Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda

Tak hodinky maji v prve rade delat radost me, potom me a az nakonec zase me. Jestli si zrovna ve chvili, kdy si kupuji Skywalky v luxusnim obchode (:)), kupuje nekdo petky v Istanbulu na trzisti, me nijak netrha zily. Ze muze nosit Seiko bohaty i chudy ? Proc ne. Jsou to jen hodinky.

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja viem, chapem, rozumiem... proste s tym mam drobny osobny psychicky problem, nic zavazneho na Chocholouska, len mi to trosku vadi... :)

byt sefom v seiku, trosku by som v nich aspon spravil poriadok, nejako to usporiadal, logicky ponazyval, neviem...  :)

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

ja viem, chapem, rozumiem... proste s tym mam drobny osobny psychicky problem, nic zavazneho na Chocholouska, len mi to trosku vadi...  :)

byt sefom v seiku, trosku by som v nich aspon spravil poriadok, nejako to usporiadal, logicky ponazyval, neviem...  :)

Ty jo, to já být šéfem vesmíru...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

...to je asi dost těžké, díváš se na to evropskýma očima. Asiaté, kde je IMHO hlavní odbytiště Seika, mají jiný vkus. Proto ta široká paleta modelů, kde si většina lidí najde to své. Má ještě někdo podobně bohatý sortiment? Casio, možná. Za mě proto palec nahoru.

bohatý sortiment ano, ale originálních nápadů, právě na tak bohatý sortiment, se mi zdá málo - až na ty cirkusácké varianty...

ale vím, že právě ty si v Asii najdou hodně zákazníků

(mně neberte vážně, já jsem hrozná konzerva, v autech, hodinkách i mobilech)

:rolleyes:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Fe e e rko, tak na tie pomerne uhladene 5ky povies ze divocina, ale mexicky dlhy weekend by si nosil, hej? čuj, nesyci ti tam na islande dajaky skodlivy siricitan pod oknami? :)

Máš pravdu, v poslednom čase mi tu trošku kvapká na karbit. Budem sa snažiť dostať sa spať na správnu cestu  :baby: ?ale občas rozmýšľam, či som po nej vôbec niekedy kráčal. Občas je to tu na sever zložité.

Každopádne, Seiko to pekne poslednú dobu mrd_. To si si hádam všimol i Ty, ako správny ambasádor .-)

F.

Odkaz ke komentáři

možná bys mohl uvádět zdroj/odkaz...?

ty SRP551 atd - lze považovat za nástupce babysumo..?. nakynuly o 2mm. osobně se mi víc líběj původní.

z nových mě oslovujou akorát "military" s prázdným ciferníkem a otočnou lunetou. jsem zvědavej na verzi s černým cifrem a bílými ručkami - SRP563, zatím není žádné živé foto. jen ty velikosti.. 47+..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...