montemar Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) peknej film ze zivota... https://www.csfd.cz/film/266798-tamara-drewe/prehled/ Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Scifinko ty nemas na filmy zadnej vkus a libi se ti kazda picovina.sám bych to neřekl líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak ja to sosnu a beda tomu, kdo z vas dvouch mi keca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 No, já ten hotel včera viděl a přikláním se ke Zmizíkoj.Je to trochu ala Tarantino, plno krve. Ale mě to teda nezaujalo.Ani dobří herci nezachrání film, když je na hovno scénář.Jedině muzika stojí za zmínku.Ovšem takovému Sibiřovi se to může líbit, ten má zvrácený vkus.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 The Alienist https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Alienist_(TV_series) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Číhal sem dlouho na Zlý časy v El Royal. Teď sem to ukrad, shlédl... a sem zmatenej jak lesní včela. Asi si to budu muset pustit znova. To sem blázen, to sem blázen...Teď jsem to dokoukal, nejsem takový ichtelektuál jako vy dva s Maroshem, ale prostý pobíječ much byl spokojen. Retro jak cyp, granica panstwowa, libá music, mohlo to být kratší, ale gut.Jo a taky si myslíte, že na té pásce byl JFK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Číhal sem dlouho na Zlý časy v El Royal. Teď sem to ukrad, shlédl... a sem zmatenej jak lesní včela. Asi si to budu muset pustit znova. To sem blázen, to sem blázen...Teď jsem to dokoukal, nejsem takový ichtelektuál jako vy dva s Maroshem, ale prostý pobíječ much byl spokojen. Retro jak cyp, granica panstwowa, libá music, mohlo to být kratší, ale gut.Jo a taky si myslíte, že na té pásce byl JFK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Most! Pokud mate rádi nekorektní humor tak...Scénář :Prusinovsky- Kolečko ( Obecní Přebor ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Teď jsem to dokoukal, nejsem takový ichtelektuál jako vy dva s Maroshem, ale prostý pobíječ much byl spokojen. Retro jak cyp, granica panstwowa, libá music, mohlo to být kratší, ale gut.Jo a taky si myslíte, že na té pásce byl JFK? Souhlas...sjel jsem to včera.A JFK nebo Bobby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Úžasňákovi 2 - souboj malýho Jack-Jacka s mývalem je nejlepší část filmu a táta Úžasňák nezvládající výchovu svých dětí dojemnej.Ant Man a Wasp - nenáročná superhrdinská zábavička, neurazí, nenadchne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Bandersnatch zo serie Black Mirror na netflixe. Interaktivny film, celkom zaujimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Ten jsem viděl dnes v noci. IMHO Jeden z nejslabších ze všech řad Black Mirror... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Most! Jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Most! Jede!Kam ten Hofmann ,poslední dobou, vleze, tam perlí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 (upraveno) Šerifská hvězda (2017), http://www.csfd.cz/film/538281 Upraveno 30. prosince 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Ten jsem viděl dnes v noci. IMHO Jeden z nejslabších ze všech řad Black Mirror...Teď jsem to dojel, za mě dobrý. Viděls všechny varianty konce? Tím se to dle mě posouvá o level vejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Pomalý, smutný, dobrý...https://www.csfd.cz/film/52940-za-kazdou-cenu/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Teď jsem to dojel, za mě dobrý. Viděls všechny varianty konce? Tím se to dle mě posouvá o level vejš.Viděl jsem tři nebo čtyři konce, pak už jsem neměl náladu na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Jako Sandru B. moc nemusím, ale tady jsem jí držel všechny palcehttps://www.csfd.cz/film/578298-bird-box/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Redfordův poslední film. Je to frajer.https://www.csfd.cz/film/528285-the-old-man-the-gun/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se