Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Nemám nejak moc chuť sa dohadovať, ale povedz mi, čo v segmente pod 1000 Eur u toolov/diverov za posledné roky prekopali? Ja tam nič moc nevidím. Snáď Transocean a SRP653.

No to ja neviem, ja nesegmentujem :) Ale použiteľné Seiká sa rodia stále, naposledy som videl nejaké quartzky a Presage. Mimochodom, aj tie Transoceany sa mne páčili už v časoch, keď na ne tá vaša gerontoúderka svorne brblala :) Jednoducho my, čo nemáme vyrážky z ikska na ciferníku, si pekné Seiká nájsť dokážeme.

Aj keď teda so mnou fešáci pekne vybabrali, pretože na 25. výročie Landmastrov žiadnu limitku neurobili. Asi moje peniaze pri tej záplave iných modelov fakt nepotrebujú :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si na rozdíl od Chumpuse nemyslim, že jsou na Seiko u novinek uplatňovaný přísnější měřítka než u ostatních značek, keců je hromada všude.

Jenže: taková ta skeptická přednasranost - který je tady asi opravdu o něco víc než jinde - je holt výsledkem neobhajitelný QC, rostoucích cen a uvádění nových referencí takovým tempem, že se vzájemně devalvují.

Odkaz ke komentáři

Aj keď teda so mnou fešáci pekne vybabrali, pretože na 25. výročie Landmastrov žiadnu limitku neurobili. Asi moje peniaze pri tej záplave iných modelov fakt nepotrebujú :-)

Sak si skupy jak nakupca v lidli, o teba sa zrovna potrhaju.. uznaj sam. Kupis si stare pokerovane a len su s tebou u dealera starosti. Mars k rolexu sa zapisat do poradovnika.

Inac uplne najradsej mam take to naznacovanie. Zopar facetov z fora bola uz na nejakych seikomurarskych tlacovkach a vedia, ale nechcu povedat. Povedia to len inym facetom, ktori povedat chcu, ale nemozu, bo slub je slub a este k tomu svina. Potom tu mame ostatnych, co aj chcu, aj mozu, a aj povedia ale nevedia (obcas sa pri tom uhundranom hadani trafime) a potom aj takych - a je ich coraz viacej - co nevedia, nechcu, nemozu, nepovedia a v podstate im to uz je aj jedno. A vo vo vo tom to je.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Pánové, mám dlouholeté zkušenosti v mnoha oborech lidského konání, a všechna pozorování vedou k jasnému závěru:

KAŽDÁ ZMĚNA JE K HORŠÍMU

Má snad někdo jiný názor ;o)

Asi ne 100 %, ale jinak se da celkem souhlasit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...