Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

... a když už jsme u těch legend... Kdyby jste po mě chtěli ať řeknu jedinou (tu nejlepší) scénu ze všech filmů, co jsem kdy viděl, tak bez váhání označím tuhle. Především pak od 2:25 minuty:

EDIT: Ostatně tohle je můj nejoblíbenější film vůbec... Sice před skupinou dalších někdy jen těsně, ale je.

Pod todle se podepisuju, jedna z mých nejoblíbenějších filmových scén, krom ní mám rád celou řadu dalších, třeba jak si Predátor sundá v jedničce masku a Árný na něj: "you one ugly mother ******!

:-)

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... a když už jsme u těch legend... Kdyby jste po mě chtěli ať řeknu jedinou (tu nejlepší) scénu ze všech filmů, co jsem kdy viděl, tak bez váhání označím tuhle. Především pak od 2:25 minuty:

Blade Runner - Tears in rain

EDIT: Ostatně tohle je můj nejoblíbenější film vůbec... Sice před skupinou dalších někdy jen těsně, ale je.

jó každej jsme jinej, na tuhle scénu odpovím takhle (Takeshi čeká na popravu):

http://www.youtube.com/watch?v=JWx8o5FI-Us&feature=related

určitě ne nejlepší scéna, ale jedno zásadní filmový loučení.

a když nejlepší scénu :) tak třeba z Koridy lásky taky od Ošimy - film je plný nejlepších scén - 1:11-1:36 :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem skouknul Blue in the face, alias pokračování filmu Smoke, a... No jak to říct? Smoke mělo aspoň nějakou dějovou linii, kdežto tohle byl sestřih nějakých momentů, který mi nic moc neříkaly. Jasně, nežil jsem v Brooklynu, nemám k němu vztah a mám raději lower Manhattan. A nekupuju fejky Rolád, který tam ten "byznysman" nabízel v Auggieho krámu. Přakvapilo mě že se jim do takovýho nesmyslu podařilo obsadit Roseanne a Madonnu :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem skouknul Blue in the face, alias pokračování filmu Smoke, a... No jak to říct?........Přakvapilo mě že se jim do takovýho nesmyslu podařilo obsadit Roseanne a Madonnu :worried_anim:

Blue In The Face jsem neviděl ale Smoke ano. Člověk nemusí za každou cenu tvrdit jak se mu to líbilo a jak si to vychutnal a to jen z toho důvodu, 

že je to film pro "fajnšmekry" a byl někde dobře hodnocený. Pokud film neobsahuje alespon minimální rozumnou dějovou linku a nebaví mě, tak se radši opravdu podívám na Ramba.  :gunsmilie:

Odkaz ke komentáři

SOURCE CODE - špičková scifi, režie Duncan Jones (syn Dawida Bowie). Předchozí film: Moon

Mr.NICE - životopisná kouřovka

na Source Code se těším moc, trailer mi trochu připomněl Počátek

Dnes večer 21:50 Nova, Skrytá Identita. Skvělá US krimi s mnoha velmi známými herci, Nicholson, Damon, DiCaprio.....

Tohle je naprosto vynikající film, viděl jsem ho už dávno a včera si dal opáčko, pořád skvělá podívaná.
Odkaz ke komentáři

Takže filmu Source Code dávám 8/10. Jones mě potěšil už Moonem a těší mě dál, líbilo se mi to více než Počátek, už se těším na jeho další film.

Atraktivní námět, dobrá kamera, dobré výkony, Jake Gyllenhaal standartně dobrý, Vera Farmiga mě baví čím dál víc.

Hlavní hrdina ve filmu nosí Victorinoxy chrono classic XLS, spouští vždy na začátku 8 min. sekvence, takže jsou na plátně dost často...

post-3584-022438000 1303669012.jpg

http://www.victorino...001/3127/241300

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska viděl Zdrojovej kód a musím říct, že jsem z kina odcházel spokojenej. Dokonce hodně spokojenej. Nemůžu říct, že by se mně to líbilo víc než Počátek, ale na druhou stranu je vysoce pravděpodobný, že kdybych viděl Source Code jako první, tak by to tak bylo. SC je komornější, a to mu opravdu hodně sluší.

Ještě taková poznámka - při sledování SC jsem měl neustále pocit mírného Déj? Vu... a pak jsem si uvědomil, že je to spíš Déj? Vu :) To vyšetřování v modelu ne zcela svobodného pohybu v čase mně to hodně připomnělo. A možná bych k tomu přidal ještě nescifi Vantage Point, a to tím investigativním modelem. Source Code je možná lepší než tyhle filmy, ale stejně bych je všem, kteří je neviděli, doporučil.

http://www.youtube.com/watch?v=khFEdsBEVU0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vDp-08uNH0Y

Odkaz ke komentáři

Film Zdrojový kód se mi také celkem líbil, stejně jako tombed bych ho hodnotil na 8/10. Člověk se u filmu nenudí, jen nedoporučuji nad vším do detailu přemýšlet, místy to trochu nesedí (uznávám, že jsem v tomhle až nekritický hnidopich...). Jake Gyllenhaal zahrál skvěle - mimochodem před pár dny vyšlo v CZ verzi kultovní DVD Donnie Darko , kde si parádně střihnul hlavní roli.

Mírné zklamání pro mne byli Správci osudu - tady jsem čekal více sci-fi akce a ono to bylo spíše do romantiky. To má člověk za to, že se předem nepodívá na čsfd...

Velké zklamání byla pro mne Světová invaze ,kde jsem očekával více triků a efektů - jakoby na film nebylo nakonec dost peněz. No a TRON:Legacy jsem ani nedokoukal - možná je to tím, že film je založen zejména na 3D efektech a já ho sledoval doma na LEDce, nebo jsem už na tyhle filmy ve stylu PC her starý...

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

No a TRON:Legacy jsem ani nedokoukal - možná je to tím, že film je založen zejména na 3D efektech a já ho sledoval doma na LEDce, nebo jsem už na tyhle filmy ve stylu PC her starý...

V IMAXu to byly audiovizuální orgie :) V podstatě je ten film zhruba stejně blbej jako Avatar, akorát jsem u něj vydržel připoutanej k plátnu celou dobu. A to se počítá.

Source code je pěkný "komorní" film, víc takových. Chybělo mi tam trochu víc hloubky a lepší závěr. Od Moonu je to ale další krok dopředu a už se těším na další režisérův film, snad to bude konečně bomba :) Mimochodem, ta atmosféra Moonu, ta by se dala krájet...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...