Maxel Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 4 Blocks po druhé. Načal jsem S02, a zatim vynikající. Skoro bych se nebál to nazvat arabsko-německou Gomorrou. Sem zvědav, jestli S03 potom udrží kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Je venku Fauda třetí série a pořad je to pecka kdo ještě neviděl ať to napraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Tys tu dlouho nebyl, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Před hodinou, marosh napsal: Tys tu dlouho nebyl, co? Tak jsem schválně projel pár stránek zpět a nikdo to tu nezmiňoval myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Tak to musíš mnohem více dozadu...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 4 blocks tip na 3.serii s titulky? Vielen dank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 HBO GO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 HBO GOŽijí mimo CZ/SK HBO GO nelze aktivovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Tak jsem dal tu Bazinu https://www.csfd.cz/film/646750-bazina/prehled/ a je to teda blbý a nuda. Skvela dobova atmosfera a dobrý herci, ale dej nuda, zapletka nahovno a tak obecne. Dam Pšonkum šanci jeste tady https://www.csfd.cz/film/660131-oslneni-svetlem/prehled/ a pak pujdu zase na západ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Ten polský seriál beru v potaz. Mě se líbí tady nedávno probírané 4 blocks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 ten serial "zmijovisko" ide stiahnut 6. a 7. diel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 V 21. 5. 2020 v 12:49, tano napsal: https://www.csfd.cz/film/585912-beze-stop/prehled/ Mimo slibného začátku a poměrně logického vyustění na konci, nuda až na půdu. Film popisuje podivínského otce, který trpí asociálním chováním a neumí se začlenit. Dále si hraje na táborníka, který nemá limity a nechá se najít prvním psem, nebo ho překvapí pokles teploty. Nechápu hodnocení na ČSFD. Leave No Trace mi bylo doporučováno na jiném diskusním serveru jako mnohem lepší verze Captain Fantastic. Za mě je to rovně píčovina až na půdu a nuda až za roh. Napsal jsem o tom tehdy tohle: Sice jsem to původně neměl v plánu, ale když to tady bylo tak vychvalováno, tak jsem tenhle film dal, dokud mám ještě v patrnosti Captain Fantastic. Tak předně, srovnávat tyhle dva filmy mi přijde jako holý nesmysl. Už jen z toho prostého důvodu, že otec v tomto snímku neutíká ani tak před civilizací, jako spíše před tím, co se mu odehrává v hlavě. A zcela zjevně před tím nedokáže utéct ani v té přírodě. Tenhle otec navíc naprosto nerespektuje přání a potřeby své dcery. A aby toho nebylo málo, tak co se emoční roviny týče, je tenhle film ve srovnání s Captain Fantastic studený jak psí čumák. Jestli to byl autorský záměr či nikoli, ponechám stranou. Netvrdím, že je vyloženě špatný, ba dokonce netvrdím ani to, že je horší než Captain Fantastic, jen prostě nevidím nějaký zásadní důvod, proč ty dva filmy srovnávat aneb Život v přírodě je na můj vkus trochu málo na společný jmenovatel. Suma sumárum, i když to není žádný zázrak, na Captain Fantastic se v budoucnu rád podívám znovu, zatímco Leave No Trace už opět rozhodně vidět nemusím. Očividně nepatřím do jeho cílové skupiny. V 28. 5. 2020 v 21:10, Maxel napsal: Rozkoukal jsem The Wire. Po počátečních rozpacích se to slušně rozjelo a už jsem za polovinou první sérky. https://www.csfd.cz/film/70594-the-wire-spina-baltimoru/prehled Na čísi doporučení jsem to kdysi dávno také rozkoukal a po třech dílech zabalil, protože jsem nebyl schopen se do toho dostat. Korona tomu chtěla, že jsem dal seriálu druhou šanci a už to bylo mnohem lepší. Nicméně mé hodnocení: První dvě série bomba, třetí série už byla povětšinou spíše o politice a pro mě tudíž solidní nuda, no a čtvrtou, závěrečnou už jsem dal jen tak ze setrvačnosti a musel jsem se k tomu vyloženě nutit, jak to bylo strašné a přitažené za vlasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 V 13. 7. 2020 v 17:57, vadim6 napsal: https://serial.kukaj.to/zmijovisko/S01E06 to Jovani: ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 a oplati sa sledovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 tak za mne sa oplatí , ale jestli to sedne tobě to nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 The Gentlemen - už dlouho jsem se tak nepobavil, hlášky jedna za druhou, super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Pustil jsem si 4 díly Faudy. Zatím jsem u každého usnul. Táhne se to jak týden před výplatou. Rozjede se to nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Já to vypnul taky po E04. Tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Já to taky dotrpěl jen do 4tého dílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Tak update. Jsem u sedmého dílu a konečně se poslední dva díly něco děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se