Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska CT2 ve 20:50 Daliborek

Jo tak na to jsem taky zvědavej.

Odesláno

Tak jsem konečně viděl ten Dunkirk. A za mě teda největší válečná bída. Postavy bez charakteru, hudba strašná, celou dobu kakofonické zvuky týrající uši... Je jasný, že třeba s Band of Brothers se nedá srovnat nic, ale tohle byla sr@čka i proti filmům typu Hecksaw Ridge a podobným tuctovým válečným béčkům.

Odesláno (upraveno)

Ja ten Dunkirk vidim jako dobry film a to z duvodu ponure atmosfery, zadne heroicke vykony super kladaku. Dokonce ukazali, ze mezi spojenci byli srabove a meli spory mezi sebou. Celkove az na nejake mensi veci, jo.

Film nebude kasovni trhak, coz je jasne a neukazuje 2. valku blede modrymi brylemi.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Daliborek byl hodně slabej, trailer sliboval víc.

V cem slabej? Ja sem se za nej stydel celou dobu. Bylo to pro me utrpeni na to koukat. Pri pomysleni ze takovejch rodin je hromada tak potes panbu. Ta rodinka by vydala na dokument i bez ty nazi tematiky. 

Odesláno

Byl to trapnej pokus udelat z trapáka jeste vetsiho trapáka. Bohuzel to nebyl dokument ale spis nepovedena parodie. Trapák delal presne to, co mu reziser rekl a bylo to videt. Autentickej dokument by byl mnohem lepsi.

Odesláno

V cem slabej? Ja sem se za nej stydel celou dobu. Bylo to pro me utrpeni na to koukat. Pri pomysleni ze takovejch rodin je hromada tak potes panbu. Ta rodinka by vydala na dokument i bez ty nazi tematiky. 

tobě to přišlo jako dokument?vše reálný?

Celý blbě nahraný na přání pana "řežiséra" s jeho gerojským výkonem na konci :lol2: kdy mu to "nandal" jak největší borec.

Odesláno

Pod to, co napisal Frantik se podepisuji.

Lepe bych to nenapisal.

Odesláno

Byl to trapnej pokus udelat z trapáka jeste vetsiho trapáka. Bohuzel to nebyl dokument ale spis nepovedena parodie. Trapák delal presne to, co mu reziser rekl a bylo to videt. Autentickej dokument by byl mnohem lepsi.

tobě to přišlo jako dokument?vše reálný?

Celý blbě nahraný na přání pana "řežiséra" s jeho gerojským výkonem na konci :lol2: kdy mu to "nandal" jak největší borec.

Myslim ze vodici ruka dokumentaristy je da se rict ve vetsine filmu. Nektery scenky byli divny, tam bych chtel vedet jestli to opravdu napadlo Klusaka nebo Dalibora. Osvetimskej vybuch Klusaka povazuju spis za chybu, kdy cekal ze Dali prozre a nevydrzel tu jeho obhajobu... Snad si priste da pozor.

Ja sem celou dobu premejslel proc k tomu ten chlapik svolil.....

Odesláno

Já jsem nad tím moc nepřemýšlel, což je asi lepší a výborně jsem se zasmál :-) Přítel od maminky úplně výbornej borec :-) To karate tam, mě úplně zabil....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...