gandalf Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) edit.: překlikl jsem se do vedlejšího vákna - omlouvám se Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem gandalf
Tondaa73 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Teď jsem dokoukal https://www.csfd.cz/film/461167-bright/prehled/ a mám z toho dost smíšený pocity...takový nevyužitý téma...A další bude https://www.csfd.cz/film/439559-tri-billboardy-kousek-za-ebbingem/prehled/
MJ. Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Teď jsem dokoukal https://www.csfd.cz/film/461167-bright/prehled/ a mám z toho dost smíšený pocity...takový nevyužitý téma...moje řeč..základ je tisíckrát viděnej ale to prostředí si říkalo o víc. Prej bude další díl.
pciza Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Dneska CT2 ve 20:50 Daliborek Dneska CT2 ve 20:50 Daliborek Dneska CT2 ve 20:50 Daliborek Dneska CT2 ve 20:50 Daliborek Jo tak na to jsem taky zvědavej.
Tondaa73 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Já byl na Daliborka natěšenej, ale ve finále mi to přiško jako kopání do mrtvoly...
Tomas_2002 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Tak jsem konečně viděl ten Dunkirk. A za mě teda největší válečná bída. Postavy bez charakteru, hudba strašná, celou dobu kakofonické zvuky týrající uši... Je jasný, že třeba s Band of Brothers se nedá srovnat nic, ale tohle byla sr@čka i proti filmům typu Hecksaw Ridge a podobným tuctovým válečným béčkům.
tano Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Ja ten Dunkirk vidim jako dobry film a to z duvodu ponure atmosfery, zadne heroicke vykony super kladaku. Dokonce ukazali, ze mezi spojenci byli srabove a meli spory mezi sebou. Celkove az na nejake mensi veci, jo.Film nebude kasovni trhak, coz je jasne a neukazuje 2. valku blede modrymi brylemi. Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem tano
little_w Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Oni anglicani nemaji moc temat, takze cyklus "nase slavne prohry" je takova sazka na jistotu.
spineshank Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Daliborek byl hodně slabej, trailer sliboval víc.
pciza Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Daliborek byl hodně slabej, trailer sliboval víc.Souhlas. Opravdu zklamání.
MJ. Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Daliborek byl hodně slabej, trailer sliboval víc.V cem slabej? Ja sem se za nej stydel celou dobu. Bylo to pro me utrpeni na to koukat. Pri pomysleni ze takovejch rodin je hromada tak potes panbu. Ta rodinka by vydala na dokument i bez ty nazi tematiky.
Frantik Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Byl to trapnej pokus udelat z trapáka jeste vetsiho trapáka. Bohuzel to nebyl dokument ale spis nepovedena parodie. Trapák delal presne to, co mu reziser rekl a bylo to videt. Autentickej dokument by byl mnohem lepsi.
spineshank Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 V cem slabej? Ja sem se za nej stydel celou dobu. Bylo to pro me utrpeni na to koukat. Pri pomysleni ze takovejch rodin je hromada tak potes panbu. Ta rodinka by vydala na dokument i bez ty nazi tematiky. tobě to přišlo jako dokument?vše reálný?Celý blbě nahraný na přání pana "řežiséra" s jeho gerojským výkonem na konci kdy mu to "nandal" jak největší borec.
tano Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Pod to, co napisal Frantik se podepisuji.Lepe bych to nenapisal.
MJ. Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Byl to trapnej pokus udelat z trapáka jeste vetsiho trapáka. Bohuzel to nebyl dokument ale spis nepovedena parodie. Trapák delal presne to, co mu reziser rekl a bylo to videt. Autentickej dokument by byl mnohem lepsi. tobě to přišlo jako dokument?vše reálný?Celý blbě nahraný na přání pana "řežiséra" s jeho gerojským výkonem na konci kdy mu to "nandal" jak největší borec. Myslim ze vodici ruka dokumentaristy je da se rict ve vetsine filmu. Nektery scenky byli divny, tam bych chtel vedet jestli to opravdu napadlo Klusaka nebo Dalibora. Osvetimskej vybuch Klusaka povazuju spis za chybu, kdy cekal ze Dali prozre a nevydrzel tu jeho obhajobu... Snad si priste da pozor.Ja sem celou dobu premejslel proc k tomu ten chlapik svolil.....
pciza Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Nevím jestli je to pravda, ale někde jsem četl žeza to měl dostat 150 tis.
spineshank Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 na kolik je to pravda, nebo kecá si musí srovnat každej sám
African Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Já jsem nad tím moc nepřemýšlel, což je asi lepší a výborně jsem se zasmál :-) Přítel od maminky úplně výbornej borec :-) To karate tam, mě úplně zabil....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se