Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak jsem právě shlédl 127 hodin. Vřele doporučuji, protože jsem ani nedýchal ...

To si myslím, Boyle jede, má to dalších šest nominací na oskara" Viděl jsem už asi tak 5x thriller a rozhodl se, že tedy pojedu do mnou tak nenáviděného kina" Ty křupany, co se tam chodí nakrmit snad nějak rozdejchám" Naposledy se mi totiž přihodilo to, že jsem v půlce filmu musel odejít, jelikož prasátko asi o 120kg si za mnou s celou slizkou rodinou udělalo piknik z Mc Donalda. Nechápal jsem, že s těmi pytli jídla je tam vůbec pustili :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si myslím, Boyle jede, má to dalších šest nominací na oskara" Viděl jsem už asi tak 5x thriller a rozhodl se, že tedy pojedu do mnou tak nenáviděného kina" Ty křupany, co se tam chodí nakrmit snad nějak rozdejchám" Naposledy se mi totiž přihodilo to, že jsem v půlce filmu musel odejít, jelikož prasátko asi o 120kg si za mnou s celou slizkou rodinou udělalo piknik z Mc Donalda. Nechápal jsem, že s těmi pytli jídla je tam vůbec pustili :o

Musíš kupovat všechny sedala kolem sebe. Já už to tak udělal několikrát. Paní v pokladně sice trochu nechápala, ale co ... :D

Odkaz ke komentáři

The American

Regie: Anton Corbijn

Titulka: George Clooney

Film podle mého gusta, minimalismus jak vyšitý. Skvělý Clooney, výborná režie-Tonik upustil foťák a ukázal, že mu to jde dobře i za kamerou.

Podle mě navodil dobrou atmosferu a napětí, drama no.

Kdo máte rádi Itálii, herectví George Clooneyho i šikovnou kobitku ve filmu tak neváhejte...

Na CSFD to teda nepobralo supr hodnocení, ale to je subjetivní, stejně jako moje hodnocení...

jo tak teď jsem dokoukal a líbilo se mi to moc, a už vím že letos až povalím do Apulie za ségrou, už si konečně do Abruzz odskočím, vždycky obdivuju ty kopce po cestě, je čas je poznat...

ještě doporučuji Gomorru, nečekejte akčňák, ale dokument jak to na jihu chodí...

EDIT: bože jak mě chybí moonwatche :)

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

Jak do kina moc nechodím (ze stejného důvodu jako Vlastimil7664), tak musím vřele doporučit příběh Sira Nicholase v dokumentárním filmu "Nickyho rodina"

Je to sice hraný dokument a tak to sem vlastně asi ani moc nepatří, navíc příběh asi většina zná, ale i tak to stojí za to vidět!!!

edit: Vlastiku, idealní film i pro Tebe :) Na tenhle kousek žrouti nechodí :) :) :) Bylo nás tam asi osm v celém sále...

Upraveno uživatelem JPS
Odkaz ke komentáři

skvělý film pro celou rodinu je Jak vycvičit draka . Jak ty animáky zase až tak moc nemusím,tak tady u toho jsem vydržel.....i manželka s klukama. A rozhodně jsme se všichni pobavili !

jj taky jsem to shlídl před časem s dcerkou a moc pěkné to bylo :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Cizinec. Včera mě to příjemně překvapilo. Místy na mě dýchla až atmosféra 60. let a konspiračních filmů z té doby. Velmi kladně hodnotím exteriery a nasvícení v celém filmu.

Taky mě to překvapilo, čekal jsem něco jiného a vyklubal se z toho docela zajímavý film. Zprvu jsem právě pro to očekávání nechápal nominaci na Zlaté Globy - teď už trochu chápu :-)

Včera FASTER - jo, bavilo mě to :smile_anim:

Upraveno uživatelem MarcelG
Odkaz ke komentáři

včera jsem si dal Kubricka a jeho opravdu syrový film Olověná vesta

Akorát jsem (zase) nepochopil překlad toho názvu, klasika...

edit: a ještě si vzpomínám, jak jsem tam viděl mladičkýho Baldwina (hrál toho, co mu říkali Animal Mother), kterýho jsem si později zamiloval v úžasným vědeckofantasticko-westernovým seriálu Firefly (což je další zapomenutá pecka).

Upraveno uživatelem farářskej
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...