Stephan Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 dnes večer si dám MACHETE Tak jako u Machete a Expendables jsem se uz dlouho nepobavil. Generace ackovych, beckovych, ceckovych az zetkovych akcnaku minulych desetileti se do toho pekne oprela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 dnes večer si dám MACHETE HA, HA, HAHÁ, luxusárna! Oddychovka nejlepší, mohlo to bejt sice vo pár minut kratší, ale stejně jsem si to užil. Žena při kojení jen nevěřícně kroutila hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 dnes večer si dám MACHETE to uz je to na netu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 v Resident Evil Afterlife je paradna reklama na Tag Heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 to uz je to na netu? Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 hmmm, podla mna film Machete bol riadna ptakovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Dneska jdu na Román pro muže, tak jsem zvědavěj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 hmmm, podla mna film Machete bol riadna ptakovina No intelektuální podívaná to skutečně není. Tady jde o to, vypnout mozek a prostě se bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Doporucil by som IP Man Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 No intelektuální podívaná to skutečně není. Tady jde o to, vypnout mozek a prostě se bavit. Souhlas. Včera v noci proběhl ninja asasin. Vypnout a bavit se ve stylu ninja fimů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2010 (upraveno) Pete: a co, chystáš se na Resident Evil 4? Já už se moc těšíííím! Takže jsem se právě vrátil z hradu, tedy z kina. Resident je supr. Ve 3D je to fakt zážitek... Jako odpočinkový krvák u kterého se nemusí přemýšlet vřele doporučuji... edit: byl tam očouzený bilbord s reklamou na TAGy Upraveno 28. září 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2010 To mi pripomnelo film shogun assasin http://www.csfd.cz/film/107115-shogun-assassin/ ktery byl ke slyseni i v kill bill II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 je to teda seriál, ale výbornej. Anthony Bourdain na Travel Channel, cestuje všude možně a ochutnává místní jídlo. Byl i v Praze a tak. http://www.youtube.com/watch?v=pz223HRovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Vcera jsem byl na WallStreet-Penize nikdy nespi. Zajimavy namet. Urcite doporucuji k videni. Byla zde celkem slusna prehlidka krasnych hodinek (nedokazal jsem je v tom fofru identifikovat) vcetne rekl bych-ocividne- reklamy na IWC :-) v uplnem zaveru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 včera The Shining , hororová klasika. Večer to nemělo chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 The Repo Men http://www.imdb.com/title/tt1053424/ Jude Law a Forest Whitaker v sci-fi thriller-y ako exekutori nahradnych organov.. Vela krvi, dobra hudba, motiv revolty voci systemu, pekne bojove choreografie /boj s nozom, kali.../ choreografie bojov robil o.i. aj Jeff Imada, kt. robil na Bournovkach, a Collateral s Cruisom. ochutnavka: Roman pro muze - ziadna diera do sveta, ale prijemna zabava a Donutilova postava je brilantne spravena, dost dobre som sa bavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Ichi the Killer Před nějakými pěti lety jsem si to z levných knih koupil na DVD a až předevčírem objevil a mrknul na to. Docela zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 The Killer Inside Me ... rozhodně nic pro slabší povahy, ovšem jinak zdařilý exkurz do psychiky sériového vraha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Ichi the Killer Před nějakými pěti lety jsem si to z levných knih koupil na DVD a až předevčírem objevil a mrknul na to. Docela zajímavé. Ichi je klasika, japonci maju takychto pakarni este zopar, Battle Royale napriklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 (upraveno) Tady je to samej krvák , tak to trošku zklidním filmem "Tři do páru". Pěkná podívaná. A to ja by jsem zase neco pridal (netusim zda to tu jiz nebylo)30 dni dlouha noc neni to sice Ichi ani Battle ... (mimochodem mne zaujal jen prvni dil) ale je to zajimave zpracovany akcni horor Upraveno 12. října 2010 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se