organic Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 organic: In to the wild = úžasný film a scénerie... A taky úžasný soundtrack - Eddie Vedder z Pearl Jam a úžasná knižní předloha od Johna Krakauera a režie od Sean Penna. Viděl jsem to v létě a dodnes mám husí kůži, když si na to vzpomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 organic: Vidíš, na tu hudbu bych už málem zapomněl , já to taky tak nějak viděl okolo léta myslím... Film jsem ale od té doby ještě minimálně jednou viděl, hodně se mi to líbilo a celkem jsem mu záviděl tu volnost... Ne přímo stejný, ale podobná tématika, předimenzovanost techniky vs. chudoba je vidět krásně ve filmu : Babel. taky doporučuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 celkem koukatelný:Body of Lies (2008) Directed by Ridley Scott. With Leonardo DiCaprio, Russell Crowe,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emem1 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Vesnicko ma strediskova - dokonaly relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 dala si tam ty lžičky Marie ? můj kulťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 .... kua, snad zalozim vlakno, "co jste radi parili aneb stare dobre hry" tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 tady diky moc. to je uplna nirvana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Díky za tipy. Tady jsou moje: INTO THE WILD JUNO VICKY CRISTINA BARCELONA Nemoh sem si pomoct, na Viki .. jsem musel podruhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Nemoh sem si pomoct, na Viki .. jsem musel podruhé Mě tento film bohatě stačil vidět jen jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Apocalypto Hair Che: Part One Requiem For a Dream Amadeus Y Tu Mama Tambien Amores Perros .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Asi nejoblíbenější film je Forrest Gump http://www.csfd.cz/film/10135-forrest-gump/ Život je jako bonboniéra. Nikdy nevíš co ochutnáš ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 za me jednoznacne z novych filmu Gomorra. V breznu jde do kin, to bude narez... ze starsich pak doporucuju Vychodni prisliby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Za Východní přísliby se přimlouvám, je to povedený film se slušným obsazením. Vigo Mortensen (známý jako Aragorn z pána prstenů) tam hraje hodně slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 (upraveno) Za Východní přísliby se přimlouvám, je to povedený film se slušným obsazením. Vigo Mortensen (známý jako Aragorn z pána prstenů) tam hraje hodně slušně. Rozhodně výborný film. A také tam hraje Jaeger-LeCoultre - a to dokonce trojroli. Ale to už jsme tady řešili zhruba před rokem... edit: dohledal jsem odkaz http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...ED+p%F8%EDsliby Upraveno 4. února 2009 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 btw, kdyz sme u tech mafianu, co Kryci jmeno Donnie Brasco? Pacino, Depp a Madsen, to muzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 btw, kdyz sme u tech mafianu, co Kryci jmeno Donnie Brasco? Pacino, Depp a Madsen, to muzu... A kdyz vidim Deppa, vzpomel jsem si na paradicku: BLOW (v cestine KOKAIN) - docela dobry film na sobotni vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 joo, tak kokain je hodne gut. Ja zas jak cetl Forrest Gump, tak sem si vzpomnel na Soukromou valku pana Wilsona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 (upraveno) Skvělí jsou Revizoři a film Náš vůdce a ještě V Bruggách Upraveno 4. února 2009 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 organic: In to the wild = úžasný film a scénerie... Pokud se někomu líbí tento film, pak by se mu možná líbila serie Long Way Round (cesta 2 UK motorkářů kolem světa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 zajimavy myslenkou, jinak szcela obyc film (me se libil) je Lord of War, cesky myslim Obchodnik se smrti. zvlast ta uvodni scena (titulky) byla zajimava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se