People Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ked si nevies sam hned vybrat, tak by som zvolil automaticky nieco uplne ine. Proste musi to byt styl pozriem a viem, ze beriem. Iskra zo srdca by ti mala napovedat a ta je vzdy len jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Jo a ještě teda musím obhajovat ty ručky, včetně mercedesí bez mercedesu. Jsou tenký a krásně do špičky, což v kombinaci s šedesátkovou stupnicí na číselníku je perfektní pro odečet času. Mně se prostě tenhle číselník a ručky oproti domu divers s mikro číslicema a mohutnejma ručkama líbí mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Kdybych si mohl vybrat, tak ja bych to viděl takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Za mě čísla. Na ciferníku s indexama by mi především vadily čísla 13-24, ty nemám rád nikde. Naopak vyhovovalo by mi na něm, že minuty nejsou rozdělené na čtvrtiny a taky se mi víc líbí ty ručičky. Ale i tak bych vybral čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Cas odcitavam hlavne podla polohy ruciciek, velke cisla su fajn, no bez ruciciek su naprd... <br />Za mna teda indexy (aj ked 13-24 nemusim) na origo tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Když ti vyhovuje barva lunety, tak jednoznačně čísla. Já bych si nevybral ani jedny... Upraveno 12. února 2014 uživatelem GSIA79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Jednoznačně čísla - ten ciferník na mne působí takovým vyváženějším a klidnějším dojmem. Škoda těch ručiček, které vypadají, jako by každá byla z úplně jiných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Indexy ...protože nemám rád hnědou, minutová ručička je z jiných hodinek a pokud to mají být potápky, tak na ty patří indexy...Na druhou stranu pokud je chceš univerzálnější, tak ty čísla dávají větší smysl a pravda je, že jsou čitelnější...ale za mě by vyhrály indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sashoun Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Cisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsk.web Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Kdybych si mohl vybrat, tak ja bych to viděl takto: 1.jpg Jo tak to je přesně "ono" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 indexy - černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 jasné že čísla. Nieje čo riešiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) To je přesně ono, jen bez toho šíleného metro tahu Kdybych si mohl vybrat, tak ja bych to viděl takto:1.jpg Upraveno 12. února 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Číslice + ta hnědá luneta v kombinaci s paskem vypadaj super. Moc se mi ale nelíbí ta černá datumovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodostr Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Kdybych si mohl vybrat, tak ja bych to viděl takto: 1.jpgMoje řeč. Ty ručky u hnědé lunety mi přijdou ,,tak nějak divné" Ale každý máme jiný vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Mě u indexového cifru nesedí ručky, jsou mohutnější, než by měly být (nebo by mohly být širší indexy). Na JaRooNově postu je vidět, jak ručky proporčně líp sedí k číslicím, je to vyváženější. K indexům se více hodí ty pseudomercedes ručky. Šel bych spíše do číslic, i když mě po dvou letech arabské číslice začaly nudit a vyměnil jsem cifr s čísly za indexy. No pak babo raď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Ještě se sem vrátím,abych doplnil můj celkový názor.Osobně bych šel do jetejch Fortisů a tohle pustil k vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Cisla vyzeraju v tomto pripade krajsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Väčšinou dávam prednosť indexom, ale v tomto prípade by som volil čísla. Indexy sú príliš malé, ručky zas veľké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Budou to indexy (tedy pokud si to ještě nerozmyslím...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se