utrejch Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2010 (upraveno) Jo a dnes na PRIMA COOL šel Demolition man Chechtali jsme se s manželkou oba... Mít podobný vkus není těžké, jen si prostě užít film. Někdy jde o zábavu nebo se bát, nemusí to být vždy k zamyšlení... A vzdycky je osvezujici nekde videt sira Humphrey Applebyho Upraveno 7. listopadu 2010 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 23:05 Nova - Purpurové řeky Ja jsem blbec, hlavne, ze jsem se na to chtel divat. Zapomnel jsem na to a sel chrnet . ja som prave sjel Tenkrat na zapade v HQ ...ako obvykle - zazitok Skvely film a krasna CC. Ja byl vcera na tom Habermannovi. Tesil jsem se, protoze tema je mi hodne blizke a poslednich par mesicu se o to i trochu zajimam. Musim rict, ze film byl presne takovy, jaky jsem ho ocekaval, coz neni uplne idealni hodnoceni. Presto ho muzu doporucit a po jednodennim rozlezeni v hlave bych na nej zasel asi i podruhe (ale vickrat nejspis uz ne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 A doporucuju LIFE AQUATIC vcetne blazniveho soundtracku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Komu se nechce spát, tak na Prima Cool právě začíná Tora! Tora! Tora! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koken Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Kajínek docela ušel, přišlo mi to jako takovej českej hollywood, nenudil jsem se ani chvíli, souložící Bendová na lince je taky fajn.Kurát mi vadilo, že film je natočený tak, že vlastně Kajínkovi divák fandí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 kdo má chuť na nějakou komedii, doporučuji dneska po osmé na kůlu Nesvatbovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Nevím, zda to tady už bylo, ale pokud ne, tak doporučuji film Občanský průkaz. Dobrá tragikomedie, pro nás, pamětníky těch dob, připomínka toho, v čem jsme žili. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 chlapi,nemáte někdo nahraný tento film : Psí Kůže . Jedná se o jednu z nej adaptací o 30-ti leté válce vůbec,opravdu se to hodně povedlo !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Na Barrandově právě běží zremasterovaný, v HD kvalitě a 16:9 film mého dětsví.... Fantomas. Pamatuji se, že když jsem ho viděl poprvé (a to mi bylo cca 12 let, bylo odpoledne a měli jsme ještě ČB TV), tak mi při pohledu na něj hrůzou zdřevěněly nohy, sípal jsem a táta mne v šoku musel od TV odnést. Hooodně dlouho trvalo, než jsem ho dal znovu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Velký klid drsny a zasnezeny western, inspirovany skutocnymi udalostami, ktory zo vsetkych za poslednu dobu pozretych (nie malo) westernov velmi prekvapil. Hudba Ennia Morriconeho vzdy potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 (upraveno) Velký klid Jsem rád, že Velký klid nezklamal. Je to docela síla a konec je dost zarážející. edit: název Velké ticho by byl výstižnější Upraveno 17. listopadu 2010 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Dokonalý trik je to od režiséra Temného rytíře, Inception. Historické sci-fi, David Bowie jako Nikola Tesla..., nenudil jsem se. 10/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Dokonalý trik je to od režiséra Temného rytíře, Inception. Historické sci-fi, David Bowie jako Nikola Tesla..., nenudil jsem se. 10/10 Tak tady můžu dát taky své doporučení. Měl jsem film u sebe asi 2 měsíce než jsem se na něj kouknul, nějak mě to nelákalo. Ale hned jak jsem ho viděl, tak jsem si ho druhý den pustil znovu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) Právě jsem dokoukal Volání o pomoc . Jak Sandlera nemusím, tak v tomhle filmu byl výtečnej, stejně jako Don Cheadle. A padla u toho spousta kapesníků... Upraveno 19. listopadu 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 doporucuju Social network. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Na JOJ Plus právě běží Utrpení mladého Boháčka - pro mě nejlepší Landovského role. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 sureshot: Díky! Tenhle film jsem kdysi viděl a byl jsem z něj nadšen, ale nepamatuju si, jak se jmenoval a tys mi ho připomněl, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 doporucuju Social network. já teda nemůžu...pravda to není a jinak mě to nudilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 já teda nemůžu...pravda to není a jinak mě to nudilo... on to mel byt dokument? ke me se informace, ze to je 100% podle pravdy nedostala, takze tak jsem k tomu taky pristupoval. ale spousta veci je podle skutecnosti viz http://www.slashfilm.com/the-truth-behind-the-social-network/ a je mozno najit stovky dalsich info. jinak se ztotoznuju s tim co o tom napsal Kalifx. kazdopadne proti gustu zadny disputat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 ne nemel, tak to nemelo vyznit, ze jsem cekal dokument, mela to bejt dramatizace hodin programovani a podvodu/zrady, z cehoz nakonec byl sex, drogy rock and roll, programovani, zrada/podvodme to neoslovilo proste, nic vic...naopak na dokument bych se podival 100x radsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se