Jay Doll Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Jo, máš pravdu. ČT2 produkuje opravdu kvalitní pořady a díky tomu, že je většina toho obsahu on-demand na webu Čt, tak si člověk ani nemusí stýskat nad reklamami a těmi méně kvalitními pořady. Prostě vybereš co tě zajímá, koukneš se, odejdeš. Žijeme ve zlatých časech díky tomu internetu!
Návštěvník Kamil Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Středa 3. 11. TV Barrandov 22:20 Východní přísliby neboli Eastern Promises, v jedné z hlavních rolí JLC.už to běží
Z. Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 už to běží Anebo teď (23.10.) začínají na dvojce norské Temné lesy. To taky nebude špatný...
brett Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Anebo teď (23.10.) začínají na dvojce norské Temné lesy. To taky nebude špatný... HUSTÝ ...
sta Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 včera jsem konečně viděl Inception tak mám dotaz na ty co už to taky shlédli.. Zastaví se na konci ta káča?
utrejch Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 včera jsem konečně viděl Inception tak mám dotaz na ty co už to taky shlédli.. Zastaví se na konci ta káča? Na tom nezalezi ...
kubson Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Zastaví se na konci ta káča? snad jo, jinak
organic Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 dnes čt2 22:55 Kurz negativního myšlení Sakra sakra sakra - prošvih jsem to
Návštěvník Snow Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Dějiny násilí, dost dobrý, na celkem stupidní popis na stránce ČSFD nedejte.
Kalifx Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 včera jsem konečně viděl Inception tak mám dotaz na ty co už to taky shlédli.. Zastaví se na konci ta káča? Jak píše Utrejch - na tom fakt nezáleží. A nebo jedinej, komu na tom záleží, jsou producenti a všichni lidé kolem případnýho pokračování. Jinak v souvislosti s Inception - já jsem definitivně přeprogramoval první pozici mého tipu na film roku: je to rozhodně The Social Network.
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 A nebo jedinej, komu na tom záleží, jsou producenti a všichni lidé kolem případnýho pokračování. Že by Nolan dělal druhý díl svého filmu (vyjma batmana)? Nechce se mi tomu věřit. Jinak třetí Batman nebude ve 3D, což je velmi potěšující zpráva. Dějiny násilí od Snowa můžu jenom doporučit. Ideálně dvojblok Viggo Mortensen - David Cronenberg Dějiny násilí + Východní přísliby. Hezky za sebou, ideální na příjemný večer A ještě jeden tip, narazil jsem na americký sitcom Community. Je nutné překousnout prvních pár dílů, kdy se to teprve rozjíždí. Pak už to je super. ČSFD IMDB
Kalifx Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 ...Že by Nolan dělal druhý díl svého filmu (vyjma batmana)?... Promiň, ale to co jsi napsal je přece absurdní. Takže odpovím stejně absurdně: Že by Nolan nedělal druhý díl svého filmu (když už udělal Batmana)?
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Promiň, ale to co jsi napsal je přece absurdní. Takže odpovím stejně absurdně: Že by Nolan nedělal druhý díl svého filmu (když už udělal Batmana)? No, já jsem se vyjádřil krkolomně. Četl jsem s ním jeden rozhovor + jeden článek a tam říkal, že Batman stojí svojí povahou trochu mimo a jinak že druhý díl k Inception dělat nehodlá. Z toho plyne moje přesvědčení A asi pokud vyloženě sám nebude chtít a výrazně nepodělá nějaký svůj další opus, tak ho Warneři ani nebudou nutit, protože peněz jim vydělává docela dost Dostat dneska 200 mega na nějakou scifi, to už něco znamená. A když už jsi byl na Social Network, tak se zeptám... Já naštěstí stojím mimo facebook nadšení, takže - má pro mě ten film význam?
utrejch Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 A když už jsi byl na Social Network, tak se zeptám... Já naštěstí stojím mimo facebook nadšení, takže - má pro mě ten film význam? Mne se od Finchera nelibil jediny film, takze ja mam pomerne jasno to jen tak pro informaci
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Mne se od Finchera nelibil jediny film, takze ja mam pomerne jasno to jen tak pro informaci V tom můj problém není, protože Seven a Fight Club patří mezi moje nejoblíbenější filmy Game a Zodiac dobrý, Úkryt jsem neviděl, protože nemám rád Jodie Foster. A Benjamin Button se mi nelíbil, protože to křičelo "já chci Oscara" tak hlasitě, že mi z toho málem explodovala hlava. Před Vánoci si ještě střihnu Trona, doufám, že u nás neposunou premiéru.
quequeek Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 včera jsem konečně viděl Inception tak mám dotaz na ty co už to taky shlédli.. Zastaví se na konci ta káča? ona už trochu dodělávala...a vypadala, že každou chvíli spadne..., střih přišel v opravdu příhodnou dobu Myslím, že když ti prckové ukázali obličeje, že to nebyl sen ve snu, jestli jo, je to pořádný dojeb The Social Network se mi po prvním shlédnutí nelíbil, ale zapůsobil na mě, nejvíc asi digitální hudba, která se tam jakoby nehodí, ale přece sedne. Mark mluví strašně rychle a tenhle film je hodně o mluvení, a to mě prostě moc neba, jinak soundtrack za 1+ http://www.youtube.com/watch?v=oU4ZbLzaqRI
Skalamander Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Včera jsem viděl Habermannův mlýn od Juraje Herze. Vřele doporučuji!
Kalifx Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 A když už jsi byl na Social Network, tak se zeptám... Já naštěstí stojím mimo facebook nadšení, takže - má pro mě ten film význam? Má... však jsem psal, že mně je FB v podstatě protivnej a přesto mám toho filmu pořád plnou makovici.
tombed Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Má... však jsem psal, že mně je FB v podstatě protivnej a přesto mám toho filmu pořád plnou makovici. čéče Marťas dám na Tebe, ačkoli stojím taky mimo FB, ale tendlecten fenomén je třeba prozkoumat aspoň takto... jinak kdo má rád Coeny a spisovatele McCartyho by dnes neměl promeškat Tahle země není pro starý dostal oskara za nej film a ačkoli jsem ho ještě neviděl, knížka je supr
Benne Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 tombed, film je tiez vynikajuci. Videl som ho snad trikrat, co je u mna uz dost. Vynimku tvori len Pulp fiction
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se