Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Ještě by mohly mít oproti standardní verzi adjusted strojek a to uz by pak byla možná kategorie "to kill for" :-)

Myslíte že by se Seiko příští rok mohlo podobně hecnout a udělat anniversary edition 6217? To jediné by asi pro mě mohlo trumfnout sbdx012. Jsou fakt dokonalý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

Ještě by mohly mít oproti standardní verzi adjusted strojek a to uz by pak byla možná kategorie "to kill for" :-)

Myslíte že by se Seiko příští rok mohlo podobně hecnout a udělat anniversary edition 6217? To jediné by asi pro mě mohlo trumfnout sbdx012. Jsou fakt dokonalý.

Myslim ze tam daji to same, cili 8L35B. Adjusted kalibr by byl fajn, ale to je vysada Grand Seiko. Ale i tak muze byt clovek spokojeny. Ten kalibr je vynikajici s naprosto konstantni odchylkou.

post-6-0-22437400-1410244352_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři

Souhlas. To by byl mistrovský tah od Seika a hned bych začal šetřit. Prodal bych všechny kousky bez kterých bych se mohl obejít. Byl by to určitě nejzajímavější retro počin. No třeba se dočkáme, ale moc bych na to nesázel :-(

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tyhle jsou pecka : http://www.uhren4you.de/armbanduhren/seiko_uhren/SMY139P1.htm

Beru to jen podle vzhledu, toto forum jsem objevil teprve nedávno :D

Ahojky, mas zkusennost s timto obchodem? To je kamenny obchod, nebo jen net? Dik.

Odkaz ke komentáři

Myslim,ze to takhle nosi dost lidi,vcetne me...

No, já si říkal, jestli to nedělám špatně třeba já .-)) Ale taky mě napadlo, že to bude nějaký zvyk z dětství nebo z doby, kdy se nosily provlíkací kožené řemeny - podobně jak dnes NATO strapy. Někdo to asi napoprvé nasadil takto a už u toho zůstal...včetně tebe třeba :-)

Odkaz ke komentáři

Myslim,ze to takhle nosi dost lidi,vcetne me...

Duvod? Nechapu.

Odkaz ke komentáři

Žejo:)

Já je na Chumpusovu radu (díky pane!) koupil tady - http://www.watches88.com/pd-seiko-retro-classic-automatic-snkm97k1.cfm, jinak moc nejsou, než jsou. Spousta radosti za málo peněz..

EDIT: Akorát jsou teda celkem velký, s menší rukou bych byl opatrnej.. utvořim jim nějaký to vlákno.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...