224477 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Dnes večer na ČT1 kultovní film Samotáři - krásně nostalgická vzpomínka na to, "jakej život jsem vedl a s jakými lidmi se stýkal..." jj, klasika... smlouva s bohem, kdyz zachranim dostatecny pocet zivotu, buh mi te pak da... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Konečně jsem viděl Tron: Legacy a můžu jen doporučit Pak jsem ještě zkoukl Troll Hunter, další film co se tváří jako "autentický, nalezný a poté sestříhaný materiál", začátek nuda, ale pak se to parádně rozjelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Sound Of Noise na Febiofestu bude uveden film Sound Of Noise. Měl jsem to potěšením už loni ve Varech. Milovníci filmu, rytmu a vtipu - vygooglujte si projekci a jděte na to. 1. ukázka je úvodní scéna. Dejte si:) toto je režisérúv krátkometrážní film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 zabavna napadita oddychovka, urcite doporucujem (vhodne pre dospelych ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 (upraveno) zabavna napadita oddychovka, urcite doporucujem (vhodne pre dospelych ) :D Upraveno 20. března 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Mně se líbil Cizinec, i když ta zápletka je trošku stupidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 "RANGO" je super, pripajam sa, dlho som sa tak dobre nezasmial na kreslenej rozpravke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Gomora dnes ve 22.45 na čt 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Dost náhodně sem se dostal do kina na film Všemocný. Pro mě velké překvapení. Námět 10/10. Kamera 10/10. Možná lehce nevyužitý potenciál, ale každopádně výborný thriller. Plus je to film o němž lze diskutovat v hospodě půl večera, co udělal hlavní "superinteligentní" hrdina špatně a jak já bych to udělal mnohem lépe :-) http://www.csfd.cz/film/276351-vsemocny/ Pak jedno varování: Králova řeč je "pouze" televizní film s opravdu skvělým výkonem Colina Firtha a Geoffreyho Rushe. Nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Pak jedno varování: Králova řeč je "pouze" televizní film s opravdu skvělým výkonem Colina Firtha a Geoffreyho Rushe. Nic víc.Fakt, jo? Tak to jsem asi vždycky viděl nějaký špatný televizní film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) Tuším, že už to tady bylo, ale dnes jsem se znovu kouknul na trošku netypickej, nicméně výbornej film Cashback a ta fotbalová scéna je prostě super. Hlavně šéf supermarketu a "karatista" jsou neuvěřitelný. http://www.youtube.com/watch?v=hGF31wWwvcA edit: a ještě jeden Kung-fu úder http://www.youtube.com/watch?v=u_rs4rk9W6k&feature=related Upraveno 28. března 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Pak jedno varování: Králova řeč je "pouze" televizní film s opravdu skvělým výkonem Colina Firtha a Geoffreyho Rushe. Nic víc. Králova řeč se mi líbila. Exelentní výkon a bavil jsem se. No a teď jsem byl docela v kině - dostal jsem nějaké "voučry" Takže následující: Černá labuť - schíza, ale zase musí být deprimující žít jen pro jeden cíl a ještě, když tě do toho tlačí rodiče, kteří ti vyčítají a hlídají, aby jsi nesešel z cesty. Takže docela dobrý pokoukání. Žena nadšená a já měl + Správci osudu - fajn film. Pohodička. Není to moc na přemýšlení, ale spíš romantika...jak si láska vždy najde cestu. Takže ano, pokud chcete udělat dojem na slečnu (manželku) a požmoulat v kině za ruku. jinak jsem nebyl moc přesvědčen. Obřad - Smekám! Mrazilo a když si člověk uvědomí, že lecos bylo skutečné... no mohu jen doporučit I žena byla nadšená - mnohem více než ze správců osudu... Opravdová kuráž - western jak má být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Stardust - pro mě naprosto neznámý film, ale výborný. Můžu ztotožnít s FFukou. Omluva, pokud to tu už je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Stardust - pro mě naprosto neznámý film, ale výborný. Můžu ztotožnít s FFukou. Omluva, pokud to tu už je. Výbornej film. Měl jsem tenkrát lístky na předpremiéru a šel jsem na to celkem rozpačitej a pak se skvěle bavil. Možná nejlepší hollywoodská pohádka po Nekonečným příběhu. DeNiro neměl chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Výbornej film. Měl jsem tenkrát lístky na předpremiéru a šel jsem na to celkem rozpačitej a pak se skvěle bavil. Možná nejlepší hollywoodská pohádka po Nekonečným příběhu. DeNiro neměl chybu. Tam je spousta skvělýho a jemnýho humoru, hlavně královští synové a jejich boj o trůn, to mě sestřelilo ze židle. Na IMDB je pak v trivia sekci spousta zajímavejch detailů, který mi samozřejmě při prvním zhlídnutí utekly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) Neviem, či to tu už niekto dával, ale včera som si pozrel toto a celkom ma to zaujalo. Má to podľa mňa všetko, čo správny film má mať. A ešte pridávam starý film žranica, ten sa mi páčil. Marcello Mastroianni a Philippe Noiret v hlavných úlohách. Upraveno 28. března 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Málem bych zapoměl...http://www.csfd.cz/film/266940-american/Sice se to dalo vše předvídat, ale krásné exteriéry, pohodička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Neviem, či to tu už niekto dával, ale včera som si pozrel toto a celkom ma to zaujalo. Má to podľa mňa všetko, čo správny film má mať. A ešte pridávam starý film žranica, ten sa mi páčil. Marcello Mastroianni a Philippe Noiret v hlavných úlohách. londynskyho gangstera uz sem sem daval, ten byl bozi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Amélie z Montmartu takhle nádherný a odzbrojující film jsem dlouho neviděl, no a ten soundtrack... http://www.youtube.com/watch?v=CgYnRh8ACGQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 zrovna teď na čt2 začne hodně dobrý film - Neznámá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se