karel hb Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Taky bych souhlasil s lubem, mně osobně se třeba na SKX líbí kombinace day/date, což 6R15 nenabízí, ale pro někoho to je krok zpět, holt co člověk, to názor a to je asi dobře. Ale dle slov odborníků, napasovat do SKX 4R by neměl být problém, takže složit pouzdro a lunetu z SKX007 + 4R + cifr a ručky ze 171 + safír double damed kvůli mezeře mezi lunetou a sklem od Harolda nebo z Dagazu + pořádný lubilee tah s plnotučnou sponou a plnými dílky u pouzdra za StrapCode a myslím si, že Suma bych asi poslal do světa. Sice by to nebylo za hubičku, ale výsledek by asi stál za to. Pane, jak já mám na tuhle přestavbu chuť, ale nějak není čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Tak o tom to snad je, ne? Pokud zjistim, ze to neni uplne tak, jak jsem si myslel, tak je od veci upravit sve nazory. Treba jsem v omylu.Pak jsem si myslel, ze my dva uz nebojujem. Vlastne jsem Tvou odpoved nedostal...Kks, ale napísať jak sa Ti nejaké nové Seika páčia, a následne po 5-tich postoch kde niekto napíše, ako sú na <> zrazu obrátiš? To je fakt o upravovaní názorov na základe nových skutočnosti?! Žiandy boj sa nekoná, ale nečakaj že budem ticho, keď tu poletuješ vo vetre a strieľaš od boku F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Kks, ale napísať jak sa Ti nejaké nové Seika páčia, a následne po 5-tich postoch kde niekto napíše, ako sú na <> zrazu obrátiš? To je fakt o upravovaní názorov na základe nových skutočnosti?! Žiandy boj sa nekoná, ale nečakaj že budem ticho, keď tu poletuješ vo vetre a strieľaš od boku F.V poho, ale hodnotilo se vice novinek, ne? Tak jsem asi nenapisal o ktere to minim. Proste jsem z tech novym modelu takovy rozvrkoceny. Za mne teda: ty neu Sumo spise ne, ty Monstra- strojek 6 super, cifernik je asi nejhorsi ze tri generaci co znam. Pak ty Pandy, k tem jsem rezervovany, ty osobne nepoznam, takze ani hur, ani lepe.Nikdo nechce aby jsi byl zticha, jen to jde podat rekneme trochu jemneji. : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 1524892_674661192557176_1256682664_n.jpg1528492_675141499175812_778512989_n (2).jpgNevite nekdo co je tohle za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 (upraveno) seiko ssc241 Upraveno 19. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 dekujukoukam ze je to nejaka thajska limitka - predpokladam sehnatelnost nulova/mizerna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 dekujukoukam ze je to nejaka thajska limitka - predpokladam sehnatelnost nulova/mizerna?Predpokladas spravne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 .. btw, sbdx012 má hardlex.Hardlex asi ani tak nevadi, spis ale ty zminky o diashieldu na ocelovych hodinkach... to je nejaka zvlastni novina .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 To ano, protože pokud se nemýlím, tak diashield byl u Seika doteď jen na titanových hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Napřed jsem si myslel, že to je vtip, ale zdá se, že není... sbdc023 a 025 jsou starý monstra s 6r15, kyklopem a novým logem na cifru. Čekal jsem všechno, ale tohle fakt ne...Tohle mi přijde divné... Doufal jsem, že budou nová Monstra, ale že budou fakt trochu víc nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Co je hosi diashield? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Co je hosi diashield?Ja jen vim, ze se jedna o nejakou upravu titanu a to v 1/3 povrchu, pote ma byt ten titan odolnejsi proti oteru atd. Ale je toho malo co o tom vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Povrchove vytvrdenie kovu. Nie je to nanesena vrstva cudzieho materialu ale pracuje sa s materialom samotnym. Podobne to tusim robia majstri vyrobcovia mecov s cepelou katany. Zatial som to naozaj videl len u titanu, zvysenie tvrdosti ocele tymto sposobom som este nevidel. Kazdopadne to potom budu uz turbolestenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Teda děs běs... Řekl bych nejvyšší čas pořizovat "staré" modely . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Teda děs běs... Řekl bych nejvyšší čas pořizovat "staré" modely . Za 5 let to budem rikat o současné produkci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Seiko Sumo Silver SPB029J11965 ks, 6R15, zafírpribalené s vkusnými okuliarkami33500,- THB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Na zivo budou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 To se mi moc líbí. Vezmeš hodinky, stejné pouzdro, strojek, zdobení, tah, ručičky a změníš barvu cifru, lunety, kyklopa se safírem a nápis limited edition, zabalíš to do velké krabice a prodáš za trojnásobnou cenu. A šťastný majitel má sice v podstatě úplně stejná Suma jako všichni ostatní, lišící se pár drobnostma v řádech stokorun a všichni jsou spokojení. Možná na to mám špatný názor, ale pod pojmem "limited edition" bych si za ty peníze asi představoval něco trochu víc než pár "kosmetických" úprav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Na můj vkus už je to přece jen hodně oceli, masivní pouzdro, široká luneta, velká korunka... ale nevypadají špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Na můj vkus už je to přece jen hodně oceli, masivní pouzdro, široká luneta, velká korunka... ale nevypadají špatně. Tak oni jsou to v podstate stary Suma se safirem v jiny barve:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se