Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

organic: In to the wild = úžasný film a scénerie...

A taky úžasný soundtrack - Eddie Vedder z Pearl Jam a úžasná knižní předloha od Johna Krakauera a režie od Sean Penna.

Viděl jsem to v létě a dodnes mám husí kůži, když si na to vzpomenu...

Odesláno

organic: Vidíš, na tu hudbu bych už málem zapomněl :(, já to taky tak nějak viděl okolo léta myslím...

Film jsem ale od té doby ještě minimálně jednou viděl, hodně se mi to líbilo a celkem jsem mu záviděl tu volnost...

Ne přímo stejný, ale podobná tématika, předimenzovanost techniky vs. chudoba je vidět krásně ve filmu : Babel. taky doporučuju...

Odesláno
Nemoh sem si pomoct, na Viki .. jsem musel podruhé

Mě tento film bohatě stačil vidět jen jednou :smile_anim:

Odesláno

Za Východní přísliby se přimlouvám, je to povedený film se slušným obsazením. Vigo Mortensen (známý jako Aragorn z pána prstenů) tam hraje hodně slušně.

Odesláno (upraveno)
Za Východní přísliby se přimlouvám, je to povedený film se slušným obsazením. Vigo Mortensen (známý jako Aragorn z pána prstenů) tam hraje hodně slušně.

Rozhodně výborný film.

A také tam hraje Jaeger-LeCoultre - a to dokonce trojroli. Ale to už jsme tady řešili zhruba před rokem...

edit: dohledal jsem odkaz

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...ED+p%F8%EDsliby

post-812-1233741172.jpg

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno
btw, kdyz sme u tech mafianu, co Kryci jmeno Donnie Brasco? Pacino, Depp a Madsen, to muzu...

A kdyz vidim Deppa, vzpomel jsem si na paradicku: BLOW (v cestine KOKAIN) - docela dobry film na sobotni vecer

Odesláno

zajimavy myslenkou, jinak szcela obyc film (me se libil) je Lord of War, cesky myslim Obchodnik se smrti. zvlast ta uvodni scena (titulky) byla zajimava

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...