Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Jo a dnes na PRIMA COOL šel Demolition man :) Chechtali jsme se s manželkou oba...

Mít podobný vkus není těžké, jen si prostě užít film. Někdy jde o zábavu nebo se bát, nemusí to být vždy k zamyšlení...

A vzdycky je osvezujici nekde videt sira Humphrey Applebyho :) Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23:05 Nova - Purpurové řeky

Ja jsem blbec, hlavne, ze jsem se na to chtel divat. Zapomnel jsem na to a sel chrnet :).

ja som prave sjel Tenkrat na zapade v HQ ...ako obvykle - zazitok :D

Skvely film a krasna CC.

Posted Image

Ja byl vcera na tom Habermannovi. Tesil jsem se, protoze tema je mi hodne blizke a poslednich par mesicu se o to i trochu zajimam. Musim rict, ze film byl presne takovy, jaky jsem ho ocekaval, coz neni uplne idealni hodnoceni. Presto ho muzu doporucit a po jednodennim rozlezeni v hlave bych na nej zasel asi i podruhe (ale vickrat nejspis uz ne).

Odkaz ke komentáři

Kajínek docela ušel, přišlo mi to jako takovej českej hollywood, nenudil jsem se ani chvíli, souložící Bendová na lince je taky fajn.Kurát mi vadilo, že film je natočený tak, že vlastně Kajínkovi divák fandí:))

Odkaz ke komentáři

Na Barrandově právě běží zremasterovaný, v HD kvalitě a 16:9 film mého dětsví.... Fantomas. Pamatuji se, že když jsem ho viděl poprvé (a to mi bylo cca 12 let, bylo odpoledne a měli jsme ještě ČB TV), tak mi při pohledu na něj hrůzou zdřevěněly nohy, sípal jsem a táta mne v šoku musel od TV odnést. Hooodně dlouho trvalo, než jsem ho dal znovu... :sick01:

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Dokonalý trik je to od režiséra Temného rytíře, Inception. Historické sci-fi, David Bowie jako Nikola Tesla..., nenudil jsem se. 10/10

Tak tady můžu dát taky své doporučení. Měl jsem film u sebe asi 2 měsíce než jsem se na něj kouknul, nějak mě to nelákalo. Ale hned jak jsem ho viděl, tak jsem si ho druhý den pustil znovu!!!

Odkaz ke komentáři

já teda nemůžu...pravda to není a jinak mě to nudilo...

on to mel byt dokument? ke me se informace, ze to je 100% podle pravdy nedostala, takze tak jsem k tomu taky pristupoval. ale spousta veci je podle skutecnosti viz http://www.slashfilm.com/the-truth-behind-the-social-network/ a je mozno najit stovky dalsich info. jinak se ztotoznuju s tim co o tom napsal Kalifx.

kazdopadne proti gustu zadny disputat

Odkaz ke komentáři

ne nemel, tak to nemelo vyznit, ze jsem cekal dokument, mela to bejt dramatizace hodin programovani a podvodu/zrady, z cehoz nakonec byl sex, drogy rock and roll, programovani, zrada/podvod

me to neoslovilo proste, nic vic...naopak na dokument bych se podival 100x radsi

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...