venku z bytu, dá Melu Gibsonovi ve Smrtonosné zbrani (příklad) jednu hvězdičku, a koment, že "jemu to nic nového nepřineslo, a kamera stála za starou bačkoru", tak je to pro většinu normální populace informace o ničem. Nechci se dohadovat...tisíc lidí, tisíc názorů...ale procenta na ČSFD už nelze mít za bernou minci.Podle % se opravdu nedá moc orientovat,hlavně u těch vysocehodnocených jsem obzvlášť obezřetnej,většinou je z toho spíše zklamání a pachuť po zhlédnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Podle % se opravdu nedá moc orientovat,hlavně u těch vysocehodnocených jsem obzvlášť obezřetnej,většinou je z toho spíše zklamání a pachuť po zhlédnutí.Jste už prostě jenom staří :-) Na CSFD jsou nejvíce aktivní středo a vysoko školáci, kteří mají na svět, život a tedy i produkovanou filmografii trošku odlišný názor. Všechno hlubohoemočně prožívají, protože žijí zatím život takový jaký žijí (mamahotelový). Proto každé "artověumělecké" dílko má milion hnězdiček a je prostě top. Vy (my) všichni starší se chceme u filmu většinou pobavit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 A když to vezmu z jiné strany,tak stejně mám větší radost z dobrých seriálů jak z filmů,protože seriálů dobrých je mnohem víc jak filmů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Spíš to bylo myšleno tak, že spousta filmů pod 50%, by mělo mít procent víc, a naopak. mělo? Proč by mělo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 "Ufonka Scarlett Johansson na sebe vezme podobu dokonalé a neodolatelné ženy a využívá své přednosti k lovu neopatrných stopařů, které pak unáší na svoji planetu, kde je lidské maso považováno za naprostou lahůdku."To musím vidět To jsem si dal, strašná hovadina. Těšil jsem se na ty emzácký hody a nic. Všechno si musíš akorát domejšlet. Jediný zajímavý bylo, že angláni bajkři uměj na vodě, asi protože nemaj jinou možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jste už prostě jenom staří :-) Na CSFD jsou nejvíce aktivní středo a vysoko školáci, kteří mají na svět, život a tedy i produkovanou filmografii trošku odlišný názor. Všechno hlubohoemočně prožívají, protože žijí zatím život takový jaký žijí (mamahotelový). Proto každé "artověumělecké" dílko má milion hnězdiček a je prostě top. Vy (my) všichni starší se chceme u filmu většinou pobavit :-) Jediný, na co se dá na ČSFD stoprocentně spolehnout jsou hodnocení mistra Verbala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 No me na to systemu spis treba vic stve to ze kdyz si otevrete nejakej film a komentare k nemu, ze se jako clovek koukne na co se ma pripravit tak defaultne je to razeny podle poctu bodu uzivatele a tzn ze lidi typu Cival, Isherwood a i ten POMO a dalsi, cloveku neznalymu filmu kolikrat napisou jaka je to sracka a prijde me ze pak podle nich spousta dalsich hodnoti protoze oni jsou prece znalci s kopcem bodu a tak to dostava tu artovou atmosku... Nestvou me ani tak procenta, ale to ze se takhle srazej dobry, byt treba oddechovy filmy kde nejni dostatecne prevratna kamera, promyslenej strih a reziser se prostrednictvim toho filmu nasnazi sdelit svetu sazadni pravdu. Ale jak se tu pise tisic lidi tisic chuti, tohle je jen moje breceni na hrobe, chapu ze si muzu udelat svoji databazi kdyz jsem stim nespokojenej ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 To jsem si dal, strašná hovadina. Těšil jsem se na ty emzácký hody a nic. Všechno si musíš akorát domejšlet. Jediný zajímavý bylo, že angláni bajkři uměj na vodě, asi protože nemaj jinou možnost. viděl jsem ve vlaku asi půl hodiny, takže to lepší už nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Jste už prostě jenom staří :-) Na CSFD jsou nejvíce aktivní středo a vysoko školáci, kteří mají na svět, život a tedy i produkovanou filmografii trošku odlišný názor. Všechno hlubohoemočně prožívají, protože žijí zatím život takový jaký žijí (mamahotelový). Proto každé "artověumělecké" dílko má milion hnězdiček a je prostě top. Vy (my) všichni starší se chceme u filmu většinou pobavit :-)...trefa... mělo? Proč by mělo? ...vzdávám to... Jediný, na co se dá na ČSFD stoprocentně spolehnout jsou hodnocení mistra Verbala Musí se to přebrat, přeložit do lidštiny, ale rozhodně se u nich člověk pobaví. Moc... Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Vzdej. Blbý filmy prostě mají blbý hodnocení. A ty dobrý se nemusí líbit kazdymu a to je celý. Nic víc. Číst tady ale jak hodnotite místo filmů hodnotící na ČSFD je vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 ...ale nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Sjizdim ted becka, co jsem kdysi nakoupil v akci DVD za 10 Kc a tohlehttps://www.csfd.cz/film/257481-terminatori/prehled/byl fakt narez (megasra*ka). Fascijujici je, ze to ma naprosto dementni dabing. Horsi filmy jsou snad jen na Prma Coool :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 To jsem si dal, strašná hovadina. Těšil jsem se na ty emzácký hody a nic. Všechno si musíš akorát domejšlet. Jediný zajímavý bylo, že angláni bajkři uměj na vodě, asi protože nemaj jinou možnost. Tak to se na to vykašlu, jsi mi asi zachránil 80 minut života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Sjizdim ted becka, co jsem kdysi nakoupil v akci DVD za 10 Kc a tohlehttps://www.csfd.cz/film/257481-terminatori/prehled/byl fakt narez (megasra*ka). Fascijujici je, ze to ma naprosto dementni dabing. Horsi filmy jsou snad jen na Prma Coool :-)to si slušnej masochista ,na toto by se člověk musel dívat asi pořádně zhulenej aby to pobral Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 viděl jsem ve vlaku asi půl hodiny, takže to lepší už nebude? Určitě vydrž až do konce, ten je totiž úplně nejlepší! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 ... myslim, ze na vetsinu filmu si clovek dokaze udelat nazor sam dle techto voditek v tomto poradi. jeste pred shlednutim. 1. nazev2. jedna veta o deji3. herci4. rok vyroby5. rezie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 montemar: + zeme, ktera film produkuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) ...a ti herci...to začíná být oříšek... Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 ...a ti herci...to začíná být oříšek... nejen herci,ale i řežiséři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se