Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Sound Of Noise

na Febiofestu bude uveden film Sound Of Noise. Měl jsem to potěšením už loni ve Varech. Milovníci filmu, rytmu a vtipu - vygooglujte si projekci a jděte na to. 1. ukázka je úvodní scéna. Dejte si:)

toto je režisérúv krátkometrážní film.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost náhodně sem se dostal do kina na film Všemocný. Pro mě velké překvapení.

Námět 10/10. Kamera 10/10. Možná lehce nevyužitý potenciál, ale každopádně výborný thriller. Plus je to film o němž lze diskutovat v hospodě půl večera, co udělal hlavní "superinteligentní" hrdina špatně a jak já bych to udělal mnohem lépe :-)

http://www.csfd.cz/film/276351-vsemocny/

Pak jedno varování: Králova řeč je "pouze" televizní film s opravdu skvělým výkonem Colina Firtha a Geoffreyho Rushe. Nic víc.

Odkaz ke komentáři

Tuším, že už to tady bylo, ale dnes jsem se znovu kouknul na trošku netypickej, nicméně výbornej film Cashback a ta fotbalová scéna je prostě super. Hlavně šéf supermarketu a "karatista" jsou neuvěřitelný. :D

http://www.youtube.com/watch?v=hGF31wWwvcA

edit: a ještě jeden Kung-fu úder :)

http://www.youtube.com/watch?v=u_rs4rk9W6k&feature=related

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Pak jedno varování: Králova řeč je "pouze" televizní film s opravdu skvělým výkonem Colina Firtha a Geoffreyho Rushe. Nic víc.

Králova řeč se mi líbila. Exelentní výkon a bavil jsem se.

No a teď jsem byl docela v kině - dostal jsem nějaké "voučry" :) Takže následující:

Černá labuť - schíza, ale zase musí být deprimující žít jen pro jeden cíl a ještě, když tě do toho tlačí rodiče, kteří ti vyčítají a hlídají, aby jsi nesešel z cesty. Takže docela dobrý pokoukání. Žena nadšená a já měl + :)

Správci osudu - fajn film. Pohodička. Není to moc na přemýšlení, ale spíš romantika...jak si láska vždy najde cestu. Takže ano, pokud chcete udělat dojem na slečnu (manželku) a požmoulat v kině za ruku. jinak jsem nebyl moc přesvědčen.

Obřad - Smekám! Mrazilo a když si člověk uvědomí, že lecos bylo skutečné... no mohu jen doporučit :) I žena byla nadšená - mnohem více než ze správců osudu...

Opravdová kuráž - western jak má být...

Odkaz ke komentáři

Stardust - pro mě naprosto neznámý film, ale výborný. Můžu ztotožnít s FFukou.

Omluva, pokud to tu už je.

Výbornej film. Měl jsem tenkrát lístky na předpremiéru a šel jsem na to celkem rozpačitej a pak se skvěle bavil. Možná nejlepší hollywoodská pohádka po Nekonečným příběhu. DeNiro neměl chybu. :D
Odkaz ke komentáři

Výbornej film. Měl jsem tenkrát lístky na předpremiéru a šel jsem na to celkem rozpačitej a pak se skvěle bavil. Možná nejlepší hollywoodská pohádka po Nekonečným příběhu. DeNiro neměl chybu. :D

Tam je spousta skvělýho a jemnýho humoru, hlavně královští synové a jejich boj o trůn, to mě sestřelilo ze židle. Na IMDB je pak v trivia sekci spousta zajímavejch detailů, který mi samozřejmě při prvním zhlídnutí utekly.
Odkaz ke komentáři

Neviem, či to tu už niekto dával, ale včera som si pozrel toto a celkom ma to zaujalo. Má to podľa mňa všetko, čo správny film má mať.

A ešte pridávam starý film žranica, ten sa mi páčil. Marcello Mastroianni a Philippe Noiret v hlavných úlohách.

Upraveno uživatelem robo
Odkaz ke komentáři

Neviem, či to tu už niekto dával, ale včera som si pozrel toto a celkom ma to zaujalo. Má to podľa mňa všetko, čo správny film má mať.

A ešte pridávam starý film žranica, ten sa mi páčil. Marcello Mastroianni a Philippe Noiret v hlavných úlohách.

londynskyho gangstera uz sem sem daval, ten byl bozi..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...