Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Já si dal dneska Legendu o Ip-Manovi . Je to prequel k předchozím dílům s Donnie Yenem v hlavní roli.

Já to viděl předevčírem!

No, musím říct, že jsem čekal, že to bude horší.

¨První půlka dost dobrý,ale ta druhá ... no, to se rozhodně nepovedlo

P.S. Yuen Biao potešil :-)

Upraveno uživatelem MarcelG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

The American

Regie: Anton Corbijn

Titulka: George Clooney

Film podle mého gusta, minimalismus jak vyšitý. Skvělý Clooney, výborná režie-Tonik upustil foťák a ukázal, že mu to jde dobře i za kamerou.

Podle mě navodil dobrou atmosferu a napětí, drama no.

Kdo máte rádi Itálii, herectví George Clooneyho i šikovnou kobitku ve filmu tak neváhejte...

Na CSFD to teda nepobralo supr hodnocení, ale to je subjetivní, stejně jako moje hodnocení...

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

tak sem se ted vratil z te nove 3D Narnie. nevidel jsem predchozi dva dily, necetl jsem to. pry to ma byt pohadka (proto je to taky dabovany). takovej novodobej Nekonecny pribeh. a ted k filmu. detem se to asi mozna bude libit, me se libi JAKAKOLI jina pohadka i v rumunstine. tak zhovadily dialogy sem snad nikdy neslysel. prisaham, ze bych radeji dobrovolne koupil vstupenky na dvoudenni seminar, kde by prednasel Mengelis, nez jit na tohle znova.

3D efekty nula, pribeh...no pohadka takze v pohode 6/10, dialogy...no asi tolik bodu jako Tadova reputace.

bezte radsi na Megamind

Odkaz ke komentáři

bezte radsi na Megamind

Na to jdu v úterý, jsem celkem zvědavý. Z animáků mě letos velmi příjemně překvapil Despicable Me, na Vánoce to asi pustím znova :)

Loni jsem záhadně propásnul What It Is Dylana Morana, takže jsem to teď napravil. Jako vždy jsem se parádně bavil, ten chlap je prostě neskutečnej :) Určitě nesedne každýmu, ale pro mě je to jako dělaný.

Odkaz ke komentáři

Videl som ,perfektný film

The American

Regie: Anton Corbijn

Titulka: George Clooney

Film podle mého gusta, minimalismus jak vyšitý. Skvělý Clooney, výborná režie-Tonik upustil foťák a ukázal, že mu to jde dobře i za kamerou.

Podle mě navodil dobrou atmosferu a napětí, drama no.

Kdo máte rádi Itálii, herectví George Clooneyho i šikovnou kobitku ve filmu tak neváhejte...

Na CSFD to teda nepobralo supr hodnocení, ale to je subjetivní, stejně jako moje hodnocení...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...