Návštěvník Alda Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 (upraveno) Tak hodinky maji v prve rade delat radost me, potom me a az nakonec zase me. Jestli si zrovna ve chvili, kdy si kupuji Skywalky v luxusnim obchode (), kupuje nekdo petky v Istanbulu na trzisti, me nijak netrha zily. Ze muze nosit Seiko bohaty i chudy ? Proc ne. Jsou to jen hodinky. Upraveno 22. května 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 (upraveno) ja viem, chapem, rozumiem... proste s tym mam drobny osobny psychicky problem, nic zavazneho na Chocholouska, len mi to trosku vadi... byt sefom v seiku, trosku by som v nich aspon spravil poriadok, nejako to usporiadal, logicky ponazyval, neviem... Upraveno 22. května 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 ja viem, chapem, rozumiem... proste s tym mam drobny osobny psychicky problem, nic zavazneho na Chocholouska, len mi to trosku vadi... byt sefom v seiku, trosku by som v nich aspon spravil poriadok, nejako to usporiadal, logicky ponazyval, neviem... Ty jo, to já být šéfem vesmíru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tak to me vubec nevadi. Kazdy si muze vybrat svuj level. Znacku to v mych ocich nijak neznehodnocuje.Přesně, souhlas Taky v tom nevidím sebemenší problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Ty jo, to já být šéfem vesmíru...Q: najvacsi ftak na styriA: mvoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 vraj nejaka damska limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 ...to je asi dost těžké, díváš se na to evropskýma očima. Asiaté, kde je IMHO hlavní odbytiště Seika, mají jiný vkus. Proto ta široká paleta modelů, kde si většina lidí najde to své. Má ještě někdo podobně bohatý sortiment? Casio, možná. Za mě proto palec nahoru. bohatý sortiment ano, ale originálních nápadů, právě na tak bohatý sortiment, se mi zdá málo - až na ty cirkusácké varianty...ale vím, že právě ty si v Asii najdou hodně zákazníků (mně neberte vážně, já jsem hrozná konzerva, v autech, hodinkách i mobilech) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Mna osobne z tych novych modelov oslovil mozno jeden-dva...esteze mam svoje oblubene skx... Tak mi je to celkom jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 vraj nejaka damska limitka. Vypadá to fakt strašně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 z tych novsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Teda, pre mňa riadna divočina. Kam to Seiko speje :-) Akurát ten zeleno-červený solar by som nosil, aj napriek tomu že je to teda riadny karneval. Ostatné jak od Festiny, ani bicykel by som o ne neoprel F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Fe e e rko, tak na tie pomerne uhladene 5ky povies ze divocina, ale mexicky dlhy weekend by si nosil, hej? čuj, nesyci ti tam na islande dajaky skodlivy siricitan pod oknami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Fe e e rko, tak na tie pomerne uhladene 5ky povies ze divocina, ale mexicky dlhy weekend by si nosil, hej? čuj, nesyci ti tam na islande dajaky skodlivy siricitan pod oknami? Máš pravdu, v poslednom čase mi tu trošku kvapká na karbit. Budem sa snažiť dostať sa spať na správnu cestu ?ale občas rozmýšľam, či som po nej vôbec niekedy kráčal. Občas je to tu na sever zložité. Každopádne, Seiko to pekne poslednú dobu mrd_. To si si hádam všimol i Ty, ako správny ambasádor .-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Oni to mali takto uz davno, len sa okolo toho tolko nediskutovalo ked raz chrlia desiatky milionov hodiniek rocne, tak asi to ani inac nejde, co ja viem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Ten solarny chronograf by bol super, keby tie subciferniky neukazovali kraviny. Ten 24h subcifernik mal byt hodinovy scitac a nemali by chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 možná bys mohl uvádět zdroj/odkaz...? ty SRP551 atd - lze považovat za nástupce babysumo..?. nakynuly o 2mm. osobně se mi víc líběj původní. z nových mě oslovujou akorát "military" s prázdným ciferníkem a otočnou lunetou. jsem zvědavej na verzi s černým cifrem a bílými ručkami - SRP563, zatím není žádné živé foto. jen ty velikosti.. 47+.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boroevic Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Ty červenozelené jsou trošku moc divoké :-) Zato ty pepsi/coke se mi ze všech diverů od Seika líbí nejvíc, i těch 42 mm je vyhovujících. Zkrátka parádní hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se