railmaster Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Dnes na STV1 o 14.30 hod, klasika Kapitán Dabač s nezameniteľným tvrďasom "primárom Sovom" L. Chudíkom v hlavnej úlohe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Vicky Christina Barcelona / J. Bardem P. Cruz Scarlett Johansson rezia W. Allen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Obcansky prukaz, je aktualne k videni v kinech. Na rozdil od Vypravej a podobnejch sladaren nevytvari dojem, ze ta doba byla "vlastne docela fajn a v pohode". Film stoji za videni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Já si dal dneska Legendu o Ip-Manovi . Je to prequel k předchozím dílům s Donnie Yenem v hlavní roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 k tomuto chlapikovi treba rovno pozriet aj black books )) Sice to neni film, ale i tak je to fine: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) Já si dal dneska Legendu o Ip-Manovi . Je to prequel k předchozím dílům s Donnie Yenem v hlavní roli. Já to viděl předevčírem! No, musím říct, že jsem čekal, že to bude horší. ¨První půlka dost dobrý,ale ta druhá ... no, to se rozhodně nepovedlo P.S. Yuen Biao potešil :-) Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Vicky Christina Barcelona / J. Bardem P. Cruz Scarlett Johansson rezia W. Allen Mě tohleto zrovna jako dobrý film nepřipadá. Scarlet a Penelopa OK, ale jinak, letní limonádička, zapomenutelné. Narozdíl od Woodyho tvorby ze 70. a 80. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) The American Regie: Anton Corbijn Titulka: George Clooney Film podle mého gusta, minimalismus jak vyšitý. Skvělý Clooney, výborná režie-Tonik upustil foťák a ukázal, že mu to jde dobře i za kamerou. Podle mě navodil dobrou atmosferu a napětí, drama no. Kdo máte rádi Itálii, herectví George Clooneyho i šikovnou kobitku ve filmu tak neváhejte... Na CSFD to teda nepobralo supr hodnocení, ale to je subjetivní, stejně jako moje hodnocení... Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Seriál The Walking Dead První sérii jsem zhltnul nonstop za jeden den! Má to potenciál. Pro milovníky zombie filmů nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Seriál The Walking Dead První sérii jsem zhltnul nonstop za jeden den! Má to potenciál. Pro milovníky zombie filmů nutnost. našla by se tam i trocha Tarantina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Jestli ma nekdo rad parodie, potom doporucuju film Rrrrrrrrrr, ja se pritom bavil moc, ale opravdu necekejte nic moc duchaplnyho, je to takova odpocinkovka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 našla by se tam i trocha Tarantina? Nevím, ale seriál je to dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 tak sem se ted vratil z te nove 3D Narnie. nevidel jsem predchozi dva dily, necetl jsem to. pry to ma byt pohadka (proto je to taky dabovany). takovej novodobej Nekonecny pribeh. a ted k filmu. detem se to asi mozna bude libit, me se libi JAKAKOLI jina pohadka i v rumunstine. tak zhovadily dialogy sem snad nikdy neslysel. prisaham, ze bych radeji dobrovolne koupil vstupenky na dvoudenni seminar, kde by prednasel Mengelis, nez jit na tohle znova.3D efekty nula, pribeh...no pohadka takze v pohode 6/10, dialogy...no asi tolik bodu jako Tadova reputace. bezte radsi na Megamind Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 bezte radsi na MegamindNa to jdu v úterý, jsem celkem zvědavý. Z animáků mě letos velmi příjemně překvapil Despicable Me, na Vánoce to asi pustím znova Loni jsem záhadně propásnul What It Is Dylana Morana, takže jsem to teď napravil. Jako vždy jsem se parádně bavil, ten chlap je prostě neskutečnej Určitě nesedne každýmu, ale pro mě je to jako dělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Dnes som si pozrel film RocknRolla režisér Guy Ritchie, hraje tam aj Karel Roden. Veľmi sa mi páčil. Odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Videl som ,perfektný filmThe American Regie: Anton Corbijn Titulka: George Clooney Film podle mého gusta, minimalismus jak vyšitý. Skvělý Clooney, výborná režie-Tonik upustil foťák a ukázal, že mu to jde dobře i za kamerou. Podle mě navodil dobrou atmosferu a napětí, drama no. Kdo máte rádi Itálii, herectví George Clooneyho i šikovnou kobitku ve filmu tak neváhejte... Na CSFD to teda nepobralo supr hodnocení, ale to je subjetivní, stejně jako moje hodnocení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Dajte si ako oddychovku A-Team. Samozreme v novom prevedení v hlavnej úlohe Liam Neeson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) neviem, či Vás bavia tak trocu aj komiksové námety, ale" Kick ***" je fajn filmík. Dobrý humor aj pointa. Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Včera som si pozrel Inception v hlavnej úlohe z DiCapriom možem vrelo doporučiť bol to veľmi zaujímavý film...http://www.csfd.cz/film/254156-pocatek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Nedávno jsem v televizi viděl zajímavý film Pošli to dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se