kloubik Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Ještě by mohly mít oproti standardní verzi adjusted strojek a to uz by pak byla možná kategorie "to kill for" :-) Myslíte že by se Seiko příští rok mohlo podobně hecnout a udělat anniversary edition 6217? To jediné by asi pro mě mohlo trumfnout sbdx012. Jsou fakt dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Ještě by mohly mít oproti standardní verzi adjusted strojek a to uz by pak byla možná kategorie "to kill for" :-) Myslíte že by se Seiko příští rok mohlo podobně hecnout a udělat anniversary edition 6217? To jediné by asi pro mě mohlo trumfnout sbdx012. Jsou fakt dokonalý.Myslim ze tam daji to same, cili 8L35B. Adjusted kalibr by byl fajn, ale to je vysada Grand Seiko. Ale i tak muze byt clovek spokojeny. Ten kalibr je vynikajici s naprosto konstantni odchylkou. Upraveno 9. září 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Ještě by mohly mít oproti standardní verzi adjusted strojek a to uz by pak byla možná kategorie "to kill for" :-) Myslíte že by se Seiko příští rok mohlo podobně hecnout a udělat anniversary edition 6217? To jediné by asi pro mě mohlo trumfnout sbdx012. Jsou fakt dokonalý.Souhlas. To by byl mistrovský tah od Seika a hned bych začal šetřit. Prodal bych všechny kousky bez kterých bych se mohl obejít. Byl by to určitě nejzajímavější retro počin. No třeba se dočkáme, ale moc bych na to nesázel :-( 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Půjde někdo do té limitky MM? Neptal se někdo zda budou ve Vídni ke koupi a za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misty Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Tyhle jsou pecka : http://www.uhren4you.de/armbanduhren/seiko_uhren/SMY139P1.htmBeru to jen podle vzhledu, toto forum jsem objevil teprve nedávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Půjde někdo do té limitky MM? Neptal se někdo zda budou ve Vídni ke koupi a za kolik?Zatim o nich nikdo nic nevi. Podle dnesniho mailu by je dealeri v US a EU mit nemeli, modlim se aby tomu tak nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Tyhle jsou pecka : http://www.uhren4you.de/armbanduhren/seiko_uhren/SMY139P1.htmBeru to jen podle vzhledu, toto forum jsem objevil teprve nedávno Ahojky, mas zkusennost s timto obchodem? To je kamenny obchod, nebo jen net? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Koukám, že Novak má řemen naopak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Myslim,ze to takhle nosi dost lidi,vcetne me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Myslim,ze to takhle nosi dost lidi,vcetne me...No, já si říkal, jestli to nedělám špatně třeba já .-)) Ale taky mě napadlo, že to bude nějaký zvyk z dětství nebo z doby, kdy se nosily provlíkací kožené řemeny - podobně jak dnes NATO strapy. Někdo to asi napoprvé nasadil takto a už u toho zůstal...včetně tebe třeba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Myslim,ze to takhle nosi dost lidi,vcetne me...Duvod? Nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Myslim,ze to takhle nosi dost lidi,vcetne me...Já občas taky, ale pak si toho všimnu a dám to "správně" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Zatraceně dobrý to je. Jdu vymejšlet řemen.. Upraveno 16. září 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Už přišly? To je teda rychlost Jdu je taky objednat, úplně jsem na to zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Kde se to da koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Micey-tak ty sou paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Žejo:)Já je na Chumpusovu radu (díky pane!) koupil tady - http://www.watches88.com/pd-seiko-retro-classic-automatic-snkm97k1.cfm, jinak moc nejsou, než jsou. Spousta radosti za málo peněz.. EDIT: Akorát jsou teda celkem velký, s menší rukou bych byl opatrnej.. utvořim jim nějaký to vlákno. Upraveno 16. září 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Ajo, 45mm, no tak nic. Ale vypadaji super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Duvod? Nechapu.Co nechapes??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se